Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Inzichten over klimaatverandering en inspiratie voor een duurzamere toekomst

Spreker Dennis Wilt

Dennis Wilt

Weerman en spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Dennis Wilt

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Dennis

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Dennis Wilt staat niet alleen bekend als TV-weerman, maar schittert ook als ervaren dagvoorzitter en inspirerende spreker over duurzaamheid op diverse evenementen en congressen. Naast zijn enthousiasme voor het delen van dagelijkse weersupdates, deelt hij vol passie inzichten over de veranderende klimatologische omstandigheden, zowel in Nederland als wereldwijd, en de impact ervan op ons dagelijks leven. Hij spoort aan tot het omarmen van vernieuwde energie voor een duurzamere wereld.

Redenen om een lezing van spreker Dennis Wilt te boeken

  • Als ervaren TV-weerman, deskundige dagvoorzitter en inspirerende spreker brengt Dennis een unieke mix van expertise naar elk evenement.
  • Met zijn achtergrond als gecertificeerd presentatiecoach en -trainer garandeert Dennis kwalitatieve presentaties en effectieve communicatietrainingen voor individuen en groepen.
  • Dennis zorgt niet alleen voor een vakkundige presentatie, maar biedt ook interactie, humor en praktische tips om het publiek te betrekken en te inspireren.

Over spreker Dennis Wilt

In 2022 bewees Dennis zijn veerkracht door als winnaar uit de bus te komen van Expeditie Robinson, na een spannend avontuur van zes weken. Deze ervaring onderstreept dat succes niet enkel afhangt van fysieke kracht, maar vooral van slimme strategieën en aanpassingsvermogen. Doorzettingsvermogen, flexibiliteit en teamwork blijken cruciaal, niet alleen in de competitieve sfeer van een survivalprogramma, maar ook in het complexe landschap van klimaatverandering.

Bekijk de lezingen van Dennis Wilt
Spreker, Dagvoorzitter en Presentatiecoach Dennis Wilt

Spreker Dennis Wilt

Dennis Wilt staat voornamelijk bekend als TV-weerman, maar schittert tevens als ervaren dagvoorzitter en inspirerende spreker op diverse evenementen en congressen. Naast het delen van dagelijkse weerupdates, deelt hij vol passie inzichten over het veranderende klimaat en de impact ervan op ons dagelijks leven. Zijn betoog roept op tot het omarmen van vernieuwde energie voor een duurzamere wereld.

Als ervaren presentator, meteoroloog en klimaatdeskundige, heeft Dennis een antwoord op alle vragen die zijn lezing oproept. Hij weet het publiek te boeien met zijn diepgaande kennis en boeiende multimediale presentatie, waardoor hij de volledige aandacht weet vast te houden. Met Dennis Wilt haalt u een expert in huis die niet alleen informeert, maar ook inspireert tot actie voor een duurzamere toekomst.

Spreker, Dagvoorzitter en Presentatiecoach Dennis Wilt

Dagvoorzitterschap Dennis Wilt

Dennis Wilt staat niet alleen bekend als gerenommeerd TV-weerman, maar schittert ook als meesterlijke dagvoorzitter en bedreven spreker op diverse evenementen en congressen. In zijn rol als dagvoorzitter, of het nu een congres, een netwerkbijeenkomst of een debat betreft, geeft hij op unieke wijze vorm en inhoud aan de bijeenkomst. Hij leidt de sessie met verve, zorgt voor naadloze overgangen tussen sprekers en programmaonderdelen, en kan indien gewenst interviews afnemen en debatten scherp aansturen.

Dennis brengt niet alleen een vleugje humor en interactie naar de zaal, maar bewaakt ook op charmante wijze de timing en zorgt ervoor dat de agenda helder en gestructureerd blijft. Met zijn professionele aanpak zorgt hij ervoor dat de deelnemers precies weten wat er staat te gebeuren, waar en wanneer.

Spreker, Dagvoorzitter en Presentatiecoach Dennis Wilt

Presentatiecoach Dennis Wilt

Dennis Wilt is niet alleen bekend als vertrouwde TV-weerman, maar excelleert ook als bedreven dagvoorzitter en inspirerende spreker op verschillende evenementen en congressen. Presenteren lijkt in zijn bloed te zitten, maar hij begrijpt dat er meer nodig is voor een overtuigende presentatie. Om zijn uitgebreide kennis en ervaring in spreken over te dragen aan anderen, heeft hij een grondige opleiding gevolgd tot professioneel presentatiecoach en -trainer, en is hij gecertificeerd door NOBCO.

Of het nu gaat om groepstrainingen of individuele coaching, Dennis biedt presentatietrainingen en begeleidingssessies waarbij diverse aspecten worden belicht. Onderwerpen zoals lichaamstaal, stemgebruik, presentatie voor de camera en storytelling kunnen aan bod komen. Het uiteindelijke doel is om natuurlijker, boeiender en zelfverzekerder te leren presenteren.

Vrijblijvend informatie over Dennis Wilt

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Dennis Wilt geeft lezingen over de volgende onderwerpen