Loading content ...

Arash Aazami

Dream - Develop - Do 

Arash Aazami wordt internationaal gezien als energie-expert en is veelgevraagd spreker. Zijn lezingen veranderen uw blik op energie, duurzaamheid en de wereld! 

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Arash Aazami is ondernemer, systeeminnovator en vrij denker. Na een muziekcarriere in Europa en de Verenigde Staten, gevolgd door ondernemerschap in digitale innovaties werd Arash in 2006 leidinggevend aan een energieleverancier.

Dreaming for a living – dit is waar Arash zich graag mee bezighoudt. Samen met een innovatief en creatief team zet hij zich in voor de energie van de toekomst!

Geraakt door de wereldwijde omvang van de energie-uitdaging ontwikkelde hij radicaal vernieuwende businessmodellen. In 2010 richtte Arash ’s werelds eerste energiebedrijf op dat meer verdient naarmate het minder verkoopt. Zijn werk oogstte internationale aandacht toen het in 2014 bekroond werd door MIT. Naast zijn rol als Faculty Member voor Singularity University bouwt Arash op dit ogenblik aanUniversalright.org. Hier werken hij en zijn team aan een “Internet of Energy”: transformatieve innovaties die de mensheid in staat zullen stellen om toegang te hebben tot schone, conflictvrije energie uit overvloedige hernieuwbare bronnen.

Arash Aazami verzorgt lezingen in het Nederlands en Engels.

Gerelateerde sprekers