Loading content ...

Bas Kodden

Bas Kodden

de kunst van duurzaam presteren

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u nog niet alles uit uzelf, uw team of uw organisatie hebt gehaald? Heeft uw organisatie behoefte aan meer bevlogenheid? Spreker Bas Kodden spreekt over bevlogenheid in het bijzonder. Hij is schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van Leiderschap, ondernemerschap & Persoonlijke Ontwikkeling.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Bas Kodden volgde een studie Rechten en Bedrijfskunde. In 2011 ontving hij van Nyenrode Business Universiteit zijn doctorsgraad vanwege een studie naar bevlogenheid onder kennisprofessionals.

In 2010 ging spreker Bas Kodden aan het werk in het Leadership & Management Development aan Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor was Bas ondernemer. In 1988 startte hij zijn eerste onderneming letterlijk vanuit de woonkamer, een organisatie die uitgroeide tot een bedrijf met diverse vestigingen en vele tientallen werknemers. Tijdens zijn werk in Nyenrode begeleidt en coacht hij jonge studenten tot nieuwe ‘held’en: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geven aan hun eigen toekomst. s

Bas Kodden wordt door veel bedrijven en instellingen gevraagd om een bijdrage aan de bevlogenheid van hun teams en organisaties te komen leveren. Om: van talenten, helden te maken! Bas Kodden  heeft ca. 50 publicaties op zijn naam staan over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.  Ook schreef hij de  bestseller ‘word een HELD’. Zijn nieuwste boek ‘de kunst van het presteren!’ is onlangs gepubliceerd. 

    Lezingen van spreker Bas Kodden

    • Lezing: Word een ‘HELD’
    • Lezingen over bevlogenheid binnen teams en organisaties
    • Lezingen en workshops over de kunst van duurzaam presteren
Gerelateerde sprekers

Bas Kodden geeft lezingen over de volgende onderwerpen: