Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Inspirerende inzichten en praktische adviezen die de weg naar financieel succes openen

Spreker Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Ondernemer, auteur, spreker en dagvoorzitter.

Tarieven en beschikbaarheid
Annemarie van Gaal

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Annemarie

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

De lezingen van Annemarie van Gaal bieden een inspirerende en praktische kijk op ondernemerschap, financiën en maatschappelijke kwesties. Met haar rijke ervaring als succesvolle ondernemer, investeerder en mediafiguur deelt ze waardevolle inzichten, voorbeelden en adviezen die organisaties en individuen helpen om hun financiële doelen te bereiken en nieuwe kansen te ontdekken. Van het benutten van onconventionele marktkansen tot het herdefiniëren van selectiecriteria in het bedrijfsleven, Annemarie’s lezingen bieden een verfrissende kijk op traditionele paradigma’s en stimuleren tot actie en groei.

Een lezing van Annemarie van Gaal biedt

  • Annemarie deelt inspirerende voorbeelden uit haar eigen carrière en investeringen, waardoor deelnemers concrete inzichten krijgen in succesvol ondernemerschap en financieel beheer.
  • Met een frisse kijk op traditionele bedrijfsbenaderingen moedigt Annemarie aan tot het verkennen van alternatieve strategieën, waardoor organisaties nieuwe mogelijkheden ontdekken om te groeien en te bloeien.
  • Annemarie deelt haar beste tips en adviezen waarmee organisaties jaarlijks duizenden euro’s kunnen besparen of extra kunnen verdienen, wat directe impact heeft op hun financiële gezondheid en groei.

Over spreker Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is een ondernemer in hart en nieren, met een rijke geschiedenis van ondernemerschap die teruggaat tot de late jaren tachtig. In die tijd verhuisde ze naar Rusland met haar destijds zesjarige zoontje, waar ze twee jaar later haar eigen mediabedrijf oprichtte. Dit was een periode van opwinding en avontuur, te midden van een land dat voortdurend in een staat van crisis verkeerde. Dagelijks werd ze geconfronteerd met talloze uitdagingen, waarvoor ze steeds weer inventieve oplossingen moest bedenken.

In de jaren negentig trachtten vele internationale mediabedrijven vruchteloos voet aan de grond te krijgen in Rusland. Annemarie’s bedrijf, Independent Media, slaagde hier wel in en groeide uit tot de grootste onafhankelijke uitgeverij van het land, met maar liefst 700 medewerkers die een twintigtal consumentenbladen, dagbladen en vakbladen uitgaven. In 2000 verkocht ze haar belang in Independent Media en keerde ze terug naar Nederland.

Eenmaal terug in Nederland startte Annemarie diverse bedrijven in verschillende sectoren, waaronder media, retail en vastgoed. Daarnaast investeerde ze in diverse binnen- en buitenlandse ondernemingen. Ze vervult momenteel de rol van commissaris bij verschillende bedrijven, is lid van de Raad van Advies bij DUO en bestuurslid bij Start Foundation, een stichting die zich richt op het toegankelijker maken van de arbeidsmarkt voor mensen met een afstand tot diezelfde markt. Annemarie heeft tevens corporate finance adviseurs zoals CVC en BC Capital Partners geadviseerd bij overnames en heeft in het verleden zitting gehad in de Raad van Toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Naast haar ondernemersactiviteiten is Annemarie van Gaal een bekend gezicht op televisie, waar ze te zien is geweest in programma’s als Dragons Den, Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Crisis in de Tent. Ze wordt regelmatig uitgenodigd als tafelgast bij populaire talkshows zoals Op1, Goedemorgen Nederland en Jinek.

Boek een lezing van Annemarie van Gaal voor inspirerende inzichten en praktische adviezen die de weg naar financieel succes openen.

Bekijk de lezingen van Annemarie van Gaal
Lezing van spreker Annemarie van Gaal

Ondernemerschap en kansen grijpen

Annemarie benadrukt dat de meest veelbelovende mogelijkheden zich bevinden buiten de traditionele wegen. Door een andere benadering van de markt, een herstructurering van je bedrijf, of het toepassen van alternatieve verdienmodellen, kun je vrijwel elke onderneming tot een succes maken. Ze verrijkt haar presentaties met inspirerende voorbeelden van buitengewone ondernemers, evenals met inzichten uit haar eigen carrière en investeringen.

Lezing van spreker Annemarie van Gaal

Inclusieve organisaties en talent

Annemarie bekritiseert het traditionele selectieproces waarbij mensen vaak worden beoordeeld op basis van hun opleiding en ervaring. Ze stelt dat hierdoor talent wordt verspild en dat kwetsbare groepen worden buitengesloten, terwijl zij mogelijk beter geschikt zijn. In haar lezing belicht ze hoe je door een andere aanpak te hanteren en te focussen op aspecten zoals ‘talent’ en ‘commitment’, uitstekende resultaten kunt behalen.

Lezing van spreker Annemarie van Gaal

Geldzaken of armoede

Annemarie spreekt ook over armoede in het algemeen of heel specifiek over persoonlijke financiën. Met talrijke concrete voorbeelden en praktisch advies helpt ze haar publiek grip te krijgen op hun geldzaken. Ze deelt haar meest effectieve tips waarmee mensen jaarlijks duizenden euro’s kunnen besparen of juist extra kunnen verdienen.

Video van spreker Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal over armoede en perverse prikkels

Bekijk de lezingen van Annemarie van Gaal

Gevonden geld - 143 tips voor een financieel succesvol leven

Een handige gids boordevol adviezen om je geldzaken beter te regelen en om in financiële vrijheid te kunnen leven. Met een beetje moeite en zonder al te veel in te leveren op comfort, kun je met de tips, handvatten en handige sites uit dit boek vele duizenden euro’s per jaar besparen. Ieder jaar opnieuw.

Bestel dit boek

Winst - 15 cruciale keuzes voor ondernemers

Winst is voor een ondernemer nog nooit zo belangrijk geweest. De tijden dat je even snel een overbruggingskrediet bij de bank kon regelen als het tij tegenzat, zijn voorbij. Ook investeerders en financiers zijn ongeduldiger en trekken zich genadeloos terug als er even geen winst gemaakt wordt.

Bestel dit boek

Een dubbeltje op zijn kant

Eindelijk is er het langverwachte boek ‘Een dubbeltje op zijn kant’. De twee kopstukken van dit RTL-4 programma, Annemarie van Gaal en John Williams, brengen hun jarenlange expertise nu in boekvorm. Heldere taal met duidelijke opdrachten. Zo helpen ze je op weg naar een schuldenvrij leven.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Annemarie van Gaal

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Annemarie van Gaal geeft lezingen over de volgende onderwerpen