Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

"Waar een wiel is, is een weg"

Jaap Bressers

Jaap Bressers

Cabaretier en spreker Jaap Bressers heeft naast een goede grap ook een inspirerende boodschap te vertellen

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Jaap Bressers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Jaap

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Inspiratievolle lezingen met humor

 • Spreker Jaap Bressers is een veelzijdige spreker met een enorme drive! Zijn doel: alles uit het leven halen, ondanks zijn beperking. Kansen zien, niet alleen voor jezelf leven, maar rekening houden met de maatschappij als geheel.
 • Het persoonlijke verhaal van Jaap Bressers is enorm inspirerend. De manier waarop Jaap in het leven staat en zijn lezingen over wilskracht, doorzettingsvermogen, talent, ondernemerschap en duurzaamheid zijn een inspiratie voor velen.

Op 21 jarig leeftijd kwam Jaap door een duikongeval in een rolstoel terecht. Een erg ingrijpende gebeurtenis en een spannende periode voor Jaap. Terugkijkend kan Jaap zeggen dat hij uiteindelijk sterker uit de strijd is gekomen.  Jaap gebruikt zijn ervaringen uit deze tijd om anderen te inspireren.

Zelfs tijdens zijn revalidatieperiode weet spreker Jaap Bressers kracht te vinden. Hij rondt zijn Bachelor en Master opleiding af, bijna cum laude. In de periode als student assistent van oud-minister Pieter Winsemius ontstond de passie voor het onderwerp duurzaamheid. Naast zijn activiteiten als spreker en cabaratier is hij betrokken bij projecten die het verschil proberen te maken op het gebied van duurzaamheid, mensen met een arbeidsbeperking of anderen die ondersteuning kunnen gebruiken. Jaap vind het belangrijk kansen te zien en niet alleen voor jezelf te leven, maar rekening te houden met de maatschappij als geheel.

Cabaretier en spreker Jaap Bressers heeft naast een goede grap ook een boodschap te vertellen.  Jaap inspireert mensen met zijn persoonlijke verhalen. Deze linkt hij aan uitdagingen in het bedrijfsleven. Een verhaal vol inspiratie en bruikbare praktijkvoorbeelden.

Bekijk hier het interview met Jaap Bressers. 

Bekijk de lezingen van Jaap Bressers

  Lezingen van spreker Jaap Bressers

   Duurzaamheid

  • In 2010 studeerde Jaap Bressers af aan de universiteit van Tilburg op succesvol sociaal verantwoord ondernemen.  Jaap Bressers heeft veel passie voor duurzaamheid en spreekt graag over dit onderwerp. In zijn lezingen over Duurzaamheid legt Jaap de focus op de menselijke pijler. Uiteindelijk zijn het de mensen die al die groene initiatieven tot een succes moeten maken!

   

  Lezingen van spreker Jaap Bressers

  Waar een wiel is, is een weg

  • Deze lezing is gebaseerd op het boek ‘Waar een wiel is, is een weg’, best verkochte managementboek 2015. Een boek waarin 27 persoonlijke, korte verhalen zijn gebundeld. Elk verhaal heeft zijn eigen boodschap, samen vormen de verhalen Jaap’s levensverhaal. Het boek kenmerkt zich door herkenbare, makkelijk leesbare stukken vol met humor en inspiratie.
  • In deze lezing moedigt Jaap aan om je eigen toegevoegde waarde te ontdekken en die van anderen. Dit gaat om simpele dingen waar je vandaag mee kan beginnen, maar ook lange termijn veranderingen. Een sessie vol met persoonlijke verhalen, geschikt voor een brede doelgroep.

   

  Lezingen van spreker Jaap Bressers

  Het een-twee-drietje

  • In het een-twee-drietje biedt Jaap de mogelijkheid om na de lezing verder in te gaan op de verkregen informatie. 1. staat voor het optreden, 2. staat voor een gratis poster die u na het optreden kunt inzetten om successen met elkaar te delen en 3. staat voor het boek ‘Waar een wiel is, is een weg’. Het boek is een aanvulling op de lezing en geeft het team de mogelijkheid om ook na de lezing de informatie nog eens terug te kijken in het boek.

Video Jaap Bressers

Over omgaan met verandering

Bekijk de lezingen van Jaap Bressers
Vrijblijvend informatie over Jaap Bressers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jaap Bressers geeft lezingen over de volgende onderwerpen