Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Customer Centricity in a networked world

Nancy Rademaker

Topspreker over de impact van de digitalisering op klantgedrag en wat dit voor bedrijven betekent in de interactie met hun klanten.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Nancy Rademaker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Nancy

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Nancy Rademaker als spreker

 • Spreker Nancy Rademaker is één van de weinige vrouwelijke keynote sprekers die de impact van de digitalisering op klantgedrag beschouwt en wat dit voor bedrijven betekent in de interactie met hun klanten.
 • Alle nieuwe informatie over de digitalisering kan ervaren worden als overweldigend. Nancy Rademaker zorgt voor een duidelijk overzicht, waardoor ze dit gevoel wegneemt. Met Nancy Rademaker als spreker kan je er zeker van zijn dat het publiek vol enthousiasme en met nieuwe inzichten de zaal verlaat.
 • Nancy laat zien wat klantgerichtheid écht inhoud. Ze laat zien hoe we in kunnen spelen op de nieuwe technologische mogelijkheden en blikt met ons in de toekomst. Heel concreet; waar ligt de prioriteit? Een uniek verhaal vol met voorbeelden rechtstreeks uit het werkveld, voor zowel het bedrijfsleven, de overheid of binnen de gezondheidszorg.
Spreker Nancy Rademaker

Customer Centricity in a networked world

Nancy Rademaker deelt haar passie voor technologie en combineert de waardevolle ‘inside’ informatie met haar ervaring in training en onderwijs. Haar enthousiasme voor mensen en klantgerichte strategieën is groot en ze houdt ervan om de nadruk te leggen op hoe technologie menselijk gedrag beïnvloedt, hoe het hen helpt hun kennis te delen en hoe het hen mogelijk maakt om te creëren en innoveren.

Spreker Nancy Rademaker heeft meer dan 20 jaar ervaring in de manier waarop technologie de maatschappij heeft veranderd en nog steeds verandert. Ze heeft voor diverse IT-bedrijven gewerkt, waaronder vijf jaar voor Microsoft in Nederland en Europa.  Nancy verzorgt presentaties rondom Digitale Transformatie, Extreme Customer Centricity, Customer Engagement, disruptie, AI, nieuwe businessmodellen en leiderschap.

In 2016 voegde ze zich bij nexxworks als partner. Samen met Peter Hinssen, Steven Van Belleghem en Rik Vera, inspireert spreker Nancy Rademaker bedrijven rondom ‘The Day After Tomorrow’. Nancy reist met bedrijfsleiders naar innovatiehubs zoals Silicon Valley, Shanghai, Shenzhen, Berlijn,… en gebruikt de inspiratie van die reizen als voortdurende en waardevolle input voor haar keynotes, waarmee ze de inhoud en de voorbeelden continu afstemt op de meest recente technologieën, ontwikkelingen en disruptieve nieuwe businessmodellen.

Nancy Rademaker geeft lezingen over een aantal thema’s op gebied van marketing en technologie. Haar sessies zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Ook maakt ze de sessies op maat, zodat deze volledig aansluit bij het doel van de bijeenkomst. Neem gerust even contact met ons op om te kijken wat voor lezing het best bij jullie evenement zou passen.

Bekijk de lezingen van Nancy Rademaker
Lezing van Nancy Rademaker

Extreme Customer Centricity In A Networked World

 • In haar keynote: Extreme Customer Centricity In A Networked World, helpt spreker Nancy Rademaker organisaties te begrijpen hoe ‘het Nieuwe Normaal’ – waarin digitaal de norm is geworden – onze werkomgeving heeft veranderd in een dicht netwerk.
 • Ze vertelt hoe dit het gedrag van de klant en de snelheid van de markt heeft veranderd en hoe bedrijven zelf een netwerk moeten worden als ze willen overleven. Maar vooral toont ze aan hoe bedrijven de klant absoluut op de eerste plaats moeten zetten als ze succesvol willen zijn. Niet als een aardige slogan, maar als een zeer duidelijk programma van drastische verandering, waarin processen en procedures helemaal opnieuw moeten worden herdacht: een programma, waar ‘digitaal’ een cruciale rol speelt om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant op een warme en  menselijke manier.
Lezing van Nancy Rademaker

Managers The Day After Tomorrow

 • Exponentieel evoluerende technologie transformeert de buitenwereld als nooit tevoren. De bedrijfswereld verandert ook met eenzelfde lichtsnelheid en leiders hebben het zwaar om bij te blijven en vooruit te blijven gaan om ook in The Day After Tomorrow te kunnen blijven  bestaan. Maar waar moeten ze beginnen?
 • Hoe kunnen managers 30 jaar vooruit kijken naar een steeds complexere en onzekere toekomst en dit vooruitzicht te vertalen in een werkbaar plan voor de komende 3 maanden? Hoe kunnen ze een nieuw denkpatroon ontwikkelen? Draait het echt volledig om technologie? Gaat het niet veel meer over de klant en het veranderend klantgedrag? Waarom zou alles snel, leuk en makkelijk moeten zijn? En waarom zijn data de nieuwe olie en Artificiële Intelligentie een zegen? Het antwoord is helder.
 • Om te blijven ontwikkelen, moet je traditionele lineaire denkwijzen loslaten. Je moet jezelf door de wereld laten inspireren. Je moet verder kijken dan ‘alleen maar’ technologie. Je moet inzoomen op de noden van je klanten en hen op de eerste plaats zetten. En je moet bovenal focussen op de mogelijkheden daarbuiten en blijven experimenteren.
Lezing van Nancy Rademaker

Gezondheidszorg the day after tomorrow

 • Onze gezondheid is een van de meest belangrijke aspecten in ons leven. De opkomst van technologie zal er voor zorgen dat deze sector er compleet anders uit komt te zien. Deze lezing geeft een duidelijk beeld van de positieve impact technologie, big data en robotisering heeft op onze manier van zorgverlening en de samenleving als geheel.
  Video van Nancy Rademaker

  Spreker Nancy Rademaker "Dare to Grow"

  Bekijk de lezingen van Nancy Rademaker
  Vrijblijvend informatie over Nancy Rademaker

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Nancy Rademaker geeft lezingen over de volgende onderwerpen