Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen

Avonturier en inspirator

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Wilco van Rooijen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Wilco

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Wilco van Rooijen is de eerste en enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits en de Three Poles bereikte (de zeven hoogste toppen op elk continent en de Noordpool, Zuidpool en de hoogste pool, de Mount Everest).

Met Team Wilco van Rooijen onderneemt hij projecten en expedities . Wilco maakt mensen graag bewust van het belang voor de natuur. Een van zijn recente expedities ‘Solar South′ heeft een duidelijke boodschap.  Team Wilco zal als eerste mens ooit met een zelfgebouwde auto aangedreven op zonne-energie op- en neer naar de Zuidpool rijden. Het doel van deze missie is het inspireren van ‘The Next Generation’ om door middel van Clean Tech oplossingen de wereld slimmer te maken en deze te behouden.

Bergbeklimmen is zijn vak. In het najaar van 2014 opende Wilco ‘De Academy’,  een trainings-opleidingstraject van Team Wilco van Rooijen waarin 10-12 getalenteerde klimmers worden begeleid en opgeleid om in drie jaar op een ‘8000-er’ te staan.

Wilco’s filosofie is helder: dromen, durven, delen, doen! Wilco vind het belangrijk mensen te inspireren met zijn verhalen. Hij maakte verschillende documentaires en schreef meerdere boeken.  Wilco van Rooijen weet een duidelijke link te maken tussen zijn avonturen en een bedrijfsstrategie, een businessplan of een verkooptechniek. De omgeving en het team waarmee je samenwerkt veranderd.  Dit herkent Wilco tijdens zijn avonturen, maar speelt ook een belangrijke rol in het bedrijfsleven.

Kenmerkend aan de presentaties van spreker Wilco van Rooijen is het monoloog dat Wilco aangaat. Interactieve presentaties met imponerende verhalen. Spreker Wilco van Rooijen is een inspirerende vertellen die met beide benen op de grond staat.  Tijdens zijn lezingen behandeld hij stellingen als: Durf jij als persoonlijk leider, jezelf en daarmee je eigen organisatie werkelijk ambitieuze doelen te kiezen? Of wordt het comfort van middelmatigheid verkozen boven het risico van ambitieuze doelstellingen?

 

Bekijk de lezingen van Wilco van Rooijen

  Lezingen van spreker Wilco van Rooijen

  •  moed
  • doorzettingsvermogen
  • wilskracht
  • teamgeest
  • tactiek
  • mentale en fysieke hardheid
  • individualiteit en collectiviteit
Vrijblijvend informatie over Wilco van Rooijen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wilco van Rooijen geeft lezingen over de volgende onderwerpen