Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Een dynamische en verfrissende kijk op succes, zowel binnen als buiten het veld

Bas Nijhuis

Scheidsrechter, spreker en dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Bas Nijhuis

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Bas

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Stap in de boeiende wereld van passie, teamwork en ondernemerschap met Bas Nijhuis, een bekende naam in zowel de internationale scheidsrechterswereld als het bedrijfsleven. Geboren en getogen in Enschede, combineert Bas Nijhuis zijn rol als geprezen scheidsrechter met die van gedreven ondernemer en meeslepend verhalenverteller. Als veelgevraagd tafelgast bij programma’s als ‘Vandaag Inside’ deelt hij met enthousiasme zijn werk en passies.

Redenen om een lezing van spreker Bas Nijhuis te boeken

  • Spreker Bas Nijhuis vertelt met veel humor en relativeringsvermogen.
  • Zijn presentatie is een aanrader, zelfs voor wie niet van voetbal houdt.
  • Boek hem als spreker of dagvoorzitter voor een onvergetelijke ervaring.

Over spreker Bas Nijhuis

Met zijn kenmerkende Twentse charme en een gezonde dosis humor neemt Bas je mee op een reis door stadions, kleedkamers en voetbalvelden, waar hij zijn stempel heeft gedrukt op de wereld van het voetbal. Van zijn bescheiden start op vijftienjarige leeftijd tot zijn optreden op het internationale podium, deelt Bas openhartig zijn hoogtepunten en uitdagingen. Hij deelt kostelijke anekdotes over wereldberoemde spelers zoals Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo en Luis Suárez, zoals beschreven in zijn spraakmakende boek ‘Niet zeiken, voetballen’ van auteur Eddy van der Ley.

Maar Bas’ verhaal gaat verder dan de sportwereld. Als ondernemer begrijpt hij als geen ander de kracht van doorzettingsvermogen en passie in het zakenleven. Bas deelt waardevolle inzichten over teamwork, samenwerking en het nemen van risico’s.

Bekend om zijn directheid en kleurrijke persoonlijkheid, houdt Bas niets achter in zijn verhalen. Hij vertelt met flair over de overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven, en brengt daarbij levendige anekdotes in zijn betoog.

Laat je inspireren door Bas Nijhuis, een man die met zijn passie voor voetbal en ondernemerschap een onuitwisbare indruk achterlaat. Zijn presentatie, doorspekt met humor, boeiende beelden en gedenkwaardige momenten, is een absolute aanrader voor een dynamische en verfrissende kijk op succes, zowel binnen als buiten het veld.

Bekijk de lezingen van Bas Nijhuis
Lezing van spreker Bas Nijhuis

Leiderschap, teamwork en omgaan met druk

In zijn inspirerende lezingen deelt Bas Nijhuis waardevolle lessen over leiderschap, teamwork en het omgaan met druk, allemaal geleerd uit zijn rijke ervaring als topscheidsrechter en ondernemer. Deze inzichten, gekoppeld aan levendige verhalen uit de sportwereld, bieden organisaties waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in de bedrijfscultuur, het teamwerk en de omgang met uitdagingen.

Video van spreker Bas Nijhuis

Meeluisteren bij AZ-Vitesse

Bekijk de lezingen van Bas Nijhuis

Niet zeiken, voetballen!

Hoe communiceren stervoetballers als Ronaldo, Zlatan en Suárez in het vuur van de strijd met de scheidsrechter? Wat gebeurt er allemaal rondom nationale en internationale topwedstrijden? Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft een unieke blik in de wereld van de arbitrage, verpakt in informatieve en vaak hilarische anekdotes. Zijn opvallende stijl van arbitreren, de snoeiharde kritiek, zijn buitenlandse avonturen: de flamboyante Nijhuis vertelt erover met respect, humor en zelfspot.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Bas Nijhuis

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Bas Nijhuis geeft lezingen over de volgende onderwerpen