Loading content ...

Chris Zegers

Chris Zegers

Presentator & Avonturier

Chris Zegers werd bekend als acteur en zanger. Sinds 2001 presenteert hij reisprogramma’s, hij is voornamelijk bekend als een van de presentatoren van 3 Op Reis. Zijn rijke ervaring maakt Chris een uitstekend dagvoorzitter en spreker.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chris Zegers geeft inspirerende lezingen over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneringen. 

Chris studeerde Economie en werd een vakantie in Nederland gescout voor de toenmalige Heineken-campagne. Hij besloot toneellessen te gaan volgen en zo maakt Chris de eerste stappen richting een succesvolle carriere als acteur en presentator. Als acteur was Chris te zien in verschillende series en films waaronder Liever Verliefd, Alles is Familie, de Kameleon 2 en De Hel van ‘63. Ook vertolkte hij een belangrijke rol in de speelfilm Lotus, die werd genomineerd voor twee Gouden Kalveren. Samen met wereldsterren als Grace Jones en Omar Sharif speelde Chris in de Amerikaanse film Shaka Zulu.

Als presentator reisde Chris naar de meest uiteenlopende plekken op aarde om reportages te maken voor reisprogramma’s als One Way Ticket, Yorin Travel en RTL Travel. Ook presenteerde hij voor BNN het muzikale reisprogramma Hit The Road. Sinds 5 jaar is Chris één van de presentatoren van BNN’s 3 Op Reis. Daarnaast presenteert Chris ook BNN programma’s als Radio Gaga, Down Voor Dummies en Break Free en sinds 2017 Moltalk, met Margriet van der Linden.

 

    • Dagvoorzitterschap & spreker

    • Avontuur & Reizen

    • Inspiratie

Gerelateerde sprekers

Chris Zegers geeft lezingen over de volgende onderwerpen: