Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Vol enthousiasme laat Vincent ons de allernieuwste technologische gadgets zien

Vincent Everts

Spreker en trendwatcher Vincent Everts is expert op gebied van de nieuwe technologie.

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Uitstekend uitgevoerd. inhoudelijk aansluitend bij ons thema en er is zeer nuttige informatie besproken.

Lester Soers, Six Guys Events Bekijk alle referenties

Redenen om spreker Vincent Everts te boeken:

 • Met zijn/haar uitgebreide kennis op het gebied van innovatie is Vincent een populaire en veel gevraagde spreker.
 • Het is erg waardevol om een lezing te boeken van Vincent voor jouw organisatie.
 • Vincent biedt meerdere handvatten en tools die jouw organisatie helpen met het behalen van betere resultaten op het gebied van innovatie.
 • Vincent denkt mee met uw event en kan er voor zorgen dat uw event ook online wordt bekeken.
Vincent Everts

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Vincent

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker en serial entrepreneur en trendwatcher Vincent Everts is volgens Management Team een van de top 10 sprekers van Nederland rondom innovatie!  Hij is gepassioneerd over technologische ontwikkelingen en wat ze betekenen voor de bedrijven, instellingen en overheden.

Redenen om spreker Vincent Everts te boeken:

 • Met zijn/haar uitgebreide kennis op het gebied van innovatie is Vincent een populaire en veel gevraagde spreker.
 • Het is erg waardevol om een lezing te boeken van Vincent voor jouw organisatie.
 • Vincent biedt meerdere handvatten en tools die jouw organisatie helpen met het behalen van betere resultaten op het gebied van innovatie.
 • Vincent denkt mee met uw event en kan er voor zorgen dat uw event ook online wordt bekeken.

Trendwatcher en ondernemer

Trendwatcher Vincent Everts gelooft heilig in de mogelijkheden van nieuwe technologie en probeert de nieuwe technologieën en gadgets  graag zelf uit. Hij wordt dan ook regelmatig om zijn mening gevraagd wanneer er nieuwe gadgets worden gepresenteerd. Hij is regelmatig op radio en TV en maakt hij 500 videos per jaar over gadgets, ondernemen plus alles rondom elektrisch rijden en energie transformatie. 

Een voorbeeld industrie die in de komende 10 jaar compleet om gaat door deze technologieën is de auto industrie. Elektrisch en autonomous rijden worden dominant met zijn zelfsturende Tesla Model X auto als inspirerend voorbeeld. Vincent neemt zijn Tesla graag mee naar de bijeenkomst voor een proefritje! 

Ook houdt spreker Vincent Everts zich graag bezig met ondernemerschap. Hij heeft vier succesvolle bedrijven gestart. Dit zijn uiteraard bedrijven op gebied van de nieuwe technologie; de rode draad in het leven van Vincent. Hij is mede oprichter & bestuurslid van de vereniging elektrische rijders evrijders.nl met 3000+ leden. Ook organiseert Vincent jaarlijks de blockchain innovation conference. 

Spreker Vincent Everts is een ervaren online evenementen organisator en presentator. Hij is ervan overtuigd dat online meetings boeiend kunnen zijn en een groot publiek kunnen boeien. Samen met zijn team kan hij een one stop shop zijn van inhoud tot interactie en van techniek tot presentatie. In 2020 heeft hij al meer dan 50 online evenementen georganiseerd inclusief een wekelijkse show met Charles Groenhuijsen. Hij denkt graag mee hoe u uw klanten, stakeholders of personeel bereikt.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Vincent Everts
Lezingen van spreker Vincent Everts

Presentaties van spreker Vincent Everts

Spreker Vincent Everts verzorgt als trendwatcher presentaties rondom digitalisering van onze samenleving in relatie tot ICT ontwikkelingen als Mobile first, Social media (in business), voor en nadelen van big data, E-commerce, Fintech , mobile payments, internet of things & het industriële internet , Artificial intelligence, het nieuwe slimme werken, onderwijs vernieuwing, de snelle opkomst van Saas & cloud business applicaties en natuurlijk de top Gadgets inclusief wearables.

Spreker Vincent Everts geeft presentaties en is inzetbaar voor het moderenen van brainstorms en strategie sessies. Zijn lezingen zijn erg toegankelijk en zitten vol interactie. Hij is als geen ander in staat om de meest complexe onderwerpen te verwoorden in gewoon huis-tuin-en-keuken-Nederlands. In zijn presentaties‎ gebruikt Vincent altijd de laatste nieuwe tools gadgets. Ook maakt hij graag een snel leuk videotje over zijn presentatie op het event.

Vincent Everts geeft presentaties rondom 3 onderwerpen of een combi ervan.  

 • AI, de top 20 tools voor werknemers en voor het bedrijfsleven om direct mee aan de gang te gaan. Een fastmoving presentatie met practische demo’s waar mensen zeer enthousiast over zijn.
 • Digitale transformatie. E-commerce, E-marketing, Software tools, Productie en Innovatie, blockchain, crypto icm AI.
 • Energie transitie, hoe kunnen bedrijven zich aanpassen mbt mobiliteit, energie & duurzaamheid. Hij was o.a. oprichter van de VERevrijders.nl de vereniging elektrische rijders en ben expert op gebied van de grid, zon en wind wat een giga transformatie is.

Vincent spreekt ook over onderwerpen zoals verticale zaken als de bouw, travel, schoonmaak industrie, of media & travel.

Lezingen van spreker Vincent Everts

De Top AI Trends, ChatGPT, 10 AI demo’s & gevolgen voor bedrijfsleven

Ontdek de AI-toekomst met Vincent Everts! Zie hoe je als organisatie en bedrijf ChatGPT wel en niet moet gebruiken. Wordt productiever door de practische AI-demo’s van oa. de slimme (en niet zo’n slimme) versie van ChatGPT in jouw brance, hoe kun je grote documenten snel samenvatten met ChatPDF, je email 3x sneller en vollediger kan schrijven en offertes, innovatie plannen en implementaties completer en beter aangepast aan de klant kunt maken. Ontdek hoe AI imaging en video tools je snel kan helpen bij je marketing. Verder geeft Vincent een overzicht over de juridische en cybersecurity gevolgen en consequenties voor de samenleving en de mensheid. Vincent doet elk jaar een groot onderzoek naar de adoptie van AI in het bedrijfsleven wat een goed benchmark oplevert.

In deze interactieve en praktijkgerichte presentatie, demonstreert Vincent de kracht en het potentieel van AI-toepassingen zoals ChatGPT en Midjourney. Hij laat zien hoe deze technologieën de manier waarop we werken, communiceren en leven ingrijpend zullen veranderen. Door middel van fascinerende demo’s en live voorbeelden krijg je inzicht in hoe je e-mails efficiënter kunt beantwoorden, PDF’s en video’s kunt samenvatten, en met gemak indrukwekkende presentaties kunt samenstellen.

Vincent gaat echter verder dan alleen het tonen van praktische toepassingen. Hij bespreekt hoe je met behulp van AI adembenemende afbeeldingen en video’s kunt creëren en overtuigende, pratende assistenten kunt inzetten om je dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen. Daarnaast gaat hij in op de bredere impact van deze technologieën op onze samenleving en de ethische vraagstukken die hierbij komen kijken.

Vincent Everts biedt praktische tips en inzichten om je als individu en organisatie vandaag al voor te bereiden op de toekomst van kunstmatige intelligentie. Door zijn expertise en meeslepende presentatiestijl ben je verzekerd van een boeiende en waardevolle ervaring die je publiek zal inspireren om de kansen en uitdagingen van AI te omarmen

Everts is al 30 jaar een voorloper in de digitale wereld, van pc’s tot mobiele technologie, cloud computing en nu kunstmatige intelligentie. Met zijn enthousiasme en positieve houding tegenover technologische vooruitgang, inspireert hij deelnemers om de kracht van AI te benutten voor het verbeteren van hun eigen productiviteit en die van hun organisaties. Hij wordt zeer regelmatig gevraagd om in de media de ontwikkelingen te duiden (Op1, Journaal, AD, Telefraaf, BNR, Radio1,2 etc)

De presentatie van Vincent Everts zet je aan het denken over de toekomst van werk en samenleving. Terwijl AI leidt tot een enorme stijging van de productiviteit, zal het ook gevolgen hebben voor de arbeidsmarkt. Everts daagt zijn publiek uit om na te denken over hoe we deze technologie kunnen inzetten voor het verbeteren van het leven van mensen, in plaats van het veroorzaken van economische en maatschappelijke onrust. Bereid je voor op een spannende en leerzame ervaring met Vincent Everts en zijn praktische AI-demo’s!

Lezingen van spreker Vincent Everts

Top digitale trends door Vincent Everts

Nieuwe digitale technologie heeft een al jaren grote invloed op onze samenleving. Trendwatcher Vincent Everts staat bekend als spreker die met veel enthousiasme en concrete voorbeelden aan het publiek laat zien hoe deze digitale trends uw toekomst veranderen en op welke wijze u en uw bedrijf of organisatie daar op kunnen voorsorteren. Als geen ander is hij in staat om de meest complexe onderwerpen duidelijk uit te leggen. Het feit dat hij als serial entrepreneur 5 bedrijven heeft opgezet verklaard de diepte van zijn kennis en de concreetheid van zijn cases.  Dat doet hij altijd met een enorme hoeveelheid energie en een goed gevoel voor interactie met het publiek.

Vincent Everts geeft presentaties over het thema van het evenement in relatie tot de grote technologische trends van dit moment. Zijn kennis bestrijkt een groot gebied, van AI en big data-toepassingen tot cyber security, elektrische mobiliteit, e-commerce, fintech, cryptocurrency, internet of things, het industriële internet, duurzaamheid, onderwijsvernieuwing, SAAS en cloud business applicaties. Voorafgaand aan het evenement voert hij altijd een verdiepend gesprek over de gewenste inhoud van het programma, zodat zijn verhaal altijd precies bij het doel van het evenement past.

Webinar van spreker Vincent Everts

Organisatie en technische realisatie van uw webinar

Vincent Everts, trendwatcher & dagvoorzitter Hij zorgt voor een goed bekeken online evenement! Hij doet de techniek, de moderatie, de interactie met het publiek en zorg dat het privé uitgezonden wordt of via youtube, LinkedIn, twitter of facebook. Dankzij zijn 50.000+ followers krijg je veel kijkers. Ook kan hij een hele studio onsite opbouwen.

Vincent heeft duizenden evenementen verzorgd en honderden online. Zowel hybride, in een studio, of 100% online waar alle sprekers thuis zijn. Hij verzorgt alle techniek, de software om een studio uitzending te verzorgen inclusief streaming naar social media. Hij bespreekt het thema, instrueert de presentatoren hoe ze de aandacht het best vast kunnen houden of hij interviewt ze. Vincent is een groot voorstander van interactie met de kijkers en heeft alle tools om dat mogelijk te maken. Dus van concept naar techniek zorgt hij voor een online conferentie!

Dagvoorzitter Vincent Everts

Dagvoorzitter

Vincent Everts een vlotte, betrokken en enthousiste dagvoorzitter die veel kennis heeft van bedrijfs en transformatie processen en altijd bezig om innovatie en veranderingen dichtbij het publiek te brengen. Hij maakt altijd gebruik van interactie tools met het publiek zoals sqiffer.com zodat er veel vragen en meningen worden gedeeld. Verder maakt Vincent altijd een filmpje van te voren als voor aankondiging en denkt hij graag mee met het programma.

Video van spreker Vincent Everts

Vincent Everts Moderator & Keynote speaker at Longi Solar event Barcelona

Video van spreker Vincent Everts

Mijn Zelfsturing.IT project, mensen, teams, organisaties & smart systems worden slimmer!

Video van spreker Vincent Everts

Vincent Everts presenteert bij Oracle Cloud world

Video van spreker Vincent Everts

Vincent Everts, One Stop Shop voor Online Evenementen - ATHENAS

Bekijk de lezingen van Vincent Everts

Referenties

Uitstekend uitgevoerd. inhoudelijk aansluitend bij ons thema en er is zeer nuttige informatie besproken.

Lester Soers, Six Guys Events

Vrijblijvend informatie over Vincent Everts

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Vincent Everts
Vincent Everts

5 van de 5 sterren

Uitstekend uitgevoerd. inhoudelijk aansluitend bij ons thema en er is zeer nuttige informatie besproken.

Lester Soers, Six Guys Events Bekijk alle referenties

Vincent Everts geeft lezingen over de volgende onderwerpen