Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De Kracht van Overwinning: Een Danser's Reis naar Herstel en Groei

Spreker Dan Karaty

Dan Karaty

Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, danser, choreograaf, acteur en spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Dan Karaty

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Dan

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Naast zijn succesvolle televisiecarrière heeft spreker Dan Karaty ook persoonlijke uitdagingen overwonnen, waaronder zijn openheid over zijn strijd met een alcoholprobleem. Hij heeft moedig hulp gezocht en is behandeld in een afkickkliniek, waarmee hij anderen wil inspireren in zijn lezingen door zijn kwetsbaarheid te tonen. 

Redenen om een lezing van spreker Dan Karaty te boeken

  • Dan Karaty deelt zijn persoonlijke strijd met alcoholverslaving en laat zien hoe hij obstakels heeft overwonnen om een succesvolle carrière op te bouwen. Zijn verhaal van veerkracht en doorzettingsvermogen inspireert anderen om hun eigen uitdagingen te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken.
  • Door zijn openhartige en eerlijke benadering moedigt Dan Karaty zijn publiek aan om hoop te vinden, zelfs in moeilijke tijden. Hij deelt praktische strategieën en waardevolle inzichten die mensen helpen om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen en te streven naar persoonlijke groei en herstel.
  • Als ervaren danser, choreograaf en televisiepersoonlijkheid brengt Dan Karaty niet alleen een inspirerende boodschap, maar ook een indrukwekkende dosis entertainmentexpertise. Zijn lezingen zijn niet alleen leerzaam, maar ook boeiend en vermakelijk, waardoor ze geschikt zijn voor diverse publieksgroepen en evenementen.

Over spreker Dan Karaty

Dan Karaty, geboren op 1 oktober 1976 in New York, is een veelzijdige Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, danser, choreograaf en acteur. Zijn carrière begon als danser op Broadway en op podia van prijzenceremonies met artiesten als Britney Spears. Na zijn overstap naar choreograaf heeft hij samengewerkt met een indrukwekkende lijst van popmuzieksterren, waaronder Britney Spears, NSYNC, Jessica Simpson, Kylie Minogue, Justin Timberlake en Usher.

Hoewel hij snel bekendheid verwierf door zijn werk als danser en choreograaf voor popmuziek-supersterren, heeft Karaty zijn invloed uitgebreid met krachtige dans en baanbrekende choreografieën in commercials en evenementen voor merken als iPod, Best Buy, Mattel, Dance Central 2, Miller, Xbox Kinect, IKEA, en nog veel meer.

In 2005 maakte So You Think You Can Dance zijn debuut in de Verenigde Staten met Dan als jurylid. Na drie succesvolle seizoenen bracht hij het format naar Europa, waar hij de Simon Cowell van Nederland en België werd en leiding gaf aan jurypanels voor tal van talentenjachten. Dan maakte zijn acteerdebuut door te schitteren in Soof, de nummer één filmfranchise in de Nederlandse geschiedenis, en creëerde een moeiteloos coole uitstraling.

Ondanks dat hij zijn persoonlijke leven privé houdt en zijn moeiteloos coole uitstraling behoudt, heeft Dan de moedige stap gezet om zijn levenslange worstelingen met angst en alcohol met het publiek te delen. Hij is een liefdevolle en toegewijde vader en echtgenoot die fouten heeft gemaakt als gevolg van zijn worstelingen.

Naast het uitbrengen van een nieuwe film en de terugkeer naar de jury van Got Talent, lanceert Dan in 2022 een podcast over herstel en een boek over zijn leven waarin zijn carrière en worstelingen worden beschreven. Dan blijft zijn stempel drukken op de wereld van dans en entertainment met zijn voortdurende inzet voor zijn passie en zijn inspirerende openheid over zijn persoonlijke reis.

Bekijk de lezingen van Dan Karaty
Lezing van spreker Dan Karaty

If I'm Being Honest

Dan Karaty biedt inspirerende lezingen waarin hij zijn persoonlijke strijd met alcoholverslaving openhartig deelt. Met een krachtig verhaal van worsteling, doorzettingsvermogen en uiteindelijke overwinning, motiveert hij anderen om te geloven dat ze alles kunnen overwinnen. Door zijn eigen ervaringen te delen, wil Dan mensen aanmoedigen om hulp te zoeken, hoop te vinden en te streven naar een leven vol herstel en succes. Zijn inspirerende boodschap van veerkracht en moed raakt harten en laat een blijvende indruk achter bij zijn publiek.

Video van spreker Dan Karaty

Dan Karaty over zijn alcoholverslaving en eerlijkheid

Bekijk de lezingen van Dan Karaty

If I'm Being Honest - Hoe ik van verborgen alcoholist een gelukkig man werd

Een verpletterend, ontroerend en pijnlijk eerlijk relaas van Holland’s Got Talent-jurylid Dan Karaty over zijn leven voor, tijdens en na zijn opname in een verslavingskliniek Choreograaf Dan Karaty heeft het helemaal voor elkaar: hij reist de hele wereld over en heeft geen gebrek aan feestjes, aandacht en geld. Hij komt in Nederland terecht als jurylid van So You Think You Can Dance en Holland’s Got Talent en het publiek valt als een blok voor de goedlachse Amerikaan. Maar achter zijn glimlach verbergt Dan een groot geheim. Hij is alcoholist.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Dan Karaty

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Dan Karaty geeft lezingen over de volgende onderwerpen