Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Spreker Pierre Semudenge

Hoe regenbestendig is jouw organisatie? drie principes om droog te blijven als het regent

Spreker Pierre Semudenge

Pierre Semudenge

Veerkrachtige spreker over het leveren van topprestaties onder druk

Tarieven en beschikbaarheid
Pierre Semudenge

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Pierre

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Pierre Semudenge heeft een buitengewoon inspirerend en krachtig levensverhaal te delen. Hij heeft extreme tegenslagen overwonnen, zoals oorlogen, discriminatie en trauma’s. Hij leerde hoe je regenbestendig en doeltreffend kunt blijven.

Zijn persoonlijke ervaringen en veerkrachtige levensmissie zullen het publiek ongetwijfeld inspireren en motiveren om ook obstakels in hun eigen leven te overwinnen. Unieke perspectieven: Pierre brengt unieke perspectieven met zich mee vanwege zijn achtergrond als vluchteling, professioneel voetballer en ondernemer. Pierre behandelt belangrijke thema’s zoals veerkracht, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Hij heeft ervaring met het omgaan met verschillende culturen, het overwinnen van trauma’s en het bereiken van succes ondanks uitdagende omstandigheden.

Redenen om een lezing van spreker Pierre Semudenge te boeken

  • Pierre deelt waardevolle inzichten en strategieën als ervaringsdeskundige.
  • Deze unieke perspectieven bieden waardevolle inzichten en lessen die relevant zijn voor diverse doelgroepen, zoals bedrijven, sportteams en maatschappelijke organisaties.
  • Betrokkenheid en authenticiteit: Pierre deelt niet alleen zijn persoonlijke verhaal, maar hij biedt ook concrete principes en strategieën om te zorgen dat mensen “niet nat worden” wanneer het regent in hun leven.

Over Pierre Semudenge

Pierre’s betrokkenheid bij zijn publiek en zijn authentieke presentatiestijl maken hem een boeiende spreker. Hij weet hoe hij een connectie kan maken met zijn toehoorders en hen kan raken op emotioneel niveau. Pierre deelt zijn verhaal met oprechtheid en kwetsbaarheid, waardoor mensen zich kunnen identificeren met zijn ervaringen en lessen. Hij zal een verfrissend perspectief bieden en een blijvende impact achterlaten op de deelnemers van het evenement.

Bekijk de lezingen van Pierre Semudenge
Lezing van spreker Pierre Semudenge

Het Regent, Maar Ik Word Niet Nat

Hoe regenbestendig is jouw organisatie?

In Pierre’s leven regende het niet alleen regendruppels… Het regende oorlog, discriminatie & trauma’s. Hij overleefde twee burgeroorlogen en een genocide en leerde dat je niet nat hoeft te worden van de regen. Ook niet als het regent op bijvoorbeeld je werk, of in de topsport! Tijdens zijn keynote Het Regent, Maar Ik Word Niet Nat deelt hij drie principes om te zorgen dat ook jij droog kunt blijven als het regent.

Video van spreker Pierre Semudenge

Het Regent, Maar Ik Word Niet Nat

Bekijk de lezingen van Pierre Semudenge
Vrijblijvend informatie over Pierre Semudenge

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Pierre Semudenge geeft lezingen over de volgende onderwerpen