Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Culinaire Lezingen, Demo's of Workshops voor Welzijn op de Werkplek

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

Meesterkok en Meester Patissier

Tarieven en beschikbaarheid
Rudolph van Veen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Rudolph

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Rudolph is een enthousiast en luchtig verteller, spontaan en weet zijn culinaire kennis heel toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn persoonlijke interesses omvatten; koken, bakken, wijn, reizen, cultuur en gezondheid in combinatie met lekker genieten. Daarnaast sport hij actief (crossfit) om zichzelf topfit te houden.

Redenen om een lezing, demo of workshop van Rudolph van Veen te boeken

  • Rudolph van Veen’s unieke combinatie van expertise als Meesterkok en Meester Patissier biedt een inspirerende en educatieve ervaring voor het publiek.
  • Rudolph’s interactieve workshops en demo’s bieden deelnemers de kans om hands-on te leren onder zijn deskundige begeleiding.
  • Naast de waardevolle ervaring voor deelnemers, biedt Rudolph ook promotie op sociale media voor het evenement, waardoor de zichtbaarheid en betrokkenheid worden vergroot.

Over Rudolph van Veen

Rudolph van Veen is een unieke persoonlijkheid in de Nederlandse culinaire wereld, met de uitzonderlijke titels van Meesterkok en Meester Patissier, de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid in Nederland. Zijn culinaire reis begon al op twaalfjarige leeftijd toen hij zijn passie voor koken ontdekte en zich inschreef bij de koksschool van Breda. Vijf jaar later, als ‘Best geslaagde leerling’, verliet hij de school en begon zijn professionele carrière.

Rudolph verwierf ervaring als leerling bij het gerenommeerde twee-sterrenrestaurant ‘de Swaen’ van Cas Spijkers, waar hij zich ontwikkelde tot een veelzijdige chef en een specialist in patisserie. Zijn talent bracht hem verder dan de Nederlandse grenzen; als lid van het ‘Nederlands Culinaire Team’ behaalde hij medailles tijdens prestigieuze kookkampioenschappen over de hele wereld.

In 2000 begon Rudolph zijn televisiecarrière als kok bij het programma ‘Life & Cooking’, gevolgd door meerdere succesvolle programma’s. Hij was een van de oprichters van de populaire foodzender ’24Kitchen’, waar hij bekendheid verwierf met zijn programma ‘Rudolph’s Bakery’, dat meer dan 500 afleveringen omvatte. Zijn passie voor culinaire kunsten strekt zich uit tot het theater, waar hij met zijn live show ‘Rudolph’s Christmas’ langs grote theaters tourde.

Rudolph is ook toegewijd aan gezonde voeding en was betrokken bij het online leefstijlplatform ‘FoodFirst Network’, waar hij een belangrijke rol speelde in het promoten van een gezonde levensstijl. Zijn betrokkenheid bij dit platform heeft geleid tot de ontwikkeling van de FoodFirst Leefstijlcoach-app, waarin hij zijn kennis deelt.

In 2020 keerde Rudolph terug naar 24Kitchen met een nieuwe reeks van ‘Rudolph’s Bakery’, gevolgd door ‘De jonge Bakkers’ en ‘Rudolph’s Feestdagen’. Hij opende ook zijn eerste echte bakkerij bij Intratuin, waar bezoekers konden genieten van ambachtelijk bereide lekkernijen.

Rudolph bleef actief in 2021 met nieuwe televisieseries en de presentatie van zijn boek ‘Rudolph’s Bakery 2’. Het jaar 2022 bracht opnieuw successen met de lancering van zijn boek ‘Rudolph’s Kitchen: Het hele jaar Feest!’ en een samenwerking met de vers-maaltijd-bezorger Uitgekookt.

In 2024 gaat Rudolph’s succesverhaal verder met twee nieuwe programma series op 24Kitchen: ‘Rudolphs Tour door Nederland’ en ‘Rudolph loopt Stage’, waarin hij nieuwe culinaire avonturen aangaat en zijn passie voor koken deelt met het publiek. Rudolph’s toewijding aan zijn vak en zijn constante streven naar innovatie maken hem een inspiratie voor velen in de culinaire wereld.

Bekijk de lezingen van Rudolph van Veen
Lezing, demo en workshop van Rudolph van Veen

Culinaire Lezingen, Demo's of Workshops voor Welzijn op de Werkplek

Het boeken van een lezing, demo of workshop van Rudolph van Veen is niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een kans om deelnemers bewuster te maken van gezonder leven. Door Rudolph’s deskundige begeleiding en inspirerende inzichten kunnen deelnemers nieuwe vaardigheden leren en worden aangemoedigd om gezonde keuzes te maken in hun dagelijks leven. Het aanleren van gezonde kook- en baktechnieken, samen met het begrijpen van voedingswaarde en balans, kan leiden tot een verbeterde algehele gezondheid en welzijn. Door bewustwording te creëren rond gezonde voeding en levensstijl, kunnen organisaties een positieve impact hebben op het welzijn van hun medewerkers, wat kan resulteren in een verlaging van het ziekteverzuim en een gezondere werkomgeving.

Video van Rudolph van Veen

Workshop met Rudolph van Veen

Bekijk de lezingen van Rudolph van Veen
Vrijblijvend informatie over Rudolph van Veen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Rudolph van Veen geeft lezingen over de volgende onderwerpen