Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Spreker Robert Doornbos

De associatie tussen autoracen en het bedrijfsleven voor teamwork en risicobeheer

Spreker Robert Doornbos

Robert Doornbos

Internationaal autocoureur en ondernemer. Motiveert zijn publiek met verhalen over snelle besluitvorming, precisie onder druk en het meedogenloze streven naar uitmuntendheid.

Tarieven en beschikbaarheid
Robert Doornbos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Robert

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Interviews icon

Artikelen

Tarieven en beschikbaarheid

Bent u op zoek naar een spreker met een uniek verhaal die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Wilt u uw publiek boeien met een verhaal vol spanning, doorzettingsvermogen en succes? Robert Doornbos biedt niet alleen entertainment, maar ook waardevolle inzichten voor zakelijk en persoonlijk succes uit ervaringen in de autosport die uw team kunnen inspireren en motiveren.

Een lezing van Robert Doornbos biedt:

  • Inspiratie door motiverende verhalen van een autocoureur met indrukwekkende successen, waaronder de titel ‘Rookie of the Year’ in de Formule 3000
  • Lessen in hoe de winnaarsmentaliteit en strategieën uit de autosport kunnen worden toegepast op uw organisatie voor zakelijk succes
  • Een boeiende presentatie vol humor en energie die niet alleen informatief is maar ook het publiek actief betrekt

De associatie tussen autoracen en het bedrijfsleven

Robert Doornbos is herkenbaar als internationaal autocoureur, maar begon zijn carrière eigenlijk in tennis. Hij werd als VIP uitgenodigd voor een Formule 1 GP en raakte meteen gefascineerd en besloot autocoureur te worden.

In 2004 werd hij uitgeroepen tot ‘Rookie of the Year’ in de Formule 3000 wat de springplank naar de Formule 1 was. Hij begon als testcoureur, maar ging dan racen voor Minardi en Red Bull Racing. Hij vervolgde zijn carrière in de Indy Car Series in de Verenigde Staten waar hij tweede werd. Daarnaast heeft hij ook heel wat races gewonnen voor Team Nederland.

De ervaringen van Robert Doornbos zijn voor vele een bron van inspiratie. In zijn gastlezingen vertelt Robert over zijn carrière. Daarnaast maakt hij de vergelijking tussen autoracen en het ondernemerschap. Het nemen van risico’s, anticiperen op onverwachte situaties en het werken in een groot team zijn allen thema’s die zowel ondernemers als autocoureurs tegenkomen.

Boek Robert Doornbos voor een onvergetelijke lezing die niet alleen vermaakt, maar ook waardevolle inzichten biedt voor succes in zowel de autosport als het bedrijfsleven.

Bekijk de lezingen van Robert Doornbos
Lezingen van spreker Robert Doornbos

Van racebaan tot ondernemerschap: anticipatie en succes

Loop je als ondernemer vast bij het inschatten van risico’s, het anticiperen op het onverwachte en het effectief werken in een groot team? Ontdek de oplossingen met lezingen van Robert Doornbos.

Als ervaren autocoureur deelt hij niet alleen zijn succesverhaal, maar trekt hij ook parallelle lijnen tussen de dynamiek van de racebaan en zakelijk leiderschap. Leer hoe risicomanagement, anticipatie en teamwerk uit de autosport direct toepasbaar zijn in ondernemerschap.

Boek Robert Doornbos voor waardevolle inzichten en een inspirerende lezing die niet alleen problemen oplost, maar ook de weg naar zakelijk succes effent.

Video van spreker Robert Doornbos

'Max besefte dat hij geen schijn van kans had' | Column #5 Robert Doornbos | Formule 1 2020

Bekijk de lezingen van Robert Doornbos
16.12.2018

Interview met Robert Doornbos

Robert Doornbos is autocoureur van internationale topklasse. Zijn ervaringen zijn voor velen een bron van inspiratie.

Van tennis naar autosport, hoe is dit zo gelopen?
Kreeg op vrij jonge leeftijd de kans om de F1 van echt dichtbij mee te maken op het circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen. Ik was meteen verkocht! Het geluid de power en grip van die F1 auto’s. Ik besefte toen dat ik autocoureur wilde worden met als ultieme doel de Formule1! Ambitieus als je 16 jaar bent maar op mijn 21e maakte ik mijn debuut in de koningsklasse van de autosport! Dreams do come true!!!

Je bent zowel nationaal als internationaal actief, zijn er grote verschillen tussen een race in Nederland en in het buitenland?
Nederlandse autosport is alleen voor hobbyisten en kan je geen professioneel niveau noemen. Daarvoor moet je echt naar het buitenland en dat heb ik ook meteen gedaan.

Je hebt verschillende successen mee mogen maken. Welk succes heeft de meeste indruk op je gemaakt?
Het moment dat je aan de start staat van je eerste Formule 1 race was wel echt een mijlpaal in mijn carrière. Sportief gezien heb ik meer successen geboekt in de Amerikaanse variant van de F!, de IndyCar. Daar heb ik races kunnen winnen en gevochten om het kampioenschap!

In je lezingen maak je de vergelijking tussen autosport en ondernemerschap. Wat hebben deze twee gemeen?
Er zijn heel veel vergelijkingen want om de absolute top te behalen moet je discipline hebben, je moet kunnen samenwerken (teambuilding) , motiveren, inspireren en keihard willen werken om je ultieme doel, Succes, te bereiken. Beide werelden is topsport!

Voor wat voor bijeenkomsten is een lezing van jou het meest geschikt?
Heb een flinke diversiteit aan bedrijven die een lezing van mij boeken. Een directe link met de F1 als sponsor is het meest voor de hand liggende maar ook bedrijven die hun sales team willen motiveren om efficiënter samen te werken en elkaar te motiveren doelen te behalen.

Bekijk de lezingen van Robert Doornbos
Vrijblijvend informatie over Robert Doornbos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Robert Doornbos geeft lezingen over de volgende onderwerpen