Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

"Topspreker over technologie en leiderschap"

Menno Lanting

Menno Lanting

de Disruptieparadox

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Menno Lanting

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Menno

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Menno Lanting is 10 jaar lang werkzaam geweest binnen diverse managementfuncties voor Leiderschapsinstituut ‘de Baak’ en daarnaast is hij succesvol internetondernemer. Meer dan 60.000 mensen lazen zijn bestsellers ‘Connect!’ (Managementboek van het Jaar 2011), ’Iedereen CEO’ (Longlist Managementboek van het Jaar 2012), ‘De slimme organisatie’ (2013), ‘Lead with a Tweet (2013) en ‘Olietankers en speedboten’ (2014).

De rode draad in Menno’s werk is ‘aanpassingsvermogen’. De wereld verandert razendsnel, het vermogen van een bedrijf om mee te kunnen veranderen is van groot belang voor het succes van een bedrijf. Men heeft de juiste mensen, de juiste technologie en de juiste bedrijfscultuur nodig om innovatie mogelijk te maken. Menno adviseert en geeft antwoord op de vraag hoe organisaties van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden kunnen transformeren. Hierbij gebruikt spreker Menno Lanting voorbeelden van verschillende organisatievormen, leiderschapskwaliteiten en business modellen.  Het doel is om het lerend vermogen van een bedrijf te vergroten.

Spreker Menno Lanting is de juiste persoon voor een lezing over onderwerpen als leiderschap en innovatie. Hij is expert op het gebied van de impact van digitale technologie op leiderschap en ondernemerschap. Een spreker die beschikt over de juiste vaardigheden om deze kennis op het publiek over te brengen.

Bekijk de lezingen van Menno Lanting
Video Menno Lanting

Olietankers en speedboten

 • Is jouw organisatie een olietanker of een speedboot?  Deze sessie gaat over wendbaar werken en ondernemen in de 21e eeuw!
 • In de lezing ‘Olietankers en speedboten’ gaat Menno Lanting in op wat de veranderende wereld betekend voor businessmodellen, het vormgeven van organisaties en leiderschap binnen organisaties.
Video Menno Lanting

De Disruptieparadox

 • Dat de wereld verandert en dat dat razensnel gaat, dat weten we nu wel. Het roer moet om! Disruptie is dan ook het nieuwste toverwoord.
 • Spreker Menno Lanting onderzocht dit fenomeen en ontdekte een aantal belangrijke strategieën om met nieuwe technologie, de snel veranderende markt en de hogere verwachtingen van consumenten en burgers om te gaan.
 • In de disruptieparadox schetst Menno Lanting een route aan de hand van aansprekende cases en praktische modellen.
  Video Menno Lanting

  Olietankers en Speedboten

  Video Menno Lanting

  De disruptie paradox, in 5 stappen naar echte vernieuwing

  Bekijk de lezingen van Menno Lanting
  Vrijblijvend informatie over Menno Lanting

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Menno Lanting geeft lezingen over de volgende onderwerpen