Loading content ...

Gaspersz

Jeff Gaspersz

Kansen voor innovatie

Spreker Jeff Gaspersz stelt zich als missie om organisatie, teams en professionals te ondersteunen in het genereren en benutten van innovatiekracht. Lees hieronder meer over Jeff Gaspersz en zijn missie.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatiemanagement en business creativiteit. Hij ondersteunde ruim 300 ondernemingen bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.Voordat hij zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan het KPMG Innovation Center. Hij combineert het parttime hoogleraarschap met het vormgeven aan een eigen onderneming op het gebied van advisering en het verzorgen van masterclasses over innovatie. Hij schreef diverse boeken over innovatie en het ontdekken van nieuwe kansen.Jeff is een veelgevraagd spreker op conferenties, workshops, masterclasses en in-company seminars, en geeft jaarlijks nationaal en internationaal, een groot aantal presentaties en keynotes. Zijn stijl van presenteren is interactief en gericht op een kansverkennende dialoog met het publiek. Spreker Jeff Gaspersz eindigt zijn presentaties geregeld met een korte connected-thinking sessie met de zaal, waarin een groot aantal kansen worden bedacht voor praktische innovatiegerichte acties in de eigen onderneming.

  Lezingen van spreker Jeff Gaspersz

  • innovatiegericht leiderschap
  • de kansgerchte innovatie mindset
  • denkstrategieen en creativiteit
  • innoveren door co-creatie
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Jeff Gaspersz geeft lezingen over de volgende onderwerpen: