Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Spreker Renaldo Ishaak vertelt hoe belangrijk een goede samenwerking is

Spreker Renaldo Ishaak

Renaldo Ishaak

Teamleider bij de Koninklijke Marechaussee

Tarieven en beschikbaarheid
Renaldo Ishaak

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Renaldo

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Tijdens zijn werk voor de Koninklijke Marechaussee beleefde spreker Renaldo Ishaak o.a. de Schipholbrand en de Turkish Airlines vliegtuigramp. Van dichtbij heeft hij meegemaakt hoe belangrijk het is om een goed team achter je te hebben staan. In zijn lezingen neemt hij je mee door zijn persoonlijke ervaringen, en vertelt hij eerlijk en open over de heftige periode waarin PTSS bij hem werd geconstateerd. Naast zijn lezingen inspireert Renaldo Ishaak ook met zijn memoires getiteld ‘First Responder.”

Redenen om Renaldo Ishaak als spreker te boeken

  • Renaldo Ishaak spreekt aan de hand van eigen ervaringen over zijn werkzaamheden als lid van de Koninklijke Marachaussee en over de impact die mentale gezondheidsproblemen kunnen hebben op je leven.
  • o.a. door zijn deelname aan het jongerenprogramma ‘De Politieachtervolging’ van StukTV is hij ook bekend bij jongeren en kinderen.
  • Renaldo Ishaak motiveert zijn publiek door middel van interactie en wederhoor. Zijn lezingen zijn niet eenzijdig, maar staan bekend als een open en eerlijk gesprek tussen hem en zijn publiek. Zo is er tijdens de lezing bijvoorbeeld tijd voor het stellen van vragen.

Over spreker Renaldo Ishaak

Naast zijn werk als spreker heeft Renaldo Ishaak nog vele andere werkzaamheden. Zo is hij enkele jaren geleden het platform KNAK gestart met zijn collega Robin Imthorn, die werkzaam is bij Defensie. KNAK is een platform dat zich richt op de mentale problemen waar Defensie medewerkers mee te maken kunnen krijgen, gedurende of na hun loopbaan. KNAK focust zich hierbij niet alleen op de medewerkers zelf, maar ook op hun familieleden. Het motto van KNAK is: ‘Praat met elkaar en weet dat je niet alleen bent.”

De jongeren onder ons kennen Renaldo Ishaak waarschijnlijk als politiebaas in de 6-delige serie ‘De Politieachtervolging’ van het populaire YouTube kanaal: StukTV. In deze online serie heeft een team van professionele speurders vier uur de tijd om de jongens van StukTV te vinden.

Renaldo Ishaak heeft ook zijn eigen podcast genaamd ‘De mens achter het uniform’. In deze 6-delige podcast maak je kennis met de mens achter het uniform van een hulpverlener. De derde aflevering van de podcast, genaamd ‘Marachaussee Renaldo Ishaak over de aanslag op de koningin’, staat volledig in het teken van Renaldo Ishaak. In deze aflevering verteld hij o.a. over de impact die de aanslag op hem heeft gehad.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Renaldo Ishaak
Lezing van spreker Renaldo Ishaak

Het belang van een goede samenwerking

Renaldo Ishaak is werkzaam als teamleider bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Hij weet dus als geen ander hoe belangrijk een goede samenwerking is. In zijn lezingen vertelt hij je over zijn ervaringen en de kracht van een goed team.

Video van spreker Renaldo Ishaak

Renaldo Ishaak hielp als een van de eersten bij de aanslag op Koninginnedag

Bekijk de lezingen van Renaldo Ishaak

First responder - De mens achter het uniform

Renaldo Ishaak: first responder op Koninginnedag 2009. De marechaussee-biker is als een van de eersten ter plaatse zodra de zwarte Suzuki Swift na zijn dodelijke rit crasht tegen ‘De Naald’ in Apeldoorn. Ishaak weet direct: dit is een aanslag. De moordmachine blijkt achteraf geen explosieven te bevatten, maar de dodelijke daad is wel een tijdbom in zijn hoofd.
Open en eerlijk vertelt Ishaak over de impact die de aanslag en andere incidenten op hem hadden: op de mens achter het uniform. Dat uniform beschermt en geeft kracht, maar maakt kwetsbaar zodra het uitgaat. Deze kwetsbaarheid uitte zich in PTSS en veranderde Ishaak: eerst in een gebroken en vervolgens in een beter mens. En misschien wel in een nóg betere marechaussee.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Renaldo Ishaak

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Renaldo Ishaak geeft lezingen over de volgende onderwerpen