Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Een bevlogen spreker, autocoureur en ondernemer die graag zijn ervaringen deelt

Spreker Tom Coronel

Tom Coronel

Autocoureur en ondernemer in hart en nieren

Tarieven en beschikbaarheid
Tom Coronel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Tom

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Tom Coronel en zijn tweelingbroer Tim zijn twee bekende Nederlandse autocoureurs. Het racen zit de beide heren in het bloed: vader Tom Coronel sr. was eveneens een fervent autoracer en grootvader Bertus Hamersveld was ooit een verdienstelijk motorcoureur.

Samen met Tim nam Tom Coronel in 2009 deel aan de Dakar-rally in Chili en Argentinië. Hun deelname liep helaas uit op een teleurstelling. Hoewel Tom toen zwoer nooit meer te zullen deelnemen aan de Dakar, racete hij in 2017 samen met Tim in The Beast (een tweepersoons Jefferies Buggy) over de finish.

Enkele goede redenen om Tom Coronel te boeken als spreker

  • Tom Coronel is een gepassioneerd spreker: met zijn wervelende toespraken (en humor!) weet hij zijn luisterend publiek van het begin tot het eind te boeien.
  • Hij is een ondernemer pur sang en bovendien een professionele duizendpoot. Als oprichter van meerdere succesvolle internetondernemingen werd hij uitgeroepen tot e-commerce man van het jaar 2011.
  • Coronel heeft een eigen raceteam opgericht en coacht op fanatieke wijze veelbelovende autocoureurs die vervolgens als topsporters de wereld van het autoracen kunnen betreden.
  • Hij put volledig uit zijn eigen ervaringen en weet als geen ander dat doorzettingsvermogen de sleutel tot succes is.

Autocoureur en succesvol ondernemer

De tweelingbroers Tim en Tom Coronel geven sinds 2007 leiding aan hun eigen raceteam ‘Coronel Racing’, waarbij zij in diverse raceklassen bolides inzetten. Tom Coronel houdt zich binnen dit team hoofdzakelijk bezig met het coachen van racetalenten in de dop. Denk hierbij aan Jelle Beelen, Pieter Schothorst en Jeroen Slaghekke, stuk voor stuk racers die uitkwamen voor het hoge ogen gooiende Coronel Junior Team.

Bovendien is spreker Tom Coronel een ondernemer in hart en nieren. Als handelaar kreeg hij het altijd voor elkaar de beste deals te sluiten voor zijn vrienden, familie en natuurlijk voor zichzelf. Zo startte hij in 2011 het bedrijf Create2Fit op, waarbij hij zich richtte op de verkoop van producten via het internet. Ondanks dat zijn omgeving op zijn zachtst gezegd zeer sceptisch was en hem nog net niet voor gek verklaarde, beet Tom Coronel zich vast in deze handel en wist hij het bedrijf te laten uitgroeien tot een onderneming van respectabel formaat. Op zeker moment had hij ruim 50 medewerkers in dienst en draaide een jaarlijkse omzet van maar liefst 48 miljoen euro. Het faillissement in 2019 deerde hem in feite niet: hij besloot simpelweg een doorstart te maken en ging gewoon weer verder met ondernemen, wat hem tot een bewonderenswaardig persoon heeft gemaakt. Het credo van Coronel luidt dan ook: succes komt met vallen en opstaan!

Met passie, energie en humor weet Tom Coronel zijn luisteraars van begin tot eind te boeien en te enthousiasmeren voor de autosport en het ondernemerschap.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Tom Coronel
Lezingen van spreker Tom Coronel

Autosport en ondernemerschap

Met zijn tomeloze energie en aanstekelijke humor leidt Tom Coronel zijn toehoorders in een mum van tijd binnen in de wereld van de autosport. Bovendien weet hij als internetondernemer als geen ander hoe je succesvol een bedrijf kunt opzetten.

Met passie, energie en humor weet Tom Coronel zijn luisteraars van begin tot eind te boeien en te enthousiasmeren voor de autosport en het ondernemerschap.

Vrijblijvend informatie over Tom Coronel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Tom Coronel geeft lezingen over de volgende onderwerpen