Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Een fenomenale aanrader voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt!

Spreker Daan de Wit

Daan de Wit

Journalist en auteur van o.a. Weet wat je eet

Tarieven en beschikbaarheid
Daan de Wit

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Daan

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Daan de Wit heeft in het begin van zijn carrière als journalist de indrukwekkende documentaire “The deep state’ gemaakt. Daarna werkte hij als redacteur, verslaggever en producer voor verschillende bedrijven. Zijn werk heeft zich altijd gekenmerkt door zijn nieuwsgierigheid. Hij nam geen genoegen met slechts een verhaal, maar zocht altijd naar de achtergronden wat hem menig maal naar archieven van ver terug in de tijd voerde.

Vanaf het moment dat er in zijn familie een ernstige en erfelijke ziekte werd geconstateerd is hij zijn onderzoeken gaan richten op gezondheid. Het boek ‘Weet wat je eet’ is het gevolg van zijn eerste onderzoeksperiode op gebied van welzijn. In dit boek legt hij duidelijke verbanden tussen oude kennis en nieuwe wetenschap omtrent voedsel. Gedreven door zijn passie voor een gezond bestaan bleef Daan zich verdiepen in dit onderwerp, wat resulteerde in nog eens drie boeken; Supervitamines, Chloresterolmythe en Prikken Ja of nee?

Redenen om spreker Daan de Wit te boeken

 • De combinatie van zijn journalistiek onderzoek en persoonlijke passie levert een haast onuitputtelijke bron van informatie over gezondheid op.
 • Daan is een meesterverteller die zijn publiek weet te boeien.
 • Hij beantwoord onbevooroordeeld en uitgebreid gerichte vragen van het publiek over persoonlijke gezondheidskwesties.
 • Door zijn diepgaand onderzoek en objectieve kijk op de maatschappij weet hij blinde vlekken aan de tand te voelen.
 • Na een lezing van Daan kun je met gemak concrete verbeteringen in je leefstijl aanbrengen.
 • Zijn lezingen zijn een inspiratie voor iedereen die belang hecht aan een gezond en fit leven.

Weet wat je eet

In een wereld waarin veel mensen worstelen om een gezonde levensstijl te hanteren biedt Daan de Wit overduidelijke informatie en tips met zijn boeken, coaching programma’s en lezingen. Door zijn oog voor detail en persoonlijke gedrevenheid is hij een ster in het stimuleren van mensen om op zoek te gaan naar de gezondste manier van leven.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Daan de Wit
Lezingen van spreker Daan de Wit

Weet wat je eet

Daan de Wit geeft in zijn lezingen uitgebreide informatie over gezond eten en gezond leven in het algemeen. Hij weet zijn kennis op boeiende wijze over te brengen en geeft duidelijke handvatten om structureel een gezonder leven te leiden.

Als journalist heeft Daan geleerd om onderzoek te doen naar feiten. Hij heeft meerdere boeken geschreven op het gebied van gezondheid, waarbij hij zichzelf heeft ondergedompeld in kennis. Daan heeft de gave om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en objectief naar informatiebronnen te kijken. Dit resulteert in een onderbouwd verhaal over een combinatie van oude kennis en nieuwe wetenschap over gezond leven. Hierbij besteed Daan aandacht aan alle facetten van het menselijk lichaam en de leefomgeving.

Video van spreker Daan de Wit

Daan de Wit bij AvroTros Radar over FH, familiaire hypercholesterolemie

Video van spreker Daan de Wit

Daan de Wit bij Marlies Dekkers

Bekijk de lezingen van Daan de Wit

Weet wat je eet - Gezond eten op basis van de oudste kennis en de nieuwste wetenschap

Journalist Daan de Wit prikt mythes door en laat zien dat de huidige voedingsadviezen zijn ingehaald door nieuwe en heel oude feiten. Dankzij de concrete tips in het boek en de gedegen research die eraan ten grondslag ligt, ben je in staat om met gemak een gezond en natuurlijk voedingspatroon te ontwikkelen.

Bestel dit boek

De cholesterolmythe - Een radicaal nieuwe visie op het ontstaan, voorkomen en omkeren van hart- en vaatziekten

Op basis van onafhankelijk journalistiek onderzoek laat ‘De cholesterolmythe’ zien dat de huidige visie op hart- en vaatziekten niet klopt en moet worden herzien. Gesprekken met artsen en wetenschappers, betrokken bij onderzoek naar onderzoek, maken dit op een uiterst heldere manier duidelijk.

Bestel dit boek

Dossier Mexicaanse griep - een kleine griep met grote gevolgen

In februari 2009 krijgt een vijfjarig jongetje in Mexico pijn in zijn keel. Anderhalf jaar later worden alleen al in Europa meer dan honderd miljoen griepvaccins vernietigd. Overheden hebben enorme verliezen geleden – de farmaceutische industrie maakte een miljardenwinst. Wat is er gebeurd? Zijn we door het oog van de naald gekropen of is er schaamteloos misbruik gemaakt van de angst voor een dodelijk griepvirus?

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Daan de Wit

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Daan de Wit geeft lezingen over de volgende onderwerpen