Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Een legendarische bokskampioene als inspiratiebron voor succes

Spreker Lucia Rijker

Lucia Rijker

Als voormalig en ongeslagen wereldkampioen in kick boksen en boksen heeft ze een uniek levensverhaal gekenmerkt door pieken en dalen. Ze is een testament van doorzettingsvermogen en inspireert nu anderen.

Tarieven en beschikbaarheid
Lucia Rijker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Lucia

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Lucia Rijker deelt haar rijke levenservaringen met diverse doelgroepen, waaronder ondernemers, docenten, leidinggevenden, jongeren en iedereen die open staat voor waardevolle lessen uit uitdagende ervaringen. Door haar presentaties en workshops brengt ze niet alleen inzicht, maar ook praktische toepassingen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een lezing van Lucia Rijker biedt:

  • Inspiratie door haar ongeslagen bokskampioenschap en persoonlijke doorzettingsvermogen
  • Direct toepasbare levenslessen voor zowel professionele als persoonlijke groei
  • Een boeiende presentatiestijl die een breed publiek aanspreekt, van ondernemers tot jongeren, waardoor haar lezingen waardevol zijn voor diverse organisaties

Met een legendarische bokskampioene op weg naar triomf en persoonlijke groei

Spreker Lucia Rijker, een bokskampioen en filmster, heeft haar stempel gedrukt in de gevechtssport door vier keer wereldkampioen Kick Boksen en twee keer wereldkampioen boksen te worden. Met 54 ongeslagen overwinningen, inclusief 39 knock-outs, bewijst ze haar talent in de ring.

Geboren en getogen in Amsterdam, staat Lucia bekend om haar sportieve prestaties en maatschappelijke bijdragen. Haar rol in “Million Dollar Baby” bracht internationale faam en vestigde haar als een krachtige persoonlijkheid, binnen en buiten de ring. Haar leven, vol hoogte- en dieptepunten, heeft haar veerkracht en empowerment geleerd. Lucia wordt geprezen voor haar humanitaire werk en als een pionier voor vrouwenboksen op de Olympische Spelen.

Ze heeft gesproken bij toonaangevende bedrijven en organisaties zoals Rabobank, ABN / AMRO, IBM en Microsoft. Als coach heeft ze atleten en leiders begeleid, van sport tot politiek. Haar betrokkenheid bij persoonlijke transformatie is te zien in haar rol als coach in Dream School en bijdragen aan tv-documentaires. Lucia is ook een toegewijde Boeddhist en heeft gestudeerd aan de “University of Living Life”, waar haar holistische benadering van groei en welzijn wordt benadrukt.

Luisteren naar een lezing van Lucia is inspirerend en verrijkend, wat leidt tot empowerment en groei, zowel professioneel als persoonlijk. Met haar energieke stijl blijft ze een bron van motivatie en positieve verandering wereldwijd.

Boek Lucia Rijker nu voor een inspirerende lezing, ervaar de kracht van haar verhaal en ontdek hoe succes en empowerment hand in hand gaan.

Bekijk de lezingen van Lucia Rijker
Lezing van spreker Lucia Rijkers

Van de 'Dutch Destroyer' naar een krachtige, bewuste en inspirerende vrouw

Ontdek de kracht van doorzettingsvermogen en inspiratie tijdens de meeslepende lezing van Lucia Rijker. In deze gedenkwaardige presentatie deelt Lucia haar levensverhaal, doorspekt met uitdagende momenten en triomfen die hebben bijgedragen aan haar huidige iconische status. Door haar persoonlijke ervaringen te delen, spoort Lucia haar publiek aan om obstakels te overwinnen en zowel persoonlijke als professionele doelen na te streven.

Met inspirerende verhalen en praktische adviezen biedt ze waardevolle inzichten om zelfvertrouwen te vergroten, veerkracht te ontwikkelen en effectieve strategieën toe te passen voor succes. Deze lezing dient niet alleen als inspiratiebron, maar ook als een krachtig middel voor groei en ontwikkeling.

Video van spreker Lucia Rijker

Lucia Rijker over positief denken: ‘Bij Dream School ga ik helemaal uit mijn plaat’

Video van spreker Lucia Rijker

Interview: How to bring out your full potential

Video van spreker Lucia Rijker

Lucia Rijker over haar plek in de International Boxing Hall of Fame

Bekijk de lezingen van Lucia Rijker

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Lucia Rijker na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

Lucia Rijker. Bokser en boeddhist

“Lucia Rijker. Bokser en boeddhist” is het indringende levensverhaal van echte vechter. Tijdens een zware voettocht door het gebergte doet Lucia Rijker verslag van hoe ze de laatste jaren haar innerlijke kracht ontwikkeld heeft. Samen met regisseur en schrijver George Schouten zoekt de meervoudig wereldkampioen kickboksen en boksen naar bevrijdende inzichten. Onderwerpen die aan bod komen zijn boosheid, obstakels, vriendschappen, familie, roem en liefde. Hoe hoger ze komen, des te intiemer de waarheden.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Lucia Rijker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Lucia Rijker geeft lezingen over de volgende onderwerpen