Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Personal Branding: het versterken van je eigen merk

Chris Potter

Chris Potter

Personal Branding

Tarieven en beschikbaarheid
Chris Potter

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Chris

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

De manier waarop je jezelf presenteert op momenten die er toe doen, is bepalend voor het succes in je leven” daar is spreker Chris Potter van overtuigd. En die presentatie van jezelf vindt al lang niet meer alleen fysiek plaats, maar steeds vaker digitaal. Hoe ga je daar mee om als professional? Hoe profileer je jezelf op een manier dat je onthouden wordt en men weet wat jij voor hen kunt betekenen? 

Chris Potter heeft een achtergrond in marketingcommunicatie en is zich vanaf 2007 gaan specialiseren op de onderwerpen Personal Branding en (Online) Profileren. Ze heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen van workshops en trainingen vanuit haar bedrijf eigen Bureau en helpt professionals hun kwaliteiten versterken, vaardigheden verbeteren en zichzelf zichtbaarder te maken zodat zij succesvoller worden in hun werk.

Redenen om spreker Chris Potter te boeken

  • Chris Potter heeft een groot inlevingsvermogen en is in staat is om iedereen persoonlijk te bereiken.
  • Zij zorgt er met aanstekelijk enthousiasme en humor voor dat mensen gemotiveerd raken hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen.
  • Chris geeft richting, denkt ruim, verbindt, luistert onbevooroordeeld, gelooft in oplossingen en ziet mogelijkheden.

Personal Branding

Haar zuivere interesse in wat mensen beweegt in combinatie met haar branding en communicatie ervaring vanuit het bedrijfsleven, zorgen voor de perfecte mix op het onderwerp personal branding en pitchen. Daarnaast is Chris Potter  founder van het platform ZijDoet.nl, dat zich richt op de ontwikkeling van talentvolle vrouwen. Voor deze community spreekt ze ook over het vergroten van zelfvertrouwen, autonomie en lef.

Bekijk de lezingen van Chris Potter
Interactieve lezing van Chris Potter

Spreker Chris Potter over de workforce van de toekomst & Personal Branding

Samen met spreker Tamira van Roeyen verzorgt Chris Potter een duo lezing. Tamira neemt je mee naar de workforce van de toekomst. Ze schetst tijdens haar lezing een helder en inspirerend beeld van de toekomst van arbeid én gelooft daarbij in een leven lang leren. Daarop aansluitend laat Chris zien hoe je Personal Branding inzet om mensen bewust te maken van hun onderscheidende kwaliteiten en hoe zij deze op een authentieke manier uit kunnen dragen.

Vrijblijvend informatie over Chris Potter

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Chris Potter geeft lezingen over de volgende onderwerpen