Loading content ...

Milan van der Meulen

Milan van der Meulen

Duurzaamheid & Klimaatverandering

Spreker Milan van der Meulen is een visie-georiënteerde ondernemer, gepassioneerd in wereldwijde verandering en transitie omtrent klimaatverandering en duurzaamheid. Met de wetenschappelijke kennis van nu is Milan in staat om de urgentie van verandering over te brengen. Zijn persoonlijke doel? Milan wil mensen bewust maken van de noodzaak van verandering en ze deel laten nemen aan de transitie.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het milieu, en vooral het menselijk gedrag dat daarmee geaffilieerd is, heeft spreker Milan van der Meulen altijd geïntrigeerd. Toen hij samen met zijn broer Patrick de ultieme kans kreeg door de voormalige vicepresident van de Verenigde Staten, Al Gore, zelf opgeleid te worden was dit voor Milan het moment om gericht aan de slag te gaan en de strijd tegen de klimaatverandering vorm te geven. Inmiddels behoren de twee broers tot de officiële ‘Climate Reality Leaders’ een internationale en dynamische groep van wereldveranderaars die het debat over klimaatproblemen vormgeven.

We zijn ons inmiddels allemaal wel bewust van de klimaatverandering, maar we zijn ons vaak minder bewust van de manier waarop we zelf het milieu beïnvloeden. Velen van ons willen er liever ook helemaal niet teveel bij stilstaan; het is immers lastig verandering te realiseren. Maar is dat wel zo? Er zijn voldoende uitdagingen, maar ook een heleboel mogelijkheden. Milan laat zien dat het wel degelijk mogelijk is als persoon, bedrijf of organisatie bij te dragen en geeft praktische adviezen. Zelf richtte hij samen met zijn vader en broer Enie.nl op, een bedrijf dat mensen en organisaties helpt bij het overstappen op zelfopgewekte zonne-energie.  Milan komt uit een echt ondernemersgezin en samen met zijn broer Patrick behoort hij tot de top 3 jonge ondernemers van Nederland.

  Lezingen van Milan & Patrick van der Meulen

  • Lezingen over Klimaatverandering

  Tijdens lezingen gebaseerd op de denkwijze van Al Gore, over de klimaatverandering en duurzaamheid, staan 3 vragen centraal: Moeten we veranderen? Kunnen we veranderen? Gaan we veranderen? Milan verzorgt deze lezingen samen met zijn broer Patrick.

  • Lezingen over Ondernemerschap

  Milan van der Meulen behoort samen met zijn broer tot de top 3 jonge ondernemers van Nederland en is opgegroeid in een ondernemersgezin. Hij geeft graag lezingen over zijn ervaringen als jong ondernemer.

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Milan van der Meulen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: