Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De transformatie van een industriële samenleving naar een vloeibare samenleving

Farid Tabarki

Farid Tabarki

De tijdgeest & de vloeibare samenleving

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Farid Tabarki

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Farid

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Redenen om spreker Farid Tabarki te boeken:

 • Farid is een expert op het gebied van verandering en kan bijdragen bij de ontwikkeling van jouw organisatie
 • Een lezing van Farid garandeert dat jouw evenement een groot succes wordt
 • Doelgerichte lezingen geheel op maat voor jouw organisatie of evenement
Spreker Farid Tabarki

De tijdgeest & de vloeibare samenleving

Spreker Farid Tabarki is de founding director van Studio Zeitgeist waar hij onderzoek doet naar de transformatie van een industriële samenleving naar een vloeibare samenleving.  De opgedane inzichten worden door de studio verwerkt tot concrete adviezen en projecten waar veel (international opererende) organisaties hun voordeel mee doen. Recentelijk heeft Studio Zeitgeist de whitepaper ‘The Transformation Playground, Reinventing Business Principles’ gepubliceerd. Hierin worden de belangrijkste organiserende principes van de 21ste eeuw, waarmee organisaties rekening dienen te houden beschreven.

In 2016 kwam zijn boek ‘Het Einde van het Midden – Wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek’ uit. Ook heeft hij wekelijkse een column in Het Financieele Dagblad. Hij presenteerde de tv-programma’s MTV Coolpolitics en Durf te denken: Van Socrates tot Sartre. Volgens de Volkskrant is Farid een van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlanders en hij is bovendien de jongste op de lijst. Hij is onder andere lid van de Raad van Toezicht van het Prins Bernhard Cultuurfonds en Internationaal Theater Amsterdam en lid van het curatorium van De Baak.  Ook was hij lid van Platform Onderwijs2032 dat op verzoek van het kabinet een advies over de toekomst van het funderend onderwijs heeft uitgebracht.

Farid is veelgevraagd spreker en is daarnaast ook graag Dagvoorzitter in zowel Nederlands als Engels.

Bekijk de lezingen van Farid Tabarki
Lezing van spreker Farid Tabarki 

De organiserende principes van verandering

 • De huidige tijdgeest stelt professionals die de strategie van hun organisatie vormgeven voor grote uitdagingen. De toenemende vraag naar transparantie en de nieuwe vormen van decentralisatie vragen om een nieuwe aanpak.
 • In deze sessie gaat Farid Tabarki in op de organiserende principes van de vloeibare samenleving. Ook biedt hij interactieve werkvormen waardoor de deelnemers zelf aan de slag kunnen gaan met deze principes. Het resultaat? Persoonlijk inzicht in wat de principes voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Tijdens de workshop schetsen jullie een beeld van de strategische kansen en de uitdagingen binnen uw bedrijf. 
Lezing van spreker Farid Tabarki 

De Vloeibare Samenleving

 • Een lezing naar aanleiding van het het boek ‘Het einde van het midden – wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek’. In dit boek beschrijft Farid Tabarki, hoe door een toenemende mate van transparantie en onzekerheid het midden van onze maatschappij onder druk staat en wat hieraan te doen.
 • Tijdens deze lezing laat Farid zijn publiek de de grote lijnen en transformaties op nationaal en internationaal niveau in de arbeidsmarkt, gezondheidszorg en het onderwijs zien.
Lezing van spreker Farid Tabarki 

Vloeibare Organiatie

 • Studio Zeitgeist deed analyse naar de vloeibare organisatie. Ze onderzoeken de zeven strategieën die organisaties volgen om succesvol te zijn in de vloeibare samenleving. Aan de hand van deze analyse, uitgezet in ‘The Transformation Playground’ laat Farid zien je deze strategieën het best kan inzetten om een succesvolle organisatiestrategie te kunnen ontwikkelen.
 • Spreker Farid Tabarki maakt deze lezing op maat zodat dit meteen toepasbaar is binnen jullie organisatie. Het resultaat van deze lezing? Waardevolle inzichten die het handelingsperspectief in de vloeibare samenleving laten toenemen.
Lezing van spreker Farid Tabarki 

Vloeibaar Individu

 • Een maatschappij die gekenmerkt wordt door onzekerheid en verandering doet een beroep op het aanpassingsvermogen van individuen. De vloeibare samenleving eist van onze professional andere vaardigheden en nieuwe vormen van samenwerking.
 • Tijdens deze lezing introduceert Farid de vijf potenties die het individu moet beheersen om zich aan te passen aan de vloeibare samenleving. Deze lezing is enorm geschikt voor  werkgevers en HR-dienstverleners die professionals van de toekomst willen werven, binden en te motiveren.
Lezing van spreker Farid Tabarki 

Vloeibaar Leiderschap

 • In een wereld van permanente verandering kan de leider moeilijk stil blijven staan. Traditionele vormen van leiderschap lopen vast door veranderende vormen van
  hiërarchie en andere manieren van samenwerking. Hoe geef je leiding in de vloeibare samenleving?
 • Deze lezing over ‘Vloeibaar Leiderschap’  is specifiek bedoeld voor directieleden, HR-managers en teams. Farid laat zien hoe leiderschap verandert van een individueel naar een gedeelde capaciteit binnen teams en organisaties.
  Video spreker Farid Tabarki

  The Liquid City

  Video spreker Farid Tabarki

  Brainwash Talk

  Bekijk de lezingen van Farid Tabarki
  Vrijblijvend informatie over Farid Tabarki

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Farid Tabarki geeft lezingen over de volgende onderwerpen