Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Spreker Robbert Charoe

Een inspirerend verhaal over veerkracht en groots dromen

Spreker Robbert Charoe

Robbert Charoe

Motivator - inspirator - mens

Tarieven en beschikbaarheid
Robbert Charoe

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Robbert

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Over spreker Robbert Charoe

De combinatie van blindheid en het missen van een been veroorzaakte bij Robbert een evenwichtsinstabiliteit die specialisten deden voorspellen dat hij 70% van zijn tijd in een rolstoel zou moeten doorbrengen. Voor Robbert betekende dit dat hij zijn grootste passie, salsadansen, moest opgeven. De vrijheid, creativiteit en het plezier dat het met zich meebracht, waren voor hem van onschatbare waarde en het idee dat hij dit moest missen voelde alsof zijn wereld instortte.

Zelfs zijn revalidatiearts vertelde hem dat hij zich moest focussen op het leren lopen en dat dansen er niet meer in zat. Robbert voelde dat zijn identiteit hem werd afgenomen. Maar zijn liefde voor salsadansen was sterker dan welke tegenslag dan ook.

Redenen om een lezing van spreker Robbert Charoe te boeken

  • Robbert heeft ondanks een reeks tegenslagen en fysieke beperkingen nooit de moed opgegeven en blijft zichzelf uitdagen om verder te gaan.
  • Hij heeft humor gebruikt als een manier om met zijn moeilijkheden om te gaan en heeft zich zelfs ingeschreven voor een cabaret-cursus om zijn verhaal met anderen te delen en hen te inspireren.
  • Robbert heeft zichzelf niet beperkt tot zijn fysieke beperkingen en heeft nieuwe ervaringen en inzichten opgedaan die hij anders misschien niet had gehad.

Tijdens zijn revalidatie zijn er talloze momenten geweest waarop Robbert wilde opgeven. Zelfs medische professionals vertelden hem dat hij moest stoppen om zichzelf niet verder te kwellen. Maar voor Robbert was salsadansen te belangrijk om op te geven. Hij gelooft dat tegenslagen een belangrijk onderdeel zijn van het behalen van succes en hij deelt zijn ervaringen openlijk.

Door zijn veerkracht en doorzettingsvermogen heeft Robbert zijn oude passie teruggevonden en voor het eerst sinds zijn revalidatie in januari 2018 weer salsa gedanst. De pijn, frustratie en het verdriet dat hij heeft ervaren, hebben hem geleerd dat succesvol zijn niet zonder obstakels komt. En hij hoopt dat zijn verhaal anderen zal inspireren om nooit op te geven.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Robbert Charoe
Lezing van spreker Robbert Charoe

Droom groots

Robbert deelt zijn verhaal op een unieke en ongeremde manier, waardoor hij de deelnemers meeneemt in zijn wereld van revalidatie, inzichten, passies en tegenslagen. Hij praat openhartig over zijn blindheid en het missen van een been.

Ondanks zijn beperkingen is Robbert juist groter gaan dromen. Hij is ervan overtuigd dat er in iedereen een onuitputtelijke energiebron zit en heeft dit zelf aan den lijve ondervonden. Door zijn verhaal te delen, hoopt hij anderen te inspireren om ook grotere dromen na te streven.

Vrijblijvend informatie over Robbert Charoe

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Robbert Charoe geeft lezingen over de volgende onderwerpen