Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

"Vol enthousiasme laat Vincent ons de allernieuwste technologische gadgets zien!"

Vincent Everts

Vincent Everts

Spreker Vincent Everts heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en is expert op gebied van de nieuwe technologie.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Vincent Everts

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Vincent

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Serial enterpreneur en trendwatcher Vincent Everts is volgens Management Team een van de top 10 sprekers van Nederland rondom innovatie!  Hij is gepassioneerd over technologische ontwikkelingen en wat ze betekenen voor de bedrijven, instellingen en overheden.

Trendwatcher Vincent Everts gelooft heilig in de mogelijkheden van nieuwe technologie en probeert de nieuwe technologieën en gadgets  graag zelf uit. Hij wordt dan ook regelmatig om zijn mening gevraagd wanneer er nieuwe gadgets worden gepresenteerd. Hij is regelmatig op radio en TV en maakt hij 500 videos per jaar over gadgets, ondernemen plus alles rondom electrisch rijden en energie transformatie. 

Een voorbeeld industrie die in de komende 10 jaar compleet om gaat door deze technologieën is de auto industrie. Elektrisch en autonomous rijden worden dominant met zijn zelfsturende Tesla Model X auto als inspirerend voorbeeld. Vincent neemt zijn Tesla graag mee naar de bijeenkomst voor een proefritje! 

Ook houdt spreker Vincent Everts zich graag bezig met ondernemerschap. Hij heeft vier succesvolle bedrijven gestart. Dit zijn uiteraard bedrijven op gebied van de nieuwe technologie; de rode draad in het leven van Vincent. Hij is mede oprichter & bestuurslid van de vereniging elektrische rijders evrijders.nl met 3000+ leden. Ook organiseert Vincent jaarlijks de blockchain innovation conference. 

 

Bekijk de lezingen van Vincent Everts

    Presentaties van spreker Vincent Everts

    • Vincent verzorgt presentaties rondom digitalisering van onze samenleving in relatie tot ICT ontwikkelingen als Mobile first, Social media (in business), voor en nadelen van big data, E-commerce, Fintech , mobile payments, internet of things & het industriële internet , Artificial intelligence, het nieuwe slimme werken, onderwijs vernieuwing, de snelle opkomst van Saas & cloud business applicaties en natuurlijk de top Gadgets inclusief wearables.
    • Spreker Vincent Everts geeft presentaties en is inzetbaar voor het moderenen van brainstorms en strategie sessies. Zijn lezingen zijn erg toegankelijk en zitten vol interactie. Hij is als geen ander in staat om de meest complexe onderwerpen te verwoorden in gewoon huis-tuin-en-keuken-Nederlands. In zijn presentaties‎ gebruikt Vincent altijd de laatste nieuwe tools gadgets. Ook maakt hij graag een snel leuk videotje over zijn presentatie op het event. 

     

Vrijblijvend informatie over Vincent Everts

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vincent Everts geeft lezingen over de volgende onderwerpen