Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Persoonlijk leiderschap & persoonlijke groei, lekker praktisch uit ervaring met een lach en een traan

Antonie van der Heijden

Antonie van der Heijden

Persoonlijke groei | Persoonlijk leiderschap | Human Skills

Tarieven en beschikbaarheid
Antonie van der Heijden

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Antonie

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Antonie van der Heijden is een techneut in hart en nieren met een overmatig enthousiasme en passie voor de mens. Van Bachelor in de Werktuigbouwkunde al groeiende als constructeur/tekenaar gewerkt in de automotive (vrachtwagen industrie) en met name bij wereldleider in geautomatiseerde interne transportsystemen bij Vanderlande BV in Veghel. Van junior, medior naar lead engineer mogen doorgroeien en gevraagd vanwege zijn passie voor mensen om in een R&D management rol te stappen. Verantwoordelijk voor de mechanische competentie en verantwoordelijk voor de persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van de mens.

Naast een intensief maatschappelijk sociaal betrokken leven in vrijwilligerswerk met jongeren/jeugd ook actief betrokken bij een dynamisch ondernemende lokale netwerkclub LINC. Netwerk.

Redenen om een lezing van spreker te boeken

  • Authentiek verhaal met als resultaat inspiratie, motivatie en activatie op persoonlijk inzicht en persoonlijke groei.
  • Dynamisch, interactieve manier van story telling waar je ook iets mee kunt en snapt wat er gezegd wordt.
  • Antonie brengt serieuze stof op een laagdrempelige, goed verteerbare manier met humor.

Persoonlijk leiderschap & persoonlijke groei

Een traumatisch impactvol moment, door het plotselinge intensieve verlies van zijn vader, heeft Antonie van der Heijden even uit zijn schoenen geslagen maar met de juiste hulp weer met beide benen op de grond kunnen landen.  Deze keer wel in een ander paar schoenen, wat wil ik nu, wie ben ik nu, waarom, met allerlei nieuwe vragen en inzichten voorwaarts.

Betekende uiteindelijk een overstap naar Lightyear in Helmond. Een combinatie van de passies die ontdekt waren tijdens het bedrijfsmaatschappelijk proces. De passies Mens – Techniek en Mobiliteit. Daar kwamen alle drie de passies naar voren bij het bouwen van een elektrische auto op zonne-energie, het bouwen aan een start-up met allerlei intrinsiek gemotiveerde mensen met een missie. Ooh ja en techniek, hoe complex wil je een elektrische zonne-auto hebben voor de commerciële markt!

Uiteindelijk kwam het al vanaf jongs af aan broeiende ondernemerschap uit, iets gaan doen met mensen, in de soft skill richting, mensen meer mens laten zijn of worden. Mensen hun eigen reis op gebied vanaf nu te noemen “human skills” laten vormgeven en faciliteren. Dat op een lekker praktische, laagdrempelige manier zodat ook echt een techneut het kan vormgeven, snappen, uit kan voeren en dat op een humoristische maar waardevolle manier!

Wie wil dat nu niet, met passie, energie, dynamisch bouwen aan zijn of haar eigen reis voorwaarts als mens! Dat is zijn reis als mens ook geweest met hier en daar harde lessen maar oh zo waardevol uit de “school of life” Geen grip of ze gebeuren of niet, wel grip hoe je ermee omgaat en hoe je ze voorwaarts als positief waardevol verwerkt!

Bekijk de lezingen van Antonie van der Heijden
Lezing van spreker Antonie van der Heijden

GRIP! Omarm de reis achter je, leer in het moment en creëer je eigen toekomst

Neem het stuur terug in handen en kom erachter tot waartoe je zelf in staat bent, als je er maar in gelooft. Maak je toekomst “rijker” dan hij was ondanks dat je niet overal grip op hebt, maar wel de grip kunt bepalen hoe je ermee omgaat.

Een levensverhaal gedeeld door spreker Antonie van der Heijden op een inspirerende, motiverende, activerende manier. met humor! Een persoonlijk levensverhaal gedeeld door Antonie waarbij inzichten uit opvoeding, gedrag maar ook waar je opgegroeid bent van belang zijn hoe je je verdere leven aangaat of te verwerken krijgt. Van opleiding tot techneut werkende bij bekende bedrijven als Vanderlande uit Veghel en Lightyear uit Helmond naar een eigen bedrijf TOP@work in ontwikkeling van #humanskills voor technici, wat in het kort betekent de mens achter de techneut ontwikkelen 😉

Hoe ga je om met datgene wat je overkomt en geen grip op hebt? Hoe zet je impactvolle gebeurtenissen om naar positief doorpakken. Vergeet je deze momenten nooit maar kijk je er naar terug dat ze naast negatief impactvol ook positief bepalend zijn geweest. Ofwel onthoud de herinnering maar onderneem zelf in de vooruitgang. Kom er “rijker” uit dan je van tevoren was.

Een inspirerend verhaal op een laagdrempelige, praktische manier met humor waar je met meer persoonlijk inzicht en zelfs mogelijk groei naar buiten gaat als je bent binnengekomen!

Cliffhanger 😉
Inspirerend, krachtig authentiek verhaal van een onzeker en gepest verleden, naar betekenisvolle techneut maar weer onderuit gehaald door traumatisch verlies van mijn vader naar een ondernemende toekomst met een eigen bedrijf in “human skills” met als uitkomst inspiratie, kracht, controle, grip op je eigen leven, op jezelf en op je toekomst organiseren

Vrijblijvend informatie over Antonie van der Heijden

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Antonie van der Heijden geeft lezingen over de volgende onderwerpen