Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Spreker Ramon Beuk

Ontdek de smaak van jouw merk met een unieke benadering door Ramon Beuk

Spreker Ramon Beuk

Ramon Beuk

Televisiekok en schrijver van kookboeken.

Tarieven en beschikbaarheid
Ramon Beuk

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ramon

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Ramon Beuk biedt organisaties een unieke mogelijkheid om de smaak van hun merk te ontdekken en te presenteren op een onvergetelijke manier. Met zijn innovatieve aanpak, waarbij zintuigelijke belevingen en verhalen centraal staan, weet hij de aandacht van het publiek te grijpen en een blijvende indruk achter te laten. Zijn lezingen brengen een nieuwe dimensie aan merkbeleving en stimuleren creativiteit en inspiratie bij het publiek. Door Ramon Beuk te boeken voor een lezing, kunnen organisaties hun merk op een verrassende en inspirerende manier laten ervaren, waardoor ze zich kunnen onderscheiden en een blijvende impact kunnen maken.

Redenen om een lezing van spreker Ramon Beuk te boeken

  • Ramon Beuk biedt een ongeëvenaarde ervaring om de smaak van jouw merk te ontdekken, waarbij hij zintuigelijke belevingen centraal stelt.
  • Als conceptontwikkelaar en culinair specialist brengt Beuk een nieuwe dimensie aan merkbeleving en aandacht, door verhalen te combineren met smaakervaringen.
  • Beuk inspireert met zijn verrassende aanpak om merken letterlijk te laten proeven en beleven, waardoor hij organisaties aanmoedigt om creatief en origineel te zijn.

Over spreker Ramon Beuk

Ramon Beuk is een Surinaams-Nederlandse ondernemer, televisiepresentator, en auteur die zijn bekendheid vergaarde als televisiekok en schrijver van kookboeken.

Gevoed door zijn moeders kennis van de Surinaamse keuken, ontwikkelde Beuk al op jonge leeftijd een passie voor koken. Na zijn start in de horeca ontdekte hij zijn ware roeping niet in deze sector. Hij volgde een opleiding in pedagogiek voordat hij zijn intrede deed bij de HEMA, waar hij zijn creatieve culinaire ideeën vormgaf. Zijn vaardigheden trokken ook de aandacht van Unilever, waar hij regelmatig presentaties gaf over de producten van het bedrijf.

Beuks televisiecarrière kreeg vorm toen hij begon met het presenteren van kooksegmenten in het programma “Koffietijd”. Later deelde hij het scherm met Cindy Pielstroom in een kinderprogramma. Echter, zijn doorbraak kwam met het kookprogramma “Born2Cook”. Na drie succesvolle seizoenen richtte hij zijn eigen bedrijf op voor culinaire evenementen. In 2000 lanceerde hij CuliPro, een onderneming die culinaire evenementen en kookworkshops voor zowel bedrijven als particulieren organiseerde. Dit initiatief leidde tot de opening van een kookschool in 2002, en in 2005 ontstond daaruit de evenementenlocatie De Glazen Ruimte. In 2008 maakte Beuk zijn terugkeer naar televisie met het programma “Bosch, Beuk & Haan”, terwijl hij ook een receptencolumn schreef voor “De Telegraaf”. Zijn literaire talenten bleken even indrukwekkend, met meerdere bekroonde kookboeken op zijn naam, waaronder het prestigieuze “Wat Van Fair Komt”, dat in 2009 werd bekroond als kookboek van het jaar.

In 2010 werd Beuk bekroond met de Wine Professional Diamond Award, een eerbetoon aan zijn uitzonderlijke bijdrage aan de Nederlandse gastronomie. Hij zette zijn televisiecarrière voort met het presenteren van “Wereldwijnen” op RTL 4. Datzelfde jaar keerde hij na 28 jaar terug naar zijn geboorteland Suriname, een reis die werd vastgelegd in het programma “Terug Naar Mijn Roti”, waarvan het gelijknamige boek in 2011 werd uitgebracht en bekroond als kookboek van het jaar in de categorie Chef. Zijn veelzijdigheid strekte zich zelfs uit tot de animatiewereld, waar hij in 2010 de stem insprak van Kokkie voor de DreamWorks Animation film “Shrek Forever After”. In een streven naar nieuwe projecten en producten besloot hij in 2016 te stoppen met CuliPro en De Glazen Ruimte. In 2017 bracht hij zijn meest recente kookboek “Lekker Beter” uit, in samenwerking met huisarts Rutger Verhoeff.

Ramon Beuk blijft een vooraanstaande figuur in zowel de culinaire wereld als op televisie, voortdurend strevend naar innovatie en het delen van zijn passie voor koken met een wereldwijd publiek.

Bekijk de lezingen van Ramon Beuk
Lezing van spreker Ramon Beuk

Hoe smaakt jouw merk?

Ontdek de smaak van jouw merk met een unieke benadering door Ramon Beuk. Hij maakt het ongrijpbare tastbaar door zintuigelijke ervaringen, waarbij het proeven van jouw merk centraal staat. Ramon Beuk, bekend als conceptontwikkelaar en culinair specialist, brengt een nieuwe dimensie aan beleving en aandacht voor merken en producten. Met zijn innovatieve aanpak combineert hij verhalen met smaakervaringen, waardoor merken een onvergetelijke indruk achterlaten. Laat anderen jouw merk letterlijk proeven en beleven op een verrassende en inspirerende manier.

Video van spreker Ramon Beuk

Aflevering 1 - Krokante kip met Ramon Beuk

Bekijk de lezingen van Ramon Beuk

Terug naar mijn Roti - Een smaakvolle ontdekking van Suriname

‘Terug naar mijn Roti’ is een persoonlijke zoektocht vol impressies, emoties en intieme ontmoetingen. Al reizend, etend en kokend neemt Ramon Beuk de lezer mee op een culinaire ontdekkingsreis door zijn Suriname. Het toont “de oorspronkelijke Beuk”, de mens achter de kok. Naast zijn persoonlijke verslag over een reis van 28 dagen door zijn geboorteland, bevat het boek ruim 50 vernieuwende recepten voor typisch Surinaamse gerechten. Een heerlijk boek voor Surinamers, Nederlanders, kookliefhebbers en reizigers.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Ramon Beuk

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Ramon Beuk geeft lezingen over de volgende onderwerpen