Loading content ...

spreker Bas van de Haterd

Bas van de Haterd

Futurist: technologie en werk

Futurist en spreker Bas van de Haterd kijkt naar het kruispunt waar technologische veranderingen sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen raken én een economisch houdbaar model kunnen creëeren. Alleen dan is een ontwikkeling duurzaam. De exacte uitkomsten zijn nog ongewis, maar de grote lijnen zijn volkomen helder.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Bas van de Haterd is gefascineerd door de invloed van technologie op werk. Zowel het werk dat we doen als de manier waarop we werken zal de komende 20 jaar fundamenteel veranderen.

Binnen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt heeft Bas drie hoofdthema’s. Het werk dat we als mensen nog blijven doen met alle technologische ontwikkelingen, de manier waarop we dit werk gaan organiseren en de ontwikkelingen in HR technologie die het mogelijk maken heel anders, menselijker, de organisatie in te richten.

Bas van de Haterd schreef hierover o.a. de boeken Werken Nieuwe Stijl, (R)evolutie van Werk en 10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen.

  Lezingen van spreker Bas van de Haterd

  • De invloed van technologie op werk (en maatschappij)
  • De nieuwste technologische HR ontwikkelingen
  • Waar moeten we leerlingen nog voor opleiden?
  • Hoe gaan we werk organiseren?
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Bas van de Haterd geeft lezingen over de volgende onderwerpen: