Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Digitale vernieuwingen en het vormgeven van digitale strategieën

Spreker Ben van der Burg

Ben van der Burg

Voormalig schaatser, spreker en innovator.

Tarieven en beschikbaarheid
Ben van der Burg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ben

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Ben van der Burg heeft zijn carrière op unieke wijze vormgegeven, van een veelbelovende schaatser tot een boeiende spreker en innovator in het digitale tijdperk. In zijn jeugd blonk hij uit als professioneel schaatser, met een indrukwekkende tweede plaats op het wereldkampioenschap van 1990, slechts achter Johann Olav Koss en voor zijn mede-schaatser Bart Veldkamp.

Na een blessure nam Ben een opmerkelijke wending en stortte zich op zijn academische interesse, waarbij hij Nederlandse Taal- en Letterkunde ging studeren. Tegelijkertijd begon hij zijn talent voor communicatie te ontwikkelen door radio- en tv-programma’s te creëren en columns te schrijven. Zijn veelzijdige achtergrond leidde hem naar een loopbaan bij Vodafone, waar hij zijn expertise inzette in zowel Nederland als Japan, terwijl hij ook zijn MBA behaalde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Redenen om een lezing van spreker Ben van de Burg te boeken

 • Ben is een gerenommeerde specialist in digitale innovatie en strategie, waardoor zijn lezingen waardevolle inzichten bieden voor organisaties die streven naar groei en concurrentievoordeel in het digitale tijdperk.
 • Met zijn enthousiasme, humor en levendige presentatiestijl weet Ben zijn publiek te boeien en te inspireren. Zijn verhalen over het bereiken van de grenzen van menselijke mogelijkheden zowel op digitaal als sportief gebied motiveren en prikkelen de verbeelding van zijn toehoorders.
 • Ben’s brede expertise strekt zich uit over diverse gebieden, van digitale transformatie tot online marketing. Dit maakt zijn lezingen relevant en waardevol voor organisaties in verschillende sectoren, ongeacht hun specifieke uitdagingen en doelen.

Over spreker Ben van de Burg

In 2006 trad Ben toe tot WebAds Interactive als Product Director, waar hij zijn focus legde op het maximaliseren van de waarde van uitgeversproducten. Zijn ondernemende geest leidde hem ook naar het oprichten van start-ups zoals Repudo en Slidejockey, terwijl hij zijn passie voor technologie deelde als presentator van het radioprogramma “bnr digitaal” en de podcasts “bnr nexus” en “de technoloog”.

Als Commercieel Directeur bij Triple IT, een toonaangevende aanbieder van mobiele streaming services, blijft Ben vooroplopen in digitale innovatie. Zijn levensmotto om het onmogelijke mogelijk te maken, weerspiegelt zich nu in zijn missie om baanbrekende digitale ontwikkelingen te delen met de wereld.

Ben’s levendige en geestige presentatiestijl maakt hem een geliefde spreker en dagvoorzitter. Hij belicht onderwerpen als digitalisering, de participatiesamenleving en zijn eigen schaatsachtergrond met een blik op de toekomst. Laat u inspireren door Ben van der Burg en zijn visie op de evolutie van onze wereld.

 

Bekijk de lezingen van Ben van der Burg
Lezingen van spreker Ben van de Burg

De fascinerende wereld van digitale innovatie

Ben van der Burg staat bekend als een autoriteit op het gebied van het implementeren van digitale vernieuwingen en het vormgeven van digitale strategieën. Zijn unieke denkwijze en enthousiasme stellen hem in staat om mensen mee te nemen naar de grenzen van de menselijke mogelijkheden, zowel op het gebied van digitalisering als in de sportwereld. Met zijn passie en humor weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren. Zijn expertise omvat diverse aspecten van digitale transformatie, waaronder:

 • Innovatie in het digitale tijdperk
 • Analyse van de kansen en bedreigingen van digitalisering
 • Ontwikkelingen op het gebied van mobiele technologie
 • Cultivering van een innovatieve organisatiecultuur
 • Onderzoek naar innovatief menselijk gedrag
 • Verkenning van nieuwe (online) verdienmodellen
 • Analyse van digitale trends
 • Strategieën voor online marketing

Ben’s inzichten bieden waardevolle richtlijnen voor organisaties die streven naar vooruitgang en concurrentievoordeel in het digitale landschap. Met zijn dynamische presentatiestijl weet hij complexe onderwerpen toegankelijk te maken en zijn publiek te betrekken bij de fascinerende wereld van digitale innovatie.

   

Video van spreker Ben van de Burg

Ben van der Burg: ''Elon Musk is een geniale gek'

 

Bekijk de lezingen van Ben van der Burg
Vrijblijvend informatie over Ben van der Burg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Ben van der Burg geeft lezingen over de volgende onderwerpen