Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies

"De spreker voor meer energie op de werkvloer en het maken van prestatiesprongen"

Patrick Davidson

Patrick Davidson

Veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en schrijver van enkele internationale bestsellers (Musk Mania, de 5 waanzinnige succesprincipes van Elon Musk en Waar haal je de energie vandaan).

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Patrick Davidson

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Patrick

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Patrick Davidson is dé spreker..

 • .. als je wilt leren van succesvolle organisaties: wat doen mensen & teams om zichzelf en anderen te overtreffen?
 • .. als je wilt weten hoe snel groeiende organisaties écht opereren. Patrick deed onderzoek naar leiderschap, gedrag en cultuur bij snel groeiende organisaties en deelt dit met je.
 • .. als je binnen een bestaande organisatie wilt innoveren maar niet weet hoe je dat doet. Patrick laat je zien hoe je de eerste stap zet en hoe je met een ritme van vooruitgang prestaties neerzet in korte tijd. Ook binnen overheden.
 • .. als je je team wilt activeren: omdat je een project start, of omdat je team is vastgelopen, of om dat je weer wilt pieken met je team. Met de teamscan krijg je inzicht waar jij en je teamleden energie van krijgen en waar energie lekt. Zodat je elkaar gericht kunt helpen om je doelen te halen, als team en als individu.

 

Spreker Patrick Davidson helpt mensen en teams om prestatiesprongen te maken en weet teams te activeren. Samen met zijn zakenpartner Hans van der Loo zijn hét sprekers duo als het gaat om energie en verandering! Geïnspireerd door Elon Musk nemen ze je mee in de wondere wereld van de Wavemakers. Patrick is gespecialiseerd in energie op de werkvloer en het realiseren van prestatie-sprongen, zowel met start-ups als met klassieke organisaties.Uit zijn hoog gewaardeerde lezingen en workshops leer je om meteen in actie te komen en beter te presteren. Uitgangspunt is dat energie de brandstof is om te presteren. Maar waar haal je al die energie vandaan?

Via betterday richt spreker Patrick Davidson zich voornamelijk op een vernieuwende en bewezen vorm van verandermanagement door middel van positieve energie, gedragsverandering en prestatieverbetering. De focus ligt niet op het maken van plannen en rapporten, of het ontwikkelen van ingewikkelde business modellen; de succesformule is simpel en doeltreffend; samen met mensen energiek, gericht en concreet aan de slag. “Om meteen een prestatiesprong te realiseren.” Vanuit EnergyFinder helpt Patrick mensen bij het activeren van teams. “In amper een dagdeel kom je altijd tot de kern en kun je heel gerichte interventies starten waarmee mensen per direct hun team activeren.Zelf. Daar is geen manager voor nodig!”

Spreker Patrick Davidson publiceerde in 2016 twee bestsellers, samen met Hans van der Loo. Zijn boek ‘Waar haal je de energie vandaan?’ behaalde in April 2016 de nummer 1 plek in de Bestseller Top 100. En het boekje ‘Musk Mania, de 5 waanzinnige succesprincipes van Elon Musk’  was dé bestseller van deze zomer en stond twee maanden bovenaan de lijsten. Eind 2018 publiceren ze het boek Wavemakers, over leiderschap, gedrag en cultuur van snel groeiende organisaties. Voor dit boek zijn gedurende ruim drie jaar meer dan 200 interviews gedaan over de wereld. Tijdens zijn lezingen en workshops krijg je een kijkje in de keuken bij de best presterende organisaties van dit moment, van start-ups tot overheden uit binnen- en buitenland. Volgend jaar verschijnt het boek SuperVISIE waarin Davidson en Van der Loo beschrijven hoe je een krachtige visie ontwikkelt waarmee mensen & teams grenzen verleggen.

Patrick Davidson is inspirerende, energieke en uitdagende spreker voor congressen, bedrijfsevents en teamdagen. Afhankelijk van de setting en het programma kun je hem boeken voor een lezing (60-120 minuten) of voor een van de populaire workshops (3 uur) die hij ontwikkelde.

Bekijk de lezingen van Patrick Davidson

  Lezingen van spreker Patrick Davidson

  Topteams: Presteren onder hoge druk

  Inspiratiesessies voor meer energie & geluk op de werkvloer

  • Stress en burn-out ligt bij veel bedrijven en organisaties op de loer. Er wordt ontzettend veel van ons gevraagd waardoor we continue moeten presteren onder hoge druk. Patrick en Hans houden zich via “Energyfinders” bezig met energie op de werkvloer. Zo kwam uit recent onderzoek naar voren dat energieke medewerkers gemiddeld ruim 40% beter kunnen presteren. Het verschil tussen energieke en futloze medewerkers bedraagt maar liefst een factor 10. Bij teams is dat verschil nog groter. Hoe kunnen jij en je team erin slagen om energieker te presteren onder hoge druk?
  • In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is meer energie géén kwestie van een vette beloning, een aantrekkelijke werkomgeving, superfood of energydrinks. Emotionele en mentale energie die uit jezelf komt en sociale energie die tussen mensen ontstaat, werken veel beter en langduriger. Ze komen ’gewoon’ uit je brein, kosten niets en zijn altijd overvloedig beschikbaar. Als je maar weet hoe je die energie kunt laten stromen! Hier gaat Patrick Davidson mee aan de slag.

     Lezingen van spreker Patrick Davidson

  Word een ultieme Wavemaker

  Een sessie over leiderschap, cultuur en gedrag van snelgroeiende organisaties

  • Wavemakers zijn mensen, groepen en organisaties die op basis van persoonlijk leiderschap het voortouw nemen in veranderingen en vernieuwingen. Het zijn ’deinende leiders’: leiders die niet alleen surfen op de golven van verandering, maar die ook in staat zijn om zelf golven te veroorzaken.
  • In deze sessie gaat Patrick Davidson dieper in op de achtergronden en kenmerken van hedendaagse wavemakers. Hij deelt de nieuwste inzichten uit onderzoek gecombineerd met best practices uit de praktijk. Daarnaast zorgt hij er voor dat de informatie goed aansluit bij uw bedrijf of organisatie waardoor het direct toepasbaar is in de praktijk. Uiteraard zoomt in op het concrete voorbeeld van de ultieme wavemaker: Elon Musk!
Video Patrick Davidson

Prestatiesprongen maken

Patrick en Hans vertellen over het boek Werkvuur

Bekijk de lezingen van Patrick Davidson
Vrijblijvend informatie over Patrick Davidson

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Patrick Davidson geeft lezingen over de volgende onderwerpen