Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De Connectionist laat het belang zien van echte verbinding

Connectionist Georges Hilaul

Georges Hilaul

De Connectionist

Tarieven en beschikbaarheid
Georges Hilaul

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Georges

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Onbegrijpelijk, ongelofelijk en niet te bevatten… Dat zijn de eerste reacties die volgen na het zien van het onnavolgbare, charismatische, Indische multi-talent, en ‘Master Connectionist‘: Georges Hilaul. Als enige in het land gespecialiseerd in connectionisme, weet Georges als geen ander échte verbinding te maken met het publiek. Hij leest, beïnvloedt en stuurt hun gedachten, zonder dat zij dat zelf in de gaten hebben en creëert zelfs verbindingen die niemand zich zou kunnen voorstellen. Georges gaat daarbij geen uitdaging uit de weg en tilt hij zijn experimenten naar een nóg hoger niveau door zelfs verbinding te maken met de toekomst, waar hij exact kan vertellen wat er staat gebeuren; van wedstrijdresultaten tot loterijwinnaars en nog veel meer…

De afgelopen jaren was Georges in honderden shows te zien in theaters, pretparken, televisieshows en congressen en trad hij uiteindelijk in de voetsporen van Hans Klok op het grootste podium van Nederland, waar hij wekelijks te zien was in de sensationele dinnershow van RTL in Studio21.

Redenen om Connectionist Georges Hilaul te boeken

 • Ieder experiment wordt op maat samengesteld voor jouw publiek, zodat het naadloos aansluit aan de bijeenkomst, het thema en de doelgroep.
 • Zijn flexibiliteit en onbegrensde manier van denken zorgen ervoor dat de experimenten van Georges geschikt zijn voor tv-shows, keynotes, productpresentaties, beurzen en team bijeenkomsten.

Over connectionist Georges Hilaul

Op vijfjarige leeftijd kwam Georges (1985) er al achter dat hij graag op het podium wilde staan. Tien jaar later werd hij de jongste professionele illusionist van Nederland en startte vervolgens verschillende entertainmentbedrijven. Na jarenlang op het podium te hebben gestaan besloot Georges te verhuizen naar Indonesië en zich in te zetten voor kansarme straat- en weeskinderen, door middel van het opzetten van inspirerende, educatieve projecten. Met zijn motto ‘leren inspireren en inspireren om te leren’ gaf Georges ‘zijn’ kinderen een zetje richting een betere toekomst en daarbij de kennis en gereedschappen om de armoedecirkel te kunnen doorbreken.

Zeven jaar en twaalf projectlocaties, met honderdenden kinderen verder, keert Georges terug naar Nederland, terug de spotlights in, ditmaal met een enorme dosis kennis en ervaring rijker, die hij heeft opgedaan in de sloppenwijken, waar het maken van echte, pure verbinding met de inwoners de sleutel was om een verschil te kunnen maken. Vandaag de dag zijn de projecten nog steeds actief en worden inmiddels duizenden kinderen onderwezen en geïnspireerd met behulp van honderden vrijwilligers. Georges deelt zijn vaardigheden, kennis en ervaringen en combineert deze met onbegrijpelijke demonstraties, tijdens tal van bijeenkomsten, waar het maken van verbinding met jezelf, je omgeving en de rest van de wereld centraal staat.

 

Bekijk de lezingen van Georges Hilaul
Lezing van Connectionist Georges Hilaul

De Warming-up

Een spraakmakende, interactieve opening van een congres, bijeenkomst of keynote – of juist als intermezzo; dat is de Warming-up. Samen met het hele publiek creëert Georges een rechtstreekse verbinding tussen ieders gedachten en keuzes, met een totaal onbegrijpelijk en onverwacht eindresultaat. Na afloop kent het hele publiek elkaar én zichzelf nóg beter. Het ijs is gebroken en de toon is gezet voor de rest van het evenement.

Tijdsduur: 15:00 minuten

Lezing van Connectionist Georges Hilaul

De Experimenten

De befaamde experimenten van Georges tonen aan wat er mogelijk is wanneer wij openstaan voor de meest pure vorm van verbinding met onszelf, elkaar en met de rest van de wereld. Hij weet verbinding te maken met de gedachten van het publiek, maar creëert ook rechtstreekse verbindingen tussen toeschouwers en zelfs met compleet onbekenden buiten de zaal. Georges brengt zijn experimenten vervolgens naar een nog hoger level en demonstreert hoe zelfs ogenschijnlijk onmogelijke verbindingen gemaakt kunnen worden met de toekomst…

Tijdsduur: 30:00 minuten

Lezing van Connectionist Georges Hilaul

De Masterclass

Tijdens de Masterclass van Georges draait alles om connectie, want uiteindelijk is dat waar het in de wereld om draait. De Masterclass bestaat uit op wetenschappelijk gebaseerde onderzoeken, persoonlijke anekdotes, interactieve demonstraties en spraakmakende experimenten. De deelnemers ontvangen concrete tips, tools en handvatten voor het maken, krijgen en houden van een sterke verbinding; met collega’s, klanten, je geliefden en, niet in de laatste plaats, met jezelf.

Tijdsduur: 60:00 minuten

Georges verzorgt warming-ups, demonstraties en masterclasses, in zowel het Nederlands als Engels, rondom de volgende onderwerpen:

 • De magie van verbinding
 • Meer in verbinding staan met jezelf als persoon
 • Meer in verbinding staan met jezelf als ondernemer
 • Meer in verbinding zijn met je dierbaren
 • Een betere verbinding op de werkvloer
 • In verbinding staan met de wereld
 • Verbinding maken met de toekomst

   

Video van Connectionist Georges Hilaul

Georges Hilaul is De Connectionist

Video van Connectionist Georges Hilaul

Georges Hilaul is De Connectionist - Trailer

Bekijk de lezingen van Georges Hilaul
Vrijblijvend informatie over Georges Hilaul

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Georges Hilaul geeft lezingen over de volgende onderwerpen