Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De brug tussen sport en het bedrijfsleven bij technologische vooruitgang

spreker Martin van den Kerkhof j

Martin van den Kerkhof

Scheidrechter betaald voetbal en spreker.

Tarieven en beschikbaarheid
Martin van den Kerkhof

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Martin

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Confronteert uw bedrijf de uitdaging om nieuwe technologieën te integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering? Merkt u dat uw team moeite heeft om de voordelen van innovatie volledig te benutten? Ontdek hoe de lezingen van Martin van den Kerkhof deze uitdagingen kunnen aanpakken en uw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Met zijn unieke achtergrond als VAR in de Eredivisie biedt Martin waardevolle inzichten en praktische strategieën om technologie effectief te implementeren, zowel op het voetbalveld als in zakelijke omgevingen. Leer hoe digitalisering en innovatie uw bedrijf kunnen versterken, processen kunnen stroomlijnen en uw concurrentiepositie kunnen verbeteren.

Redenen om een lezing van spreker Martin van den Kerkhof te boeken

  • Ontdek hoe de keynotes van Martin jouw bedrijf kunnen transformeren door nieuwe technologieën te omarmen.
  • Met praktische strategieën biedt Martin inzichten om technologie effectief te implementeren, zowel op het veld als in zakelijke omgevingen.
  • Leer hoe digitalisering jouw bedrijf kan versterken en je concurrentiepositie kan verbeteren.

Over spreker Martin van den Kerkhof

Martin staat bekend als een veelzijdige professional, gewaardeerd om zijn expertise als registeraccountant en zijn rol als scheidsrechter in het betaald voetbal. Na het afronden van een postdoctorale opleiding Accountancy en een periode van 7 jaar bij EY, bekleedt hij momenteel de positie van partner bij GT Bunck Accountants Belastingadviseurs in Amstelveen. Hier draagt hij bij aan de financiële gezondheid van talloze organisaties.

Naast zijn werk in de accountancy is Martin een bekende verschijning op de voetbalvelden, waar hij wedstrijden leidt in zowel de Keuken Kampioen Divisie als de Eredivisie, en tevens actief is als VAR. Zijn passie voor zowel sport als het bedrijfsleven vormt de basis voor een unieke combinatie van vaardigheden en inzichten. Met een achtergrond in bedrijfseconomie en accountancy heeft hij een solide kennis opgebouwd, die hem in staat stelt om zowel in de financiële wereld als in de sport succesvol te zijn. Martins betrokkenheid bij het MKB, gecombineerd met zijn liefde voor voetbal, toont zijn toewijding aan zowel zijn vakgebied als zijn passie.

Met een inspirerende lezing geeft u uw team de benodigde tools om succesvol te zijn in een voortdurend veranderende wereld.

Bekijk de lezingen van Martin van den Kerkhof
Lezing van spreker Martin van den Kerkhof

Innovatie in Sport en Business: Praktische Inzichten van een Registeraccountant en Eredivisie scheidsrechter

Ontdek hoe de keynotes van Martin van den Kerkhof jouw bedrijf kunnen transformeren door nieuwe technologieën te omarmen. Met praktische strategieën biedt Martin inzichten om technologie effectief te implementeren, zowel op het veld als in zakelijke omgevingen. Leer hoe digitalisering jouw bedrijf kan versterken en je concurrentiepositie kan verbeteren.

Video van spreker Martin van den Kerkhof

Extra Tijd #5 - Martin van den Kerkhof

Bekijk de lezingen van Martin van den Kerkhof
Vrijblijvend informatie over Martin van den Kerkhof

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Martin van den Kerkhof geeft lezingen over de volgende onderwerpen