Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Robert Doornbos

Robert Doornbos

Internationaal Autocoureur

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Robert Doornbos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Robert

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Robert Doornbos is internationaal autocoureur. Hij begon zijn carrière in een heel andere sport , namelijk tennis. Op het moment dat hij als VIP was uitgenodigd voor de Formule 1 GP raakte hij gefascineerd en besloot autocoureur te worden.

Zijn doorbraak was in 2004, zijn prestaties in de Formule 3000 zorgen er voor dat hij werd uitgeroepen tot Rookie of the Year. Dit was de springplank naar de Formule1. Daarna heeft Robert Doornbos het ene succes na het andere. Hij begon met het testen van F1 auto’s voor Jordan Grand Prix. Daarna ging hij racen voor Minardi en Red Bull Racing op het hoogste niveau van de autosport, de Formule 1. Hij vervolgde zijn carrière in Amerika en deed mee aan de Indy Car Series. Hier werd Robert opnieuw uitgeroepen tot Rooky of the Year met een aantal overwinningen op zijn naam en een 2e plaats overall in het kampioenschap. Ook heeft Robert geracet voor zijn vaderland in het A1 Wereld Kampioenschap en behaalde met Team Nederland verschillende pole positions, podiums en overwinningen met een 2e plaats in het kampioenschap als eindresultaat.

De ervaringen van Robert Doornbos zijn voor vele een bron van inspiratie. In zijn gastlezingen vertelt Robert over zijn carrière. Daarnaast maakt hij de vergelijking tussen autoracen en het ondernemerschap. Het nemen van risico’s, anticiperen op onverwachte situaties en het werken in een groot team zijn allen thema’s die zowel ondernemers als autocoureurs tegenkomen.

Bekijk het interview met Robert Doornbos hier.

Bekijk de lezingen van Robert Doornbos
    • Ondernemerschap

    • Het inschatten van risico’s

    • Anticipatie op onverwachte situaties

    • Het werken met een groot team

Vrijblijvend informatie over Robert Doornbos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Robert Doornbos geeft lezingen over de volgende onderwerpen