Loading content ...

Patrick Davidson

Patrick Davidson

Prestatiesprongen maken!

Spreker Patrick Davidson en zijn partner Hans van der Loo zijn hét sprekers duo als het gaat om energie en verandering! Geïnspireerd door Elon Musk nemen ze je mee in de wondere wereld van de Wavemakers. Patrick is gespecialiseerd in energie op de werkvloer en het realiseren van prestatie-sprongen, zowel met start-ups als met klassieke organisaties.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Spreker Patrick Davidson helpt mensen en teams om prestatiesprongen te maken en weet teams te activeren. Uit zijn hoog gewaardeerde lezingen en workshops leer je om meteen in actie te komen en beter te presteren. Uitgangspunt is dat energie de brandstof is om te presteren. Maar waar haal je al die energie vandaan?

“Energy op de werkvloer”

Door aan de slag te gaan met het menselijk potentieel dat vaak ongebruikt blijft, doorbreken Patrick Davidson en zijn partner Hans van der Loo de verstarring, verkramping en negativiteit. “Good guys laten winnen in het echt” dat is Patrick’s motto. “Mensen kunnen vaak veel meer dan ze denken.”

Via betterday richt spreker Patrick Davidson zich voornamelijk op een vernieuwende en bewezen vorm van verandermanagement door middel van positieve energie, gedragsverandering en prestatieverbetering. De focus ligt niet op het maken van plannen en rapporten, of het ontwikkelen van ingewikkelde business modellen; de succesformule is simpel en doeltreffend; samen met mensen energiek, gericht en concreet aan de slag. “Om meteen een prestatiesprong te realiseren.” Vanuit EnergyFinder helpt Patrick mensen bij het activeren van teams. “In amper een dagdeel kom je altijd tot de kern en kun je heel gerichte interventies starten waarmee mensen per direct hun team activeren.Zelf. Daar is geen manager voor nodig!”

Spreker Patrick Davidson publiceerde in 2016 twee bestsellers, samen met Hans van der Loo. Zijn boek ‘Waar haal je de energie vandaan?’ behaalde in April 2016 de nummer 1 plek in de Bestseller Top 100. En het boekje ‘Musk Mania, de 5 waanzinnige succesprincipes van Elon Musk’  was dé bestseller van deze zomer en stond twee maanden bovenaan de lijsten. Het is de voorloper van het leiderschapsboek Wavemakers dat in zomer 2017 verschijnt. Samen met Hans van der Loo en Martijn Arets vormt spreker Patrick Davidson het ‘Wavemakers team’. De afgelopen jaren hebben ze met tal van wavemakers in Nederland en het buitenland gesproken over leiderschap, de manier waarop ze zich gedragen en hun gedrag op anderen weten over te brengen.

  Lezingen en workshops van spreker Patrick Davidson

  • Energyfinder – Maak van jezelf en je team een powerhouse

   Uit recent onderzoek blijkt dat energieke medewerkers gemiddeld ruim 40% beter kunnen presteren. Het verschil tussen energieke en futloze medewerkers bedraagt maar liefst een factor 10. Bij teams is dat verschil nog groter. Hoe kunnen jij en je team erin slagen om energieker te presteren? In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is meer energie geen kwestie van een vette beloning, een aantrekkelijke werkomgeving, superfood of energy drinks. Die dingen werken meestal maar een beperkte tijd. Emotionele en mentale energie die uit jezelf komt en sociale energie die tussen mensen ontstaat, werken veel beter en langduriger. Ze komen ’gewoon’ uit je brein, kosten niets en zijn altijd overvloedig beschikbaar. Als je maar weet hoe je die energie kunt laten stromen. Hier gaat Patrick Davidson mee aan de slag. Hoe dat werkt en wat jij daar zelf aan kunt doen vertellen spreker Patrick Davidson en Hans van der Loo in de vorm van een lezing of een wat langer durende ’powerclass’ (dagdeel). Ook hier weer bestaan de sessies uit een combinatie van inspiratie, wetenschappelijke onderbouwing en praktische actiepunten.

   

  • Word een ultieme Wavemaker

   Wavemakers zijn mensen, groepen en organisaties die op basis van persoonlijk leiderschap het voortouw nemen in veranderingen en vernieuwingen. Het zijn ’deinende leiders’: leiders die niet alleen surfen op de golven van verandering, maar die ook in staat zijn om zelf golven te veroorzaken. In zijn lezing gaat Patrick Davidson dieper in op de achtergronden en kenmerken van hedendaagse wavemakers. Dat doet hij door middel van nieuwe inzichten uit onderzoek in combinatie met inspirerende case studies. Ook geeft hij praktische en hooggewaarde lezingen over persoonlijk leiderschap. Of zoomt hij in op het concrete voorbeeld van de ultieme wavemaker: Elon Musk. Nog een andere mogelijkheid: neem deel aan de minimasterclass over wat jij kunt leren van visionair, uitvinder en ondernemer Elon Musk.

   

   EneryFinder – Maak van je team een Powerhouse!

   

Gerelateerde sprekers

Patrick Davidson geeft lezingen over de volgende onderwerpen: