Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Mirella van Markus

Mirella van Markus

Presentatrice en dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Mirella van Markus

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Mirella

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Als één van de vaste gezichten van het dagelijkse SBS6 programma Hart van Nederland is Mirella van Markus een bekend gezicht voor velen. Mirella heeft diverse programma’s gepresenteerd, ‘Goedemorgen Nederland’ en ‘Over leven met..’ zijn hier voorbeelden van. Haar televisieloopbaan begon tijdens haar studie Communicatiewetenschap als researcher bij Bromet & Dochters, waar ze samen met documentairemaker Frans Bromet series maakt voor de VPRO, NCRV en de Humanistische Omroep.

Mirella van Markus heeft een brede interesse, die zich de laatste tijd steeds meer toespitst op zorg en maatschappij. Ze is maatschappelijk erg betrokken ze heeft veel belangstelling voor de medische wereld en gezondheidszorg. Als ambassadrice van KIKA liep ze in 2014 mee in de ‘Marikenloop’ en haalde een mooi bedrag voor de stichting op.

In de zomer van 2014 kwam haar documentaire ‘Wij willen ook een kind’ uit. Een documantaire waarin de kijker veel te zien krijgt van het persoonlijke leven van Mirella en haar vrouw. Het ouderschap en zwanger worden voor twee vrouwen is niet vanzelfsprekend. Mirella en haar vrouw gingen een weg in met veel onzekerheden en lastige keuzes. Wij willen ook een kind’ is een indringende documentaire waarin de zoektocht naar de meest geschikte manier om hun kinderwens te vervullen is vastgelegd.

Spreker Mirella van Marcus is te boeken als presentatrice van uw (bedrijfs-) evenement en als dagvoorzitter. Mirella’s dagvoorzitterschap wordt gekenmerkt door haar doortastendheid. Als dagvoorzitter heeft Mirella voor verschillende opdrachtgevers gewerkt, o.a. voor PWC, Zilveren Kruis Achmea, Dove en het Humanisch Verbond.

Bekijk de lezingen van Mirella van Markus

    Lezingen van spreker Mirella van Marcus

    • Mirella van Markus is voornamelijk inzetbaar als presentatrice en dagvoorzitter
    • Mirella heeft interesse in maatschappelijke vraagstukken en de gezondheidszorg
    • De kinderwens van lesbische ouders
Vrijblijvend informatie over Mirella van Markus

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mirella van Markus geeft lezingen over de volgende onderwerpen