Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Formule 1 legende, inspirator, motivator en ondernemer in hart en nieren.

Spreker Jan Lammers

Jan Lammers

Legendarische autocoureur, inspirator en motivator.

Tarieven en beschikbaarheid
Jan Lammers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jan

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Formule 1 legende, inspirator, motivator en ondernemer in hart en nieren.

Vandaag de dag is het Max Verstappen die zichzelf de beste en bekendste Nederlandse Formule 1 coureur mag noemen, maar vergeet niet dat de krantenkoppen van veertig jaar geleden een heel andere naam lieten zien. Spreker Jan Lammers werd in 1956 te Zandvoort geboren en verreed op zijn zestiende, ver vóór zijn eerste autorijles, zijn allereerste racewedstrijd. Ondanks dat ‘Jantje’ in 1972 amper boven het stuur uitkwam, slaagde de inmiddels legendarische autocoureur er destijds alsnog in om de winst mee naar huis te nemen.

Redenen om Jan Lammers te boeken als spreker

  • Spreker Jan Lammers is een ervaren coureur met jarenlange ervaring in de Formule 1.
  • Hij weet zijn publiek te inspireren en bovendien te motiveren.
  • Vanaf 2005 leidde Lammers het Nederlandse A1-GP A1 Team, waarin Jos Verstappen eerste rijder was.
  • Lammers heeft in 2012 met zijn eigen raceteam meegedaan aan de Dakar-rally, waar hij hoge ogen wist te gooien met een unieke marketingstunt: hij had namelijk zijn vrachtwagen overgespoten in zwart-witte blokken met daarin de namen van sponsoren.
  • Jan Lammers is sportief directeur van de Grand Prix van Nederland welke jaarlijks wordt gehouden op het circuit van Zandvoort.

“Succes moet je managen”. Met dit motto richtte Spreker Jan Lammers in 1999 zijn eigen raceteam met de naam Racing for Holland op. Dit raceteam heeft sindsdien deelgenomen aan wereldberoemde races zoals de 24 uur van Le Mans. Het Racing for Holland team was bovendien de uitbater van het A1 Team The Netherlands, met Arie Luyendyk jr. en Jeroen Bleekemolen in de cockpit. Dit team wist zich te kwalificeren voor de A1 Grand Prix. De coureurs van dit team reden standaard in een knaloranje bolide.

Wat betreft de autoraces is Lammers voortdurend bezig om het allerbeste uit zichzelf en uit zijn teamleden te halen. Om zich mentaal te kunnen wapenen tegen de hierbij horende psychologische en lichamelijke stress, doet Lammers al jaren aan tai chi en is hij zich weloverwogen gaan richten op spiritualiteit en bewustzijn. Het boek ‘The Silva Mind Control Method’ heeft hem interessante inzichten verschaft en hem de rust in zichzelf laten hervinden. Middels meditatie en visualisatie weet Lammers tegenwoordig zijn eigen gedachten beter te beheersen. Tijd nemen voor jezelf en je concentreren op positieve en ondersteunende gedachten: dát is de sleutel tot de innerlijke rust die Lammers weet te bewerkstelligen. Je gedrag heb je immers in de hand, de rest kun je enkel laten gebeuren. Kortom: “Succes moet je managen”.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Jan Lammers
Lezing van spreker Jan Lammers

Succes moet je managen

In de boeiende en dynamische lezingen van Jan Lammers staan zaken als innovatie, motivatie, inspiratie en ondernemerschap centraal. Het levensmotto van Lammers is dan ook: “Succes moet je managen”. Zijn eigen leven getuigt van deze lijfspreuk.

Video van spreker Jan Lammers

Ex. F1 coureur Jan Lammers en Jack Plooij in WINNEN

Bekijk de lezingen van Jan Lammers
Vrijblijvend informatie over Jan Lammers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Jan Lammers geeft lezingen over de volgende onderwerpen