Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Keynote Speaker over Toekomst, Innovatie, Technolgie, Trends en AI & Dagvoorzitter

Spreker Lieke Lamb

Lieke Lamb

Expert op het gebied van AI, Digitalisering, Duurzaamheid en DEI en Toekomstvisies en trends voor diverse branches.

Tarieven en beschikbaarheid
Lieke Lamb

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Lieke

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Als TrendAmbassadeur en InnovatieExpert heeft spreker Lieke Lamb meer dan twee decennia lang de technologische, sociale en economische ontwikkelingen nauwlettend gevolgd, zowel nationaal als internationaal. Ze staat bekend als een van de meest gevraagde Trendwatchers, zowel voor inspirerende lezingen als voor media-optredens.

Naast haar advieswerk voor bedrijven en politieke instanties, het schrijven van toekomstvisies en begeleiden van transformatietrajecten, deelt Lieke Lamb haar inzichten als Trendwatcher en Keynote Speaker op boeiende wijze, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ze belicht op een levendige manier de immense transitie en digitale revolutie waar we ons middenin bevinden. Dit is geen verre toekomstmuziek meer, maar een realiteit waar we actief deel van uitmaken. Bovendien biedt ze direct praktische handvatten om deze ontwikkelingen in de praktijk toe te passen.

Redenen om een lezing van spreker Lieke Lamb te boeken

  • Spreker Lieke Lamb, een gerenommeerde Trendwatcher en InnovatieExpert, biedt diepgaand inzicht in technologische, sociale en economische trends, waardoor organisaties voorbereid kunnen zijn op toekomstige ontwikkelingen.
  • Als ervaren spreker weet Lieke Lamb complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, waardoor haar lezingen zowel informatief als inspirerend zijn voor het publiek.
  • Lieke biedt niet alleen inzicht in trends, maar ook praktische handvatten om deze trends toe te passen binnen organisaties, waardoor haar lezingen directe waarde toevoegen aan de strategie en operaties van haar publiek.

Over spreker Lieke Lamb

Lieke Lamb (1973), een vooraanstaande Trendwatcher, is mede-eigenaar van Trendwatcher.com // Future Expertise Center, een toonaangevend platform dat zich richt op het signaleren van trends en innovaties. Samen met haar echtgenoot Richard Lamb vormt ze het meest prominente Trendwatchers-duo van Nederland. Haar expertise als trendwatcher, spreker en columniste strekt zich al vele jaren uit tot de veranderingen in de maatschappij en hun impact op diverse sectoren en branches.

Lieke is een vaste Trend- en Tech-expert bij Omroep Max (Tijd voor Max) en verschijnt regelmatig in andere programma’s zoals WNL (Goedemorgen Nederland), SBS Shownieuws (Talpa Network), en bijvoorbeeld EenVandaag. Samen met Richard Lamb was ze jarenlang wekelijks te horen op BNR, waar ze hun Trendsverwachting™ per sector deelden. Ook presenteerden ze samen het radioprogramma ‘Ditishandig.nl’, dat zich richtte op innovatieve producten en diensten.

Lieke was betrokken bij het stimuleringsprogramma ‘Nederland gaat Digitaal’ van Syntens en was medeverantwoordelijk voor de nieuwsbrief Elektronisch Zakendoen. Ze levert regelmatig bijdragen aan kranten en tijdschriften zoals de Volkskrant, het Financieel Dagblad, Linda, &C, Flow en het Algemeen Dagblad. Daarnaast heeft ze columns geschreven voor onder andere Telegraaf-Vrouw, Libelle, Happy in Shape en het nieuwsplatform MyJour.

Als ervaren allround spreker weet Lieke Lamb op een toegankelijke manier complexe onderwerpen aan te snijden en met een nuchtere kijk te benaderen. Ze heeft ook het podium betreden als TedX Speaker.

Onder haar opdrachtgevers, voor wie ze vaak op maat gemaakte presentaties verzorgt of als dagvoorzitter optreedt, bevinden zich gerenommeerde namen zoals KPN, de Vakantiebeurs, Loyens en Loeff, Nyenrode Business University, EY, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, BTG, Antea, Shell, diverse ministeries, provincies, gemeenten, Noorderlink, Flowerscience, de PO-raad, Teijin Aramid, Innovation Quarter, Provada, Modefabriek, NRW (Nederlandse Raad van Winkelcentra), Linden en Barbosa, Bouwinvest, VKO, UWV, Vervoerregio Amsterdam, Seniorweb, Sanoma, Rabobank, en nog veel meer.

Bekijk de lezingen van Lieke Lamb
Lezing van spreker Lieke Lamb

Origineel, vakkunig, praktisch en filosofisch.

Lieke is één van de meest gevraagde Trendwatchers van Nederland, als spreker en dagvoorzitter en is tevens Directeur van Women in Tech NL. Voor verschillende sectoren kijkt Lieke in haar presentaties vooruit. Welke Trends en Technologieën ga je wel of niet serieus nemen en hoe pas je ze dan nuttig toe? Wat doet AI en digitalisering met onze toekomst, onze banen en onze maatschappij. Wat ga je gebruiken en hoe? Hoe ben je goed voorbereid op de toekomst zonder het heden uit het oog te verliezen? Hoe krijg je iedereen mee naar de volgende fase? Van welke innovaties uit het verleden kunnen we leren? Hoe doen andere bedrijven en branches het? Lieke laat zien hoe innovaties tot stand komen, wat de factoren zijn die implementatie van een innovatie in de weg kunnen zitten en waar je rekening mee moet houden als je een product of dienst succesvol wil laten landen.

Video van spreker Lieke Lamb

The Next Event - Lieke & Richard Lamb

Bekijk de lezingen van Lieke Lamb

Your Future - Hét trendwatchers handboek

‘In ieder van ons schuilt een trendwatcher’, dat is de boodschap die Lieke en Richard Lamb uitdragen met het boek ‘Your Future!’ Wat houdt trendwatchen precies in? Hoe spot u zelf trends, hypes en ontwikkelingen? Hoe vertaalt u die trends in zakelijke kansen en concrete innovaties? Leidraad is hun praktische TO DO Brainstormmodel (Trends, Opportunities, Deliverables en Objectives). Your Future! is het startpunt om u de vaardigheden van een trendwatcher eigen te maken en u aan te zetten tot het ontwikkelen van een eigen toekomstvisie.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Lieke Lamb

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Lieke Lamb geeft lezingen over de volgende onderwerpen