Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Waardevolle inzichten en motivatie door zijn unieke mix van ervaring, humor en wijsheid

Rob Kamphues

Presentator, schrijver en cabaretier

Tarieven en beschikbaarheid
Rob Kamphues

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Rob

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Tijdens zijn presentaties combineert Rob Kamphues naadloos zijn verschillende talenten als presentator, schrijver en cabaretier. In zijn boeiende betoog over “De mooiste route naar succes” onthult hij de geheimen achter succes en deelt hij zijn inzichten over onderwerpen als levenslessen, doorzettingsvermogen en de onvoorspelbaarheid van succes. Hij illustreert dit met humoristische vergelijkingen, waarbij hij de route naar succes op ludieke wijze vergelijkt met een vakantietrip.

Rob spreekt niet alleen over succes, maar deelt ook wijze levenslessen die hij heeft opgedaan tijdens zijn werkervaring bij verschillende tv-programma’s. Zijn presentaties zijn doorspekt met humor en boeien het publiek van begin tot eind. Bovendien biedt hij een uniek kijkje achter de schermen van de televisiewereld, doorspekt met levendige anekdotes.

Redenen om een lezing van spreker Rob Kamphues te boeken

 • Spreker Rob Kamphues biedt waardevolle inzichten en motivatie door zijn unieke mix van ervaring, humor en wijsheid.
 • Als veelzijdig talent brengt Rob een dynamisch en vernieuwend perspectief op diverse onderwerpen, wat zorgt voor boeiende en inspirerende presentaties.
 • Naast zijn inhoudelijke boodschap zorgt Rob’s scherpe humor en levendige vertelstijl voor een plezierige en gedenkwaardige ervaring voor het publiek.

Over spreker Rob Kamphues

Rob Kamphues, veelal bekend als de charmante presentator van het populaire tv-programma “De Reünie” op KRO, is een veelzijdig talent in de entertainmentwereld. Als programmamaker, cabaretier en schrijver heeft hij zijn stempel gedrukt op diverse media. Drie jaar lang bracht hij humor en scherpzinnigheid naar het cabaretpanel van “Kopspijkers”. Zijn eigen avontuurlijke show “De 8 plagen” en zijn wereldwijde reizen voor BNN in “Kamphues maakt vrienden” getuigen van zijn veelzijdigheid en avontuurlijke geest.

In het hartverwarmende programma “Rapport Voor Je Ouders” laten kinderen hun ouders niet alleen trots glimmen maar ook nadenken over hun opvoeding, terwijl ze rapportcijfers uitdelen voor strengheid, geduld en zelfs dans- en computervaardigheden. Buiten de televisiewereld heeft Rob ook zijn talent als schrijver getoond met de publicatie van twee boeken: “Naar de Haaien” en “Inhaalrace”.

Sinds 2015 heeft Rob Kamphues een andere zijde van zijn persoonlijkheid laten zien als presentator van de formule 1-uitzendingen op Ziggo Sport, waar hij meesurft op de golf van ongekende successen van Max Verstappen.

Bekijk de lezingen van Rob Kamphues
Lezingen van spreker Rob Kamphues

Thema’s die Rob Kamphues aansnijdt in zijn presentaties

 • Lessen voor het dagelijks leven
 • De mooiste route naar succes
 • Lessen uit het pijnlijke leven
 • Verhalen van een wereldreiziger
 • Avontuur bestaat nog

Met zijn unieke mix van humor, wijsheid en ervaring weet Rob Kamphues zijn publiek te inspireren en te vermaken, terwijl hij waardevolle inzichten deelt die blijven hangen lang nadat de presentatie is afgelopen.

Video van spreker Rob Kamphues

Ledenbijeenkomst met Robert Doornbos en Rob Kamphues

Bekijk de lezingen van Rob Kamphues

Crashen in de keuken - Alles over een jaar Formule 1

Na het populaire autosportprogramma Crashen in de keuken, nu ook een naslagwerk over een jaar boordevol Formule 1. Alle grands prix komen langs. Dit boek biedt uitkomst wanneer je even niet meer weet wie er het afgelopen seizoen waar won, bent vergeten in welke kwalificatie Pérez wel Q3 haalde of hoe vaak Ferrari van Robert Doornbos het rapportcijfer ‘1’ kreeg.

Bestel dit boek

Droom op wielen

Zijn hele leven droomt Rob Kamphues ervanom formule 1-coureur te worden. Hij doetmeerdere pogingen om dat doel te bereiken,soms met opmerkelijke afloop.Zo belandt hij in de opwarmronde vaneen belangrijke race met zijn raceauto ineen betonnen muur, en laat hij zich op zijnzestigste overhalen om alsnog zijn debuutte maken tussen de jonge profs op LeMans. Zijn baan bij ZiggoSport brengt hemuiteindelijkbij de formule 1, zij het niet alscoureur maar als presentator. Met oud-coureurs Robert Doornbos en Tim en Tom Coronel beleeft hij bijzondere avonturen achter de schermen.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Rob Kamphues

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Rob Kamphues geeft lezingen over de volgende onderwerpen