Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Heldere inzichten in cybersecurity, de laatste ontwikkelingen en dreigingen

Spreker Peter Zinn

Peter Zinn

Expert Cybercrime en Cybersecurity

Tarieven en beschikbaarheid
Peter Zinn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Peter

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

In een tijd waarin digitalisering steeds meer terrein wint, wordt de schaduwzijde van onze innovatiesuccessen steeds duidelijker zichtbaar. Hoewel cybersecurity een steeds crucialer onderwerp wordt, krijgt het niet altijd de aandacht die het verdient. Het wordt vaak als te complex, kostbaar of abstract beschouwd.

Al vele jaren verbindt Peter Zinn cybersecurity met Kunstmatige Intelligentie. Op een begrijpelijke en toegankelijke wijze belicht hij de technieken, trends, uitdagingen en oplossingen. Zijn presentaties staan bekend om hun dynamische karakter, waarbij inhoud en vorm elkaar versterken. Hij weeft verhalen, voorbeelden en toekomstvisies samen tot een op maat gemaakt programma.

Redenen om een lezing van spreker Peter Zinn te boeken

  • Peter Zinn biedt heldere en actuele inzichten in cybersecurity, waardoor organisaties op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en dreigingen.
  • Zijn presentaties zijn doorspekt met praktijkvoorbeelden, waardoor organisaties concrete stappen kunnen zetten om hun cyberveiligheid te verbeteren.
  • Peter Zinn staat bekend om zijn dynamische en inspirerende presentatiestijl, waardoor zijn lezingen niet alleen informatief zijn, maar ook boeiend en motiverend voor het publiek.

Over spreker Peter Zinn

Peter Zinn is een cybersecurity specialist en fungeert als strategisch adviseur voor het Team High Tech Crime van de politie. In 2009 werd hij uitgeroepen tot Europa’s beste spreker. Tegenwoordig is het zijn missie om nationaal en internationaal publiek niet alleen bewust te maken van de gevaren van cybercriminaliteit, maar vooral ook weerbaar te maken. Als dagvoorzitter van de ONE conference, het jaarlijkse congres over cybercrime, speelt hij een leidende rol in de strijd tegen digitale misdrijven.

Dankzij zijn rol bij het Team High Tech Crime van de politie heeft Peter regelmatig nauw samengewerkt met verschillende software-ontwikkelaars, met name op strategisch niveau met bedrijven als Microsoft. Hij werkt samen met softwareleveranciers om de beveiliging van hun klanten te verbeteren, waarbij hij niet alleen presentaties geeft maar ook tactische ‘table top’ security-oefeningen organiseert.

In zijn presentaties deelt Peter Zinn praktijkverhalen die getuigen van zijn diepgaande ervaring op het gebied van cybersecurity.

Bekijk de lezingen van Peter Zinn
Lezing van spreker Peter Zinn

Cybercrime en cybersecurity

Bent u op zoek naar een boeiende en leerzame lezing over cybersecurity? Zoek niet verder, want Peter Zinn biedt een ongeëvenaarde ervaring die zowel informatief als inspirerend is.

In zijn lezingen neemt Peter Zinn u mee op een reis door de wereld van cybersecurity, waarbij hij de complexe onderwerpen op een begrijpelijke en toegankelijke manier belicht. Met zijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity en Kunstmatige Intelligentie weet hij als geen ander de essentie van de uitdagingen en oplossingen over te brengen.

Wat zijn lezingen echt bijzonder maakt, is de combinatie van inhoud en presentatie. Peter Zinn staat bekend om zijn dynamische en interactieve presentatiestijl, waarbij hij gebruikmaakt van boeiende verhalen, praktijkvoorbeelden en visuele elementen om zijn boodschap kracht bij te zetten. Het resultaat is een meeslepende ervaring die niet alleen informeert, maar ook inspireert en motiveert.

Of u nu een bedrijf, een onderwijsinstelling of een overheidsorganisatie bent, de lezingen van Peter Zinn bieden waardevolle inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Boek vandaag nog een lezing en laat uw publiek kennismaken met de fascinerende wereld van cybersecurity, gepresenteerd door een van de meest vooraanstaande experts op dit gebied.

Video van spreker Peter Zinn

Trailer Peter Zinn

Bekijk de lezingen van Peter Zinn
Vrijblijvend informatie over Peter Zinn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Peter Zinn geeft lezingen over de volgende onderwerpen