Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Spreker Sanne Wevers inspireert haar publiek om hun dromen na te streven

Spreker Sanne Wevers

Sanne Wevers

Olympisch Kampioen en Keynote spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Sanne Wevers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Sanne

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Sanne Wevers vertelt haar levensverhaal. Hoe ze door strategisch plannen, ambitie en doorzettingsvermogen goud won op de Olympische Spelen in 2016. Aan de hand van haar eigen ervaringen inspireert Sanne Wevers haar publiek om hun dromen na te streven.

Sanne Wevers was 6 jaar oud toen ze begon met turnen. In 2008 bereikt ze internationaal succes door twee gouden medailles te winnen tijdens het wereldbekerkampioenschap turnen in Glasgow. Inmiddels heeft ze 16 internationale prijzen op haar naam staan, waaronder wereldbekers, WK’s en natuurlijk de Olympische Spelen. Met het behalen van haar gouden medaille op de evenwichtsbalk is Sanne Wevers de eerste Nederlandse turnster in de Olympische geschiedenis die een individuele titel behaalt. Sanne weet als geen ander hoe belangrijk discipline, doorzettingsvermogen en strategie kan zijn voor het behalen van je doelen.

Redenen om Sanne Wevers te boeken als keynote speaker

  • Sanne Wevers weet met haar eigen enthousiasme voor sport het publiek te enthousiasmeren. Door haar universele boodschap van doorzettingsvermogen, ambitie en innerlijke kracht, is ze inzetbaar voor zowel bedrijfslezingen als persoonlijke workshops of samenkomsten.
  • Sanne Wevers vertelt openhartig over het overwinnen van angsten en het focussen op je dromen. In haar lezingen vertelt ze over het belang van een goede strategie en tactiek om je dromen te realiseren. Haar tips zijn niet alleen inspirerend voor sportmensen, maar kunnen ook worden toegepast in persoonlijke omstandigheden of in het bedrijfsleven.
  • Haar weg naar Olympisch Goud is inspirerend voor mensen van alle leeftijden.

Over spreker Sanne Wevers

Naast professioneel sporter is Sanne Wevers ook druk met haar eigen ondernemingen. Als keynote speaker heeft ze bijvoorbeeld al de eer gehad om haar eigen TedTalk te mogen presenteren. Uiteraard was er ook in deze 18 minuten durende TedTalk ruimte om te praten over haar eigen ervaringen en de mentale voorbereidingen die Sanne Wevers heeft getroffen voor haar Olympisch avontuur.

Sanne Wevers is tevens inzetbaar als coach voor ondernemers, leiders, sporters en iedereen die een doel wil behalen in het leven. Door middel van persoonlijke gesprekken helpt ze je om jouw dromen en doelen haalbaar te maken. Met een duidelijk stappenplan en de mentaliteit die je van een échte topsporter mag verwachten, helpt ze je om het beste uit jezelf te halen.

Alsof ze nog niet druk genoeg is heeft Sanne Wevers in 2021 besloten om een eigen turnkledinglijn te beginnen. In 2016 maakte ze al deel uit van de kledingcommissie die de turnpakjes voor de Olympische Spelen ontwierp, en inmiddels is ze zelf ook aan het ontwerpen geslagen. Het ontwerpen van haar eigen turnpakjes is de kroon op haar werk, en de perfecte combinatie tussen haar liefde voor tekenen en de turnsport. Ze hoopt haar eigen collectie in de aankomende jaren te mogen presenteren.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Sanne Wevers
Lezing van spreker Sanne Wevers

Realiseer je eigen droom

De Olympische reis, verteld vanaf de Olympische balk. Dit unieke concept neemt je mee in het verhaal achter de gouden medaille van Sanne. Het verhaal van Sanne, van klein meisje tot Olympische kampioen. Ze zoomt in op het laatste jaar voor de Spelen, waarin ze van WK zilver een plan maakte richting olympisch goud.

Dit alles aan de hand van strategische inzichten, tactische plannen, uitleg over mentale vaardigheden en emotionele hoogtepunten. Ontdek het olympische avontuur en neem het mee richting het realiseren van je eigen droom.

Video van spreker Sanne Wevers

Be your best at that all defining moment

Bekijk de lezingen van Sanne Wevers
Vrijblijvend informatie over Sanne Wevers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Sanne Wevers geeft lezingen over de volgende onderwerpen