Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Chatilla van Grinsven verzorgt enerverende lezingen over teamsport binnen bedrijven

Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven

Professioneel basketbalster en spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Chatilla van Grinsven

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Chatilla

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Chatilla van Grinsven is reeds jarenlang actief als professioneel basketbalster. Ze begon haar professionele carrière bij Jong Oranje en vanaf 2007 maakte ze deel uit van het Nederlands Nationaal Basketbalteam. In 2008 vertrok ze naar de Verenigde Staten, waar ze een universitaire opleiding communicatiewetenschappen volgde. Uiteraard bleef ze ook actief als basketbalster. In 2013 keerde van Grinsven terug naar Europa, waar ze voor diverse professionele basketbalteams uitkwam, waaronder enkele Franse clubs. Tegenwoordig volgt ze een opleiding aan de Paul Dekker Meisner Acteer Academie, waarbij haar focus ligt op stunt-acteren.

Waarom de lezingen van Chatilla van Grinsven zo verrassend zijn

  • Chatilla legt uit welke overeenkomsten er zijn tussen professionele teamsporten en het hedendaagse bedrijfsleven. Dit is uiteraard een unieke benadering van het onderwerp waarover zij spreekt.
  • Tijdens haar lezingen worden interessante vragen op een verrassende manier beantwoord. Zo wordt er onder meer gekeken naar de manier waarop men een team optimaal kan laten functioneren.
  • Een toespraak van Chatilla is allesbehalve een monoloog. Integendeel, ze gaat een gesprek aan met het publiek: op interactieve wijze deelt ze haar ervaringen en inzichten met haar toehoorders.

Laat teams optimaal presteren

Chatilla is een succesvolle sportvrouw. Deze successen zijn haar echter niet komen aanwaaien: ze heeft het door haar eigen inspanningen en doorzettingsvermogen weten te bereiken.

Dertien jaar geleden vertrok ze als professioneel basketbalster naar de Verenigde Staten, waar ze naast haar universitaire studie het ene succes na het andere boekte met haar Amerikaanse basketbalteam. Tegelijkertijd behaalde ze haar Bachelor Degree International Business en leverde ze een actieve bijdrage aan maatschappelijke doelen. Zo verrichtte ze onder meer vrijwilligerswerk in het kinderziekenhuis te Philadelphia.

Toen van Grinsven terugkeerde naar Europa startte ze de studie politicologie aan de Universiteit van Londen, waar ze zich verdiepte in de rechten van zowel mens als dier. Na enkele jaren behaalde ze haar Master Degree Global Diplomacy. Daarnaast speelde ze als basketbalster bij verschillende professionele basketbalteams, waaronder de Turkse vrouwenbasketbalclub Galatasaray.

Van Grinsven heeft een groot aantal internationale onderscheidingen in de wacht gesleept, zowel individueel als met de basketbalteams waarvan ze deel uitmaakte. In 2012 werd ze zelfs genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award vanwege haar uitmuntende prestaties als basketbalster en als studente aan de universiteit. Bovendien werd haar liefdadigheidswerk zeer gewaardeerd.

Tegenwoordig houdt van Grinsven zich bezig met het verzorgen van lezingen en met het coachen van jong basketbaltalent. Daarnaast zet ze zich met hart en ziel in voor de rechten van mens en dier. In 2021 deed ze mee aan het RTL4 programma De Verraders wat ze uiteindelijk ook won.

 

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Chatilla van Grinsven
Lezing van spreker Chatilla van Grinsven

Laat je team optimaal presteren

Chatilla legt uit welke overeenkomsten er zijn tussen professionele teamsporten en het hedendaagse bedrijfsleven. Dit is een frisse en unieke benadering van het onderwerp waarover zij spreekt.

Tijdens haar lezingen worden interessante vragen op een verrassende manier beantwoord. Zo wordt er onder meer gekeken naar de manier waarop men een team optimaal kan laten functioneren en presteren, hoe ga je om met prestatiedruk en hoe handel je in het belang van het team.

Vrijblijvend informatie over Chatilla van Grinsven

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Chatilla van Grinsven geeft lezingen over de volgende onderwerpen