Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Stop met proberen iemand anders te zijn en begin met jezelf te zijn

Spreker Edith Bosch

Edith Bosch

Judoka, spreker en coach

Tarieven en beschikbaarheid
Edith Bosch

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Edith

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Over spreker Edith Bosch

Edith is een bekende Nederlandse judoka met talloze prestaties op haar naam, waaronder 3 Olympische medailles, een wereldtitel en 4 Europese titels. Na haar carrière als judoka, heeft ze ook deelgenomen en gewonnen in het tv-programma Expeditie Robinson en heeft ze in 2016 haar eigen boek uitgebracht, “Expeditie Edith”.

Redenen om spreker Edith Bosch te boeken

  • Edith is geïnteresseerd in de combinatie van topsport en gedragswetenschappen en heeft daarom gekozen om zich te richten op coaching en begeleiding.
  • Haar passie is om mensen bewust te maken van de uitdagingen die er zijn, zodat deze aangepakt kunnen worden.
  • Hierbij maakt ze gebruik van verschillende methodieken. Elk opdracht is uniek en heeft zijn eigen specifieke vraag met bijbehorende thema’s.
  • Ze geeft ook workshops en trainingen die zich richten op specifieke thema’s.

Sinds 2013 is Edith ook actief als ondernemer, coach en opleider. Samen met haar team van AYWE is het haar passie om mensen te helpen beseffen dat ze meer in zich hebben dan ze denken en meer zijn dan ze denken. Dit doet ze door middel van haar ‘Ik+ = wij+’ visie, die mensen aanspoort om zichzelf te bekijken en te groeien door middel van innerlijke aandacht en het gebruiken van informatie uit de buitenwereld.

Naast het coachen en opleiden, is Edith ook een gepassioneerde spreker die mensen inspireert door middel van storytelling en interactie met haar publiek. Bovendien verzorgt ze workshops voor bedrijven die specifiek zijn afgestemd op de vraagstukken van de klant. Edith is ook beschikbaar om deze workshops in het Engels te geven.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Edith Bosch
Lezing / Workshop van spreker Edith Bosch

De Coachende Collega

Een goed team vormen betekent dat je elkaar coacht. Maar hoe doe je dat? Hoe help je je collega’s het beste in zichzelf naar boven te halen en hoe laat je je collega’s jou helpen om dat zelf ook te doen? In deze workshop gaan we dieper in op alles wat een goede coach en coachee wel en niet doen. We vertalen dit naar jouw specifieke situatie: waar ligt voor jou de winst? En gaan hiermee aan de slag. Je krijgt de kans om direct te oefenen in verschillende gesprekken en ontvangt direct feedback en tips om toe te passen. Deze workshop levert veel informatie en tools op die je direct kan toepassen op het werk.

Lezing / Workshop van spreker Edith Bosch

Energiemanagement

Hoe kun je ontspannen aan het werk zijn en blijven en een goede energie behouden? Topsporters worden kampioen door te leren rusten en bewust om te gaan met hun energie. Hierdoor kunnen zij jarenlang op een hoog niveau presteren. In deze workshop gaan we dieper in op jouw energie. We bespreken hoeveel energie je hebt en hoe je die besteedt. We doen een ‘energy audit’ om te bekijken of er balans is in jouw energie gebruik. Misschien maak je niet volledig of efficiënt gebruik van je energie. Samen kijken we hoe je dit vanaf nu kunt veranderen. Je gaat naar huis met een concreet persoonlijk plan waarmee je meteen aan de slag kunt.

Lezing / Workshop van spreker Edith Bosch

Fysiek en Mentaal fit

Fit worden en fit blijven. Hoe doe je dat? In deze workshop staan we stil bij de verschillende manieren waarop je fitter kunt worden. Daarbij kijken we samen waar voor jou de meeste potentie zit en hoe je deze blijvend kan benutten. We hebben het over slapen, bewegen, eten en over emotionele fitheid. We kijken naar het verschil tussen discipline en toewijding en tussen ‘nee’ zeggen en ‘ja’ zeggen. En ook over hoe belangrijk het is ‘ja’ te zeggen tegen jezelf en dat wat je wilt. Je gaat naar huis met een concreet persoonlijk plan waar je meteen mee aan de slag kunt.

Lezing / Workshop van spreker Edith Bosch

Win win team worden

Deze workshop gaat over het creëren van een effectieve teamdynamiek, waarbij we samenwerken in plaats van tegen elkaar. We onderzoeken waarom veel teams niet als een team functioneren en bespreken wat er nodig is om wel een team te worden. We nemen de teamdynamiek onder de loep, leren hoe we die kunnen analyseren en in beweging krijgen. We bespreken de grootste uitdagingen en waarom we vaak in dezelfde valkuilen trappen. Aan het einde van de workshop zul je beter begrijpen hoe je een succesvol team kunt vormen en hoe je dat in beweging kunt houden.

Lezing / Workshop van spreker Edith Bosch

Van Idee naar Realisatie

Deze workshop richt zich op mensen die vaak goede ideeën hebben, maar moeite hebben om ze te realiseren. We gaan in op het proces van het bedenken van een idee tot de uitvoering ervan. We onderzoeken wat vaak de grootste obstakels zijn en hoe deze te overwinnen. Deze obstakels hebben vaak te maken met innerlijke overtuigingen en gevoelens, evenals onbewuste patronen in relaties met anderen. De workshop helpt je inzicht te krijgen in hoe je hiermee om kunt gaan, hoe je tegenslagen als kansen kunt gebruiken en hoe je eenvoudige maar krachtige technieken kunt toepassen om je doelen te bereiken.

Video van spreker Edith Bosch

Hoe kun je met het projectiemechanisme je zelfkennis vergroten?

Video van spreker Edith Bosch

Edith Bosch deelt haar geheim tot succes

Bekijk de lezingen van Edith Bosch

Expeditie Edith - hoe het gevecht met mezelf goud opleverde

Expeditie Edith is het inspirerende levensverhaal van judoka Edith Bosch, een van de succesvolste Nederlandse sporters. Bosch won drie medailles op de Olympische Spelen, werd wereldkampioen in 2005, en vier keer Europees kampioen. Na haar judo-carrière won ze in 2013 Expeditie Robinson. In haar sportbiografie Expeditie Edith vertelt ze genadeloos eerlijk hoe ze op haar 30ste verjaardag besefte ze dat ze niet gelukkig was.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Edith Bosch

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Edith Bosch geeft lezingen over de volgende onderwerpen