Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
patrick van der Meulen

Patrick van der Meulen

Duurzaamheid & Ondernemerschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Patrick van der Meulen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Patrick

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Patrick en Milan van der Meulen behoren tot de Top 3 jonge ondernemers van Nederland en zijn opgegroeid in een ondernemersgezin. Patrick van der Meulen studeerde commerciële economie in Groningen. Deze studie biedt hem een goede basis op gebied van management, marketing, sales en  financiën. Vol enthousiasme maakt hij gebruik van de kans om zijn twee passies, duurzaamheid en ondernemerschap, samen te brengen.

Op 20 jarige leeftijd  bedacht hij samen met een studiegenootje de ‘Mia electric’. Een elektrische auto die zich het beste laat omschrijven als ‘trendy en duurzaam’. De auto is volledig elektrisch en voor 95 procent recyclebaar.

In 2013 richtte hij samen met vader Richard en broer Milan zonne-energiebedrijf Enie.nl op. De onderneming heeft inmiddels 35 medewerkers en een omzet die dit jaar naar verwachting de 11 miljoen euro aantikt. Dagelijks houden de broers zich bezig met de totale transitie naar duurzame energie.

Bekijk de lezingen van Patrick van der Meulen

  Lezingen over Klimaatverandering

  We zijn ons inmiddels allemaal wel bewust van de klimaatverandering, maar we zijn ons vaak minder bewust van de manier waarop we zelf het milieu beïnvloeden. Velen van ons willen er liever ook helemaal niet teveel bij stilstaan; het is immers lastig verandering te realiseren. Maar is dat wel zo? Er zijn voldoende uitdagingen, maar ook een heleboel mogelijkheden.

  Tijdens lezingen gebaseerd op de denkwijze van Al Gore, over de klimaatverandering en duurzaamheid, staan 3 vragen centraal: Moeten we veranderen? Kunnen we veranderen? Gaan we veranderen? Milan verzorgt deze lezingen samen met zijn broer Patrick.

  Lezingen over Ondernemerschap

  Door Sprout werden Patrick en Milan in 2016 geselecteerd in de top 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar. Patrick geeft graag lezingen over zijn ervaringen als jong ondernemer.

   

Referenties

Erg leuk om het verhaal van deze twee jonge ondernemers te horen. Inspirerend en tegelijkertijd confronterend waarom deze jonge ondernemers in de zonne-energie zijn gestapt.

Sander Koot, Jonge Ondernemers Club PLUS

Vrijblijvend informatie over Patrick van der Meulen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Patrick van der Meulen geeft lezingen over de volgende onderwerpen