Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Cover foto dagvoorzitter Viktor Brand

Energieke en enthousiaste dagvoorzitter of gastheer op congressen en evenementen

Profielfoto dagvoorzitter Viktor Brand

Viktor Brand

Vol enthousiasme is Viktor in te zetten als presentator, gastheer en dagvoorzitter. Hij zorgt voor een onvergetelijk event met zijn decennialange ervaring als Tv-presentator.

Tarieven en beschikbaarheid
Viktor Brand

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Viktor

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Al jarenlang is dagvoorzitter Viktor Brand een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Misschien is de in 1971 geboren Deventenaar wel het meest bekend van Shownieuws op SBS6 wat hij bijna 9 jaar lang presenteerde. Nadat hij zijn middelbare school had afgerond ging hij aan het HICO, de journalistieke school in Zwolle, een Tv-opleiding volgen. Direct na het afronden van zijn studie in 1995 gaat hij fulltime de televisiewereld in.

Zijn liefde voor de sport is enorm belangrijk voor het begin van zijn carrière. Op meerdere sportredacties werkt hij namelijk als redacteur. Hij wilt meer uit zijn carrière halen en begint zo als coördinator voor de dagelijkse nieuwsrubriek Hart van Nederland. Dit was het opstapje naar het presentatievak. Vanaf dit moment begint hij meerdere programma’s op SBS6 te presenteren.

Redenen om dagvoorzitter Viktor Brand te boeken

  • Viktor is een enthousiaste allround mediaman.
  • Door zijn brede interesse en jarenlange ervaring met live-televisie is hij zeer geschikt als dagvoorzitter of gastheer op congressen en evenementen.
  • De ruime ervaring van dagvoorzitter Viktor Brand als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement

Zijn eerste rol als presentator was in 1997 voor Tennis Report of RTL4. Een droom die uitkomt zeker gezien Viktor zijn passie voor Tennis. Het volgende jaar neemt SBS6 het programma over en hernoemd het naar Game Set and Match. Sindsdien presenteerde hij bij SBS6 onder andere Temptation Island, Holland’s got talent, Huizenjacht, Het Staatsloterij Oudejaarsfeest en Shownieuws.

Bekijk de lezingen van Viktor Brand
Dagvoorzitter Viktor Brand

Dagvoorzitter, presentator en gastheer

Het dagvoorzitterschap van Viktor Brands wordt gekenmerkt door zijn ruime ervaring als Tv-presentator. De ervaringen van televisie past hij al jarenlang toe als professioneel dagvoorzitter, presentator en gastheer voor organisaties en evenementen door heel Nederland. Vol enthousiasme en passie weet hij ieder evenement en bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Vrijblijvend informatie over Viktor Brand

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Viktor Brand geeft lezingen over de volgende onderwerpen