Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De lessen van een autocoureur en ondernemer met doorzettingsvermogen

Spreker Tom Coronel

Tom Coronel

Autocoureur met ruim 30 jaar ervaring en ondernemer in hart en nieren. Verkrijg op enthousiaste en energieke manier de lessen van doorzettingsvermogen en unieke verhalen in de autosport.

Tarieven en beschikbaarheid
Tom Coronel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Tom

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Kampt uw team met doorzettingsvermogen en veerkracht? Heeft uw team motivatie nodig? Spreker Tom Coronel, ervaren autocoureur en ondernemer, deelt graag inspirerende inzichten en strategieën om obstakels te overwinnen. Laat tegenslagen transformeren in kansen en inspireer uw team tot grotere hoogten.

Een lezing van Tom Coronel biedt:

  • Een krachtige dosis inspiratie, waarbij zijn ondernemersgeest en passie voor autosport centraal staan
  • Een boeiende ervaring, doordrenkt met humor, doorzettingsvermogen en waardevolle inzichten over succes en ondernemerschap
  • Diepgaande inzichten in de autosport van iemand die eigen raceteam heeft opgericht en nog steeds autocoureurs coacht

Succes komt met vallen en opstaan

Spreker Tom Coronel is net als zijn tweelingbroer Tim een bekende Nederlandse autocoureur met een racetraditie die terug gaat naar vader Tom Coronel sr. en grootvader Bertus Hamersveld. Hoewel hun deelname aan de Dakar-rally in 2009 op een teleurstelling uitliep, racete ze in 2017 over de finish.

Samen geven ze sinds 2007 leiding aan hun eigen raceteam ‘Coronel Racing’, waarbij zij in diverse raceklassen bolides inzetten. Tom Coronel houdt zich binnen dit team hoofdzakelijk bezig met het coachen van racetalenten in de dop.

Daarnaast is spreker Tom Coronel een ondernemer in hart en nieren. Zo startte hij in 2011 het bedrijf Create2Fit op, waarbij hij zich richtte op de verkoop van producten via het internet. Ondanks dat zijn omgeving zeer sceptisch was, beet Tom Coronel zich vast in deze handel en wist hij het bedrijf te laten uitgroeien tot een onderneming van respectabel formaat met ruim 50 medewerkers en een jaarlijkse omzet van 48 miljoen euro. Het faillissement in 2019 deerde hem in feite niet: hij besloot simpelweg een doorstart te maken en ging gewoon weer verder met ondernemen, wat hem tot een bewonderenswaardig persoon heeft gemaakt.

Boek een lezing met Tom Coronel voor inspiratie, passie, energie en humor, en ontdek samen met uw publiek de boeiende wereld van autosport en ondernemerschap met waardevolle inzichten en levenslessen.

 

Bekijk de lezingen van Tom Coronel
Lezingen van spreker Tom Coronel

Autosport en ondernemerschap

Met zijn tomeloze energie en aanstekelijke humor leidt Tom Coronel zijn toehoorders in een mum van tijd binnen in de wereld van de autosport. Bovendien weet hij als internetondernemer als geen ander hoe u succesvol een bedrijf kunt opzetten.

Met passie, energie en humor weet Tom Coronel zijn luisteraars van begin tot eind te boeien en te enthousiasmeren voor de autosport en het ondernemerschap.

     

Vrijblijvend informatie over Tom Coronel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Tom Coronel geeft lezingen over de volgende onderwerpen