Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Carola laat je écht in verbinding staan met jezelf vanuit authenticiteit

Spreker Carola Rodrigues

Carola Rodrigues

Expert op het gebied van liefde, authenticiteit en zichtbaarheid.

Tarieven en beschikbaarheid
Carola Rodrigues

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Carola

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Carola Rodrigues is keynote spreker en dagvoorzitter, auteur en inspirator en mentor. Zij houdt zich bezig met persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, specifiek gericht op: écht in verbinding staan met jezelf vanuit authenticiteit en daarmee met de ander. Zij begeleidt en inspireert mensen
sinds 2007 op dit vlak vanuit haar opleidingsinstituut, lezingen en keynotes, boeken, artikelen en podcasts.

Redenen om een lezing van spreker Carola Rodrigues te boeken

  • Carola weet je echt te raken in je hart. Ze laat je thuiskomen bij jezelf, vanuit kwetsbaarheid en kracht.
  • Als Carola op het podium staat neemt ze de zaal mee in haar mooie verhalen, haar humor en ontwapende lach. Ze staat krachtig, toont kwetsbaarheid en nodigt daarmee een ieder in de zaal uit om zich te verbinden met zichzelf en de ander.
  • Met haar 39 jaar, 2 grote zonen, al 15 jaar een bedrijf, een scheiding én burn-out achter de rug, heeft deze dame veel levenswijsheid opgedaan. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je nooit meer in een burn-out terecht komt. Hoe je de liefde voor jezelf centraal stelt en hoe je zo authentiek mogelijk door het leven gaat.

Liefde, authenticiteit en zichtbaarheid.

Eerder schreef zij een managementboek over de veranderingen in het verkoop- en marketingvak en zette zij als één van de eerste Personal Branding – je persoonlijke merk vanuit authenticiteit – en Social Selling in Nederland op de kaart. Ze is geboren in het hoge Noorden en woont inmiddels al vele jaren met haar gezin in het Zuiden van het land.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Carola Rodrigues
Lezing van spreker Carola Rodrigues

Vertel mij wie je bent – over zichtbaarheid en liefde

Van jonge moeder, tot succesvolle zakenvrouw, inspirerend schrijver en kickbokser, kreeg Carola op haar 35e een burn-out. Een begrip dat zij tot kort daarvoor totaal niet serieus nam. Niet in geloofde. En toch gebeurde het, twee jaar na haar scheiding. Ze ging onderuit, belde de dokter, pakte haar koffer in en vertrok naar Italië, hoog in de bergen op stilte retraite. Zij herstelde en zette de knop om in haar leven. Van harde, mannelijke energie naar een meer zachte, vrouwelijke energie. In plaats van altijd maar vechten, ging ze dansen. En de liefde voor zichzelf ontvouwde zich steeds meer en meer. Alles wat ze leerde in deze periode, implementeerde zij in haar eigen leven. Zowel de sessies bij de psycholoog, als de inzichten van de magische truffels en de spirituele reis, deels in stilte en afzondering, naar Nepal afgelopen maart (’23). Carola leerde zichtbaar worden, vanuit haar eigen vrouwelijke energie en 100% authenticiteit. Zij ontdekte de vier belangrijkste wetten als het aankomt op jouw zichtbaarheid en de juiste energiemanagement en dat zijn; kwetsbaarheid, kracht, liefde en leiderschap. Carola neemt je mee op reis met haar mooie verhalen en inzichten. Laat je inspireren en wees je ervan bewust dat je, na haar lezing, de liefde voor jezelf en het leven nóg belangrijker gaat maken.

Lezing van spreker Carola Rodrigues

Hoe creëer je krachtige ambassadeurs binnen je organisatie

Keynote van 45 a 60 minuten waarin Carola aan de hand van 7 concrete stappen jou meeneemt in hoe je een krachtige Personal Brand creëert. Zaken als; je authentieke kern, normen & waarden, onzekerheden en passie, werknemerstrots, expertstatus claimen, killercontent maken en delen komen aan bod.

Lezing van spreker Carola Rodrigues

Op de juiste plek in het leven

Keynote van 45 a 60 minuten vanuit Carola haar eigen, kwetsbare verhaal hoe zij vanuit een burn-out op haar 35e het roer omgooide en op zoek ging naar de juiste balans in mindset en energie in het leven. Een lezing vol inspirerende tips over het belang van rituelen, gezond leven, een positieve mindset, de kracht van mediteren en visualiseren en verbinden op een dieper level met jezelf.

Lezing van spreker Carola Rodrigues

Verbinden met jezelf en daarmee met de ander

Keynote van 45 a 60 minuten over hoe je op een dieper niveau met jezelf verbindt, in je privé en zakelijke leven. En hoe je daardoor uiteindelijk ook op een andere manier gaat verbinden met de ander (je collega, baas, klant en liefde) en meer dingen gegund en voor elkaar krijgt in het leven.

Lezing van spreker Carola Rodrigues

Aandacht & Intimiteit vanuit de juiste energie

Keynote van 45 a 60 minuten over het belang van de juiste seksuele energie. Carola neemt je mee in haar lezing over het belang van het uitspreken van onze verlangens, over écht verbinden met jezelf en daarmee met de ander, over hoe belangrijk het is dat we grenzen durven stellen en dat we vooral met een knipoog en een lach (Weer) over seks durven te praten met elkaar. Ze roept je op om tijd vrij te maken voor jezelf, om de aandacht voor jezelf belangrijk te maken en om vanuit intimiteit met jezelf en met de ander de mooiste erotische verhalen te gaan beleven.

Lezing van spreker Carola Rodrigues

Verkopen is verleiden - over hoe je een sales strategie implementeert vanuit verbinding en verleiden

Keynote van 45 a 60 minuten waarin Carola je meeneemt aan de hand van haar eigen ontwikkelde Social Selling stappenplan. Zij neemt je mee door het landschap dat veranderd is, anno 2022, en dat klanten niet meer koud benaderd willen worden. Hoe creëer je de juiste mindset en vaardigheden bij je commerciële mensen om niet te gaan leuren bij hun klanten, maar om de juiste klanten aan te gaan trekken?

Lezing van spreker Carola Rodrigues

Hoe verbind je de offline en online wereld nu met elkaar? - Creëer succes binnen je bedrijf door deze twee werelden in één te maken

Keynote van 45 a 60 minuten over de mogelijkheden die er ontstaan binnen je organisatie en je sales, marketing-en contentstrategie als je de offline en online wereld met elkaar verbindt. Laat Carola je inspireren hoe je klanten kunt verrassen, hoe je gemakkelijker klanten aantrekt die bij je passen en hoe je meer commercieel succes genereert.

Lezing van spreker Carola Rodrigues

Iedereen is een ambassadeur van je bedrijf! - Over diversiteit en inclusie

Keynote van 45 a 60 minuten waarin Carola je meeneemt in haar verhaal dat iedere medewerker van een organisatie hét visitekaartje van je bedrijf is en daarmee net zo belangrijk is. Van receptioniste en schoonmaker, tot manager en directeur. Iedereen heeft z’n eigen plek in dit systeem en draagt hier evenveel aan bij. Aan de hand van inspirerende voorbeelden neemt ze je mee in dat het ook anders kan.

Video van spreker Carola Rodrigues

Keynote Vertel mij wie je bent

Bekijk de lezingen van Carola Rodrigues

Intieme verhaaltjes voor het slapengaan - Voor een gezonde seksuele relatie met jezelf en de ander, waarbij intimiteit en aandacht voorop staan

We doen het allemaal. Het is intens lekker. Het verbindt. We communiceren ermee. We planten ons ermee voort. Het is de natuur. Ons lichaam. Onze ziel. Het begin van nieuw begin. We verleiden, we geven uiting aan onze verlangens, we genieten en versmelten.

Seks is een wezenlijk onderdeel van ons zijn en van onze relaties. Toch heerst er nog steeds een taboe op dit thema. Is het schaamte? Durven we onze (werkelijke) verlangens en fantasieën niet openlijk te bespreken anno 2023? Zonde!

Bestel dit boek

Social selling masterclass

‘Social Selling Masterclass’ leert je met een nieuwe aanpak effectiever en met meer succes acquisitie te plegen: zorg dat klanten naar joú komen. Carola Rodrigues maakt je in dit boek vertrouwd met haar Social Selling Proces; een stappenplan waarmee je je bedrijf Social Selling-proof kunt maken: 1. hoe zet je jezelf als ‘personal brand’ centraal hoe laat je potentiële klanten naar je toe komen. 2. hoe kun je ze volgen via je social mediakanalen hoe creëer je waardevolle killercontent voor jouw doelgroep. 3. op welk moment kun je in actie komen om ze op een ‘warme’ manier te benaderen en te verleiden

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Carola Rodrigues

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Carola Rodrigues geeft lezingen over de volgende onderwerpen