Loading content ...

Judith de Bruijn

Judith de Bruijn

Dagvoorzitter & Sprekerscoach

Plezier, oprechtheid, nieuwsgierigheid en overvloedige aandacht, zijn begrippen die horen bij dagvoorzitter en spreker Judith de Bruijn. In een continu afwisselende flow van energie en ontspanning werkt ze op een natuurlijke manier naar het einddoel van de dag. Toegevoegde waarde: meeting design, improvisatie, speech writing, interactieve werkvormen, talkshows.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Judith the Bruijn is Drs. in de Onderwijskunde, was presentatrice bij de AVRO van 1990-2000 en heeft daarna een bloeiende praktijk opgebouwd als dagvoorzitter. Daarnaast is ze erg actief als sprekerscoach. Ze ondersteunt sprekers die een groter podium en een groter publiek wil bereiken. Met de ‘Presenters Web Academy’ richt Judith zich op online en blended learning op gebied van presenteren. Judith wordt ook vaak gevraagd als webinarhost.

In de voorbereiding van een bijeenkomst denkt spreker Judith de Bruijn graag mee over de mogelijke werkvormen: paneldebat, lagerhuisdebat, ronde tafel gesprek, vissenkom, stemmen met de zaal. Aan de hand van het doel van de bijeenkomst kijkt ze samen met u welke werkvorm het meest geschikt is.

    •  Judith de Bruijn als Dagvoorzitter of Facilitator

    Judith heeft een natuurlijk overwicht waardoor mensen haar luisteren en de dag plezierig verloopt. Als dagvoorzitter zorgt ze voor sfeer, scherpte en orde.

    • Judith de Bruijn als Sprekerscoach

    Investeren in een verhaal dat je vaker gaat houden? In korte tijd helpt Judith je met het scherp krijgen van je doelstelling en ambitie. In een handomdraai maken jullie een verhaallijn die past bij jou persoonlijke drijfveren.

Gerelateerde sprekers

Judith de Bruijn geeft lezingen over de volgende onderwerpen: