Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Internationaal expert op het gebied van de opkomst en toekomst van schaalbare online platformen

Martijn Arets

Martijn Arets

Internationaal Online Platform Expert

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Martijn Arets

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Martijn

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Redenen om spreker Martijn Arets te boeken:

 • Martijn geeft inspirerende lezingen aan zowel kleine als grote organisaties
 • Martijn is een expert op het gebied van schaalbare online platformen en kan bijdragen bij de ontwikkeling van jouw organisatie
 • De ruime ervaring van Martijn als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement
Spreker Martijn Arets

Internationaal expert op het gebied van de opkomst en toekomst van schaalbare online platformen als Airbnb (deeleconomie), Kickstarter (crowdfunding) en Uber (‘gig’ economy). 

Zijn fascinatie voor de transitie naar een platform economie ontstond toen spreker Martijn Arets in 2011 als eerste ter wereld een aandelen crowdfundingcampagne succesvol afrondde. Hier ontdekte hij het potentieel van de platform economie, maar ook de valkuilen die moeten worden opgelost wil je als platform de volle potentie bereiken en een duurzaam model neerzetten.  De afgelopen 3 jaar sprak hij in 12 landen met 300 deskundigen, hierdoor ontwikkelde hij een unieke kijk op de ontwikkeling die nu gaande is en de impact daarvan op bestaande organisaties. Nog steeds doet hij gemiddeld 10 ‘kennis expedities’ in het buitenland per jaar.

Zijn duidingen, analyses en gedachten deelt hij door het publiceren van artikelen, video’s en boeken. En door het geven van presentaties op (internationale) congressen en gastcolleges. Daarnaast adviseert en ondersteunt hij (corporate) organisaties en overheden die deze ‘nieuwe’ wereld willen begrijpen en betreden en maakt hij als freelancer regelmatig zélf deel uit van een innovatieteam.

Spreker Martijn Arets heeft een achtergrond in marketing en branding en schreef eerder het boek ‘Brand Expedition, een reis langs de 20 meest inspirerende Europese merken’ en ‘Crowdfunding, de hype voorbij’. Op dit moment schrijft hij mee aan drie boeken over nieuw leiderschap, crowdfunding en de opkomst van de platformeconomie. 

Laat je inspireren door Martijn Arets, de man die in 2011 ondernemers als John de Mol en Reinout Oerlemans versloeg in de strijd om de titel ‘beste ondernemer van het jaar’ en Nederland sinds 2014 vertegenwoordigd als een van de ’40 Young Potential European Leaders under 40’.

Bekijk de lezingen van Martijn Arets
Lezing van spreker Martijn Arets

De platformeconomie

 • Martijn gelooft dat iedere organisatie de komende tien jaar direct of indirect zal worden beïnvloed door online platformen als Airbnb, Kickstarter, Wikipedia en Uber. In zijn lezingen vertelt hij over de impact van de Deeleconomie.
 • Belangrijk is om de ‘oude economie’ niet uit het oog te verliezen. Het feit dat er iets nieuws is betekent niet dat het oude niet meer werkt. De kracht is juist de samenwerking tussen deze verschillende werelden en branches; Martijn weer ze moeiteloos met elkaar te verbinden.
Lezing van spreker Martijn Arets

Brand Expedition

 • In 2010 was Martijn werkzaam als marketing- en communicatiemanager, tot hij besloot vijf maanden door Europa te reizen. In een oud Volkswagenbusje ging hij op weg naar de leiders achter 20 authentieke Europese merken. Zo ging hij in gesprek met leiders van merken als Adidas, Lego, Alessi, Manchester United en Skype.
 • Martijn’s verhalen zijn terug te vinden in het boek ‘Brand Expedition’. Via ‘s werelds eerste crowdfunding op basis van aandelen werd het boek naar het Engels vertaald.
  Vrijblijvend informatie over Martijn Arets

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Martijn Arets geeft lezingen over de volgende onderwerpen