Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Dagvoorzitter en spreker: Innovatie in communicatie

Tom Jessen

Tom Jessen

Presentator, dagvoorzitter en spreker.

Tarieven en beschikbaarheid
Tom Jessen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Tom

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Tom Jessen is ervan overtuigd dat we in de komende jaren een audiorevolutie zullen meemaken, waarbij het normaal zal worden om met spraak commando’s te geven, zoals het bestellen van producten met je stem. Het tijdperk van typen ligt achter ons; praten met apparaten is de toekomst, vooral met de opkomst van 5G-technologie.

Als dagvoorzitter heeft hij de leiding gehad over talloze congressen en seminars, zowel nationaal als internationaal. Enkele van de merken waarmee Tom regelmatig samenwerkt, zijn onder andere PON, ING, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat.”

Redenen om dagvoorzitter Tom Jessen te boeken

  • Tom heeft meer dan tien jaar ervaring als dagvoorzitter, met expertise in effectieve communicatie en presentatietechnieken.
  • Hij doet diepgaand onderzoek in communicatieleer en marketing, waardoor hij waardevolle inzichten deelt voor maximale impact.
  • Interesse in innovatie en een bewezen staat van dienst met gerenommeerde merken, waaronder PON, ING en Rijkswaterstaat.

Over Tom Jessen

Gedurende de afgelopen tien jaar heeft Tom Jessen als dagvoorzitter en presentator nauw samengewerkt met enkele van de meest invloedrijke sprekers, trainers, opinieleiders en adviseurs van Nederland. Hij heeft uitgebreid geobserveerd hoe zij hun publiek weten te overtuigen en te inspireren. Daarnaast heeft hij diepgaand onderzoek verricht binnen de domeinen van communicatieleer en marketing, om een grondig begrip te ontwikkelen van hoe men zowel online als offline maximale impact kan genereren. De inzichten en technieken die hij heeft vergaard, zijn toegankelijk voor eenieder, zelfs voor zij die onzeker zijn over hun verbale vaardigheden. In een tijdperk waarin aandacht als een waardevol goed wordt beschouwd, is het vermogen om gezien en gehoord te worden van onschatbare waarde. Effectief communiceren en presenteren is haalbaar op elk niveau, of het nu voor een volle zaal is, in een studio, tijdens een podcast, een online training, een vergadering of een-op-een interactie.

Naast zijn expertise als dagvoorzitter, heeft Tom Jessen ook een diepgaande interesse in ontwikkelingen op het gebied van spraakbesturing en Kunstmatige Intelligentie, inclusief ChatGPT. Door zijn uitgebreide ervaring als dagvoorzitter heeft hij een breed scala aan branches en organisaties bediend, waarbij hij een vooraanstaande rol heeft gespeeld in het faciliteren van discussies over deze onderwerpen.

Bekijk de lezingen van Tom Jessen
Dagvoorzitterschap Tom Jessen

Dagvoorzitter / Presentator

Met meer dan tien jaar ervaring als dagvoorzitter heeft Tom Jessen een diepgaand begrip ontwikkeld van effectieve communicatie- en presentatietechnieken, waardoor hij in staat is om evenementen soepel te leiden en het publiek geboeid te houden. Door zijn uitgebreide onderzoek binnen de communicatieleer en marketing kan Tom waardevolle inzichten delen over hoe men zowel online als offline maximale impact kan genereren, waardoor hij een waardevolle toevoeging is aan elk evenement.

Tom Jessen heeft een bewezen staat van dienst met gerenommeerde merken, zoals PON, ING en Rijkswaterstaat, en zijn interesse in innovatie maakt hem een relevante keuze voor organisaties die streven naar succesvolle bijeenkomsten in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Lezing van spreker Tom Jessen

Public Speaking

Wil je jezelf beter positioneren en opvallen? Dan is doeltreffende communicatie essentieel. Het vergt niet alleen zelfinzicht, maar ook begrip voor je publiek. Maar wat maakt communicatie echt effectief? Hoe trek je online en offline de aandacht en wek je nieuwsgierigheid op? Hoe houd je mensen geboeid? Voor professionals die hun invloed willen vergroten en de beste strategieën willen toepassen, biedt Tom via Athenas een exclusieve keynote-presentatie over Public Speaking.

Video van dagvoorzitter Tom Jessen

Maarten van Rossem doet boekje open over De Slimste Mens

 

Video van dagvoorzitter Tom Jessen

Michiel Vos verklapt de strategie van Donald Trump

 

Bekijk de lezingen van Tom Jessen
Vrijblijvend informatie over Tom Jessen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Tom Jessen geeft lezingen over de volgende onderwerpen