Loading content ...

Laura de la Mar

Gastvrije organisaties

Wilt u gastvrijheid in uw bedrijf vergroten? Wilt u gastheerschap, gastvrijheid management of gastvrij leiderschap (door)ontwikkelen? Spreker Laura de la Mar laat haar publiek de kracht van hartelijkheid ervaren! In haar lezingen en trainingen biedt ze praktische handvatten bij het vergroten van gastvrijheid.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Laura de la Mar heeft in 2013 Gastvrijheid in Bedrijf opgericht met de missie om een bijdrage te leveren aan een gastvrijer Nederland en België. Ze is expert in het ontwikkelen van gastvrijheid. Met veel passie en bevlogenheid helpt ze als trainer, coach, adviseur en spreker mensen uit diverse branches om gastvrijheid te ontwikkelen en te borgen, leiderschap te ontwikkelen en teams in beweging te krijgen.

Haar missie startte in 2006 met het ontwikkelen van het gastvrijheidsconcept en Mood Maker filosofie voor het Deventer Ziekenhuis. Sinds 2007 helpt spreker Laura de la Mar bedrijven uit alle branches om gastvrijheid te ontwikkelen. In 2012 schreef ze samen met John Hokkeling het boek “Mood Maker- het ontwikkelen van gastvrije organisaties”.

De lezingen van Laura de la Mar zijn gebaseerd op verandermanagement, principes van cultuurverandering, gastvrij leiderschap en zelfsturing. Met haar positieve aanpak zorgt spreker Laura de la Mar voor duurzaam resultaat.

    Het Geheim van Gastvrijheid

    Ervaar de kracht van hartelijkheid: De Mood Maker-filosofie

    • De Mood Maker-filosofie helpt bedrijven en organisaties gastvrijheid te ontwikkelen en borgen. De filosofie biedt een frisse blik op gastvrijheid. Het duidelijke stappenplan zorgt dat je doelgericht aan de slag gaat met gastvrijheid binnen jullie bedrijf en organisatie. De lezingen en trainingen van Laura de la Mar zijn een aanstekelijke bron van inspiratie, ideeën en enthousiasme!
Gerelateerde sprekers

Laura de la Mar geeft lezingen over de volgende onderwerpen: