Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Lezingen over bevlogenheid van teams en organisaties

Spreker Bas Kodden

Bas Kodden

De kunst van duurzaam presteren

Tarieven en beschikbaarheid
Bas Kodden

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Bas

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Bas Kodden volgde een studie Rechten en Bedrijfskunde. In 2011 ontving hij van Nyenrode Business Universiteit zijn doctorsgraad vanwege een studie naar bevlogenheid onder kennisprofessionals.

In 2010 ging spreker Bas Kodden aan het werk in het Leadership & Management Development aan Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor was Bas ondernemer. In 1988 startte hij zijn eerste onderneming letterlijk vanuit de woonkamer, een organisatie die uitgroeide tot een bedrijf met diverse vestigingen en vele tientallen werknemers. Tijdens zijn werk in Nyenrode begeleidt en coacht hij jonge studenten tot nieuwe ‘held’en: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geven aan hun eigen toekomst.

Redenen om spreker Bas Kodden te boeken:

  • Bas biedt meerdere handvatten en tools die jouw organisatie helpen met het behalen van betere resultaten op het gebied van talentontwikkeling
  • De motiverende lezingen van Bas zijn geschikt voor iedereen binnen jouw organisatie
  • De lezingen van Bas worden altijd positief beoordeelt door organisaties

Bevlogenheid van teams en organisaties

Bas Kodden wordt door veel bedrijven en instellingen gevraagd om een bijdrage aan de bevlogenheid van hun teams en organisaties te komen leveren. Om: van talenten, helden te maken! Bas Kodden  heeft ca. 50 publicaties op zijn naam staan over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.  Ook schreef hij de  bestseller ‘word een HELD’. Zijn nieuwste boek ‘de kunst van het presteren!’ is onlangs gepubliceerd. 

Bekijk de lezingen van Bas Kodden
Lezingen van spreker Bas Kodden

'Word een HELD': Het keerpunt naar nieuwe bevlogenheid!

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u nog niet alles uit uzelf, uw team of uw organisatie hebt gehaald? Dat er nog zoveel meer mogelijk is? Dat u net dat ene bruggetje nodig hebt om verder te komen? U bent niet de enige: zo’n 80% van alle Nederlandse werknemers ervaart op dit moment onvoldoende geluk en uitdaging in zijn of haar werk!  Via zijn boeken, lezingen en seminars bereikt Bas jaarlijkse vele duizenden leidinggevenden en professionals, die vol inspiratie en energie zichzelf én hun organisaties in een vernieuwde staat van flow en bevlogenheid weten te brengen. Kom ook in actie. Als organisatie, als team, als persoon!

Lezingen van spreker Bas Kodden

De Kunst van Duurzaam Presteren - Model voor Werving & Selectie 

Waarom blijft de ene organisatie succesvol, terwijl anderen uiteenvallen en verdwijnen? Waarom weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte? Het geheim van winnende personen en teams blijkt te zitten in de combinatie van slechts enkele prestatiekenmerken, waar – vreemd genoeg – veel organisaties juist niet op selecteren en bouwen.

Lezingen van spreker Bas Kodden

"Leidinggeven is omgekeerd opvoeden!" - Een model voor in- en uitstappen

Leiderschap is een contradictio in terminis.. Een paradox, waarbij ons gedrag wordt gedreven door onze primaire drijfveren. De meeste leidinggevenden geven leiding wanneer ze het vooral niet moeten doen, en geven geen leiding wanneer ze het vooral wel moeten doen. Het omgaan met onze drijfveren en die paradox vergt voor leiders naast zelfkennis veel ervaring en kunde. De meeste leidinggevenden stappen ‘in’ als ze ‘uit’ moeten stappen en stappen ‘uit’ als ze ‘in’ moeten stappen’,. Ontdek de hoogste vorm van leiderschap: Leer leiding te laten nemen!

Lezingen van spreker Bas Kodden

The Devil Inside - Purpose Driven Leadership

‘The Devil Inside’ gaat over het doorbreken van je eigen blokkades. Het boek en dit seminar stellen je als leidinggevende en professional in staat te observeren hoe jij en anderen bepaalde gewoontes hebben ontwikkeld en helpt je te analyseren waarom jij en anderen zich op een bepaalde manier gedragen en hoe je die cirkel kunt doorbreken. Hoe meer je dat interne stemmetje – je devil inside – het zwijgen kunt opleggen, hoe meer je in staat bent om te groeien en hoe meer anderen je leiderschap herkennen.

Lezingen van spreker Bas Kodden

Mentale Innovatie - Innovatief leiderschap

Over innovatie lezen we elke dag, het is een must voor bedrijven en organisaties. Hoe blijven ze vernieuwen? Hoe vinden ze een authentieke marktpositie? Mentale innovatie helpt je bij het vinden van antwoorden op genoemde vragen aan de organisatie én aan jezelf. Op basis van bevlogenheid en zelfeffectiviteit biedt dit seminar een mindset dat je helpt om het denken over zelfontwikkeling om te zetten in duurzaam doen!

Lezingen van spreker Bas Kodden

Out of Control - Durf te rebelleren

Om als organisatie succesvol te zijn en de concurrentie voor te blijven heb je soms rebellen nodig: mensen die durven af te wijken van de norm, de regels en ‘hoe we het altijd hebben gedaan’. In zijn lezing ‘Out of control’ stelt Bas het belang van meer ruimte voor autonomie, persoonlijke groei en welzijn voor medewerkers aan de orde. “Innovatief leiderschap vraagt moed en non-conformistisch handelen wanneer overmatige regeldruk en drang naar controle schade veroorzaakt en verandering tegenhoudt,”

Workshops van spreker Bas Kodden

'Kies nu voor een dag(deel) vol bevlogenheid'

Kom in actie! Als organisatie, als team, als persoon. Hoe? U kunt het binnenkort beleven! Sinds het verschijnen van zijn eerste boek ‘Word een HELD’ wordt Bas door eigenlijk alle gerenommeerde organisaties gevraagd om een bijdrage aan het leiderschap en de bevlogenheid van medewerkers te komen leveren. Aan de hand van zijn boeken, verrichte onderzoeken, ontwikkelde instrumenten, praktisch toepasbare managementtheorieën en persoonlijke ondernemerservaringen reikt Bas u vele tips, gedachten en werkwijzen aan. Kom van denken naar doen, zodat u vol energie leiding kunt geven én kunt laten nemen!

Workshops van spreker Bas Kodden

Het volledig leiderschapsprogrammma

Diverse gerenommeerde organisaties besloten na een sessie het volledig leiderschapsprogramma door Bas te laten uitvoeren. 4 dagdelen waarin Bas’ zijn seminars worden verbonden in een integrale lijn om de resultaten van de organisatie naar een volstrek nieuw niveau te tillen. Laat u informeren en tippen door bedrijven als Trigion, Incentro, Hogeschool Utrecht en vele anderen. ‘Een ongekende reis in leiderschapsland’.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Video van spreker Bas Kodden

Leiderschap in crisistijd - Bas Kodden

Bekijk de lezingen van Bas Kodden

The Devil Inside - Stop met saboteren van jezelf en je organisatie

‘The Devil Inside’ gaat over het doorbreken van je eigen blokkades. Het boek stelt je in staat te observeren hoe je bepaalde gewoontes hebt ontwikkeld en helpt je te analyseren waarom je je op een bepaalde manier gedraagt en hoe je die cirkel kunt doorbreken. Hoe meer je dat interne stemmetje – je devil inside – het zwijgen kunt opleggen, hoe meer je in staat bent om te groeien en hoe meer anderen je leiderschap herkennen.

Bestel dit boek

Mentale Innovatie Zet het leven naar je hand

Mentale innovatie helpt je bij het vinden van antwoorden op genoemde vragen aan jezelf. Op basis van de drie pijlers passie, weerbaarheid en zelfeffectiviteit bouwen de auteurs een verhaal op dat je helpt om het denken over zelfontwikkeling om te zetten in duurzaam doen! Dit verhaal, dat gevoed wordt door gecombineerde praktijkervaring en wetenschappelijk onderzoek, geeft je de handvatten om met volledige focus en vastberadenheid te werken aan je langetermijndoelen. Het gaat over bewustzijn, leren, je groeivermogen versterken, goede samenwerking zoeken en (vooral) doorzetten!

Bestel dit boek

De kunst van duurzaam presteren - Model voor Werving & Selectie en Professionele Ontwikkeling

Waarom blijft de ene organisatie succesvol, terwijl andere organisaties uiteenvallen en verdwijnen? Waarom weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte? Vergeet alles wat je dacht te weten over het selecteren en aannemen van de juiste medewerkers. Het zit anders dan je denkt! Het geheim van winnende personen en teams zit hem in de combinatie van talent en vier belangrijke prestatiekenmerken, waar – vreemd genoeg – veel organisaties juist niet op selecteren …

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Bas Kodden

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Bas Kodden geeft lezingen over de volgende onderwerpen