Loading content ...

Mieke Koster

Mieke Kosters

Het geheim van slanke mensen

‘Eet mij, Eet mij’ … Hoor jij de chocolaatjes op tafel ook altijd naar je roepen? Stop met je eigen excuses en leer lekker te eten, in plaats van al het lekkers eten. Spreker Mieke Kosters is afslank coach en leert jouw wat het geheim van slanke mensen is!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Mieke Kosters is zelf vanaf haar pubertijd ‘volslank’ geweest. Een vreselijk woord vind ze zelf! Slanke vriendinnen vertelden altijd trots ‘Ik eet gewoon wat ik wil en ik kom niet aan.’ Mieke was eigenlijk continu bezig met afvallen, maar nooit had ze blijvend resultaat.

Stoppen met jojo-en en inderdaad een nieuwe, slanke levensstijl aanleren? Het kan!  DE CRUX: Slanke mensen eten wat ze willen, ze willen niet te veel eten! Hierover schreef spreker Mieke Kosters het boek  ‘Het geheim van slanke mensen’. Mieke ontdekte dat iets lekker vinden of zin in iets hebben niet altijd gelijk staat aan het willen eten.  De kunst is om de baas te worden over je eigen eetgedrag. Kiezen voor lekker eten, en niet voor al het lekkers eten! Je zult zien, uiteindelijk is dat veel leuker. Mieke leert jou ‘Slank denken’. Wanneer je af wil vallen moet je niet alleen eetgedrag aanpassen, maar je manier van denken over eten moet veranderen.

Ook schreef ze ‘Van XL naar S’ een receptenboek vol met inspiratie voor het maken van gezonde keuzes. Mieke inspireert mensen die graag op een prettige manier af zouden willen vallen, maar geeft daarnaast ook inspirerende lezingen over gezond, maar vooral lekker eten.

Daarnaast schrijft Mieke Kosters wekelijks een column over haar eigen leven in het blad vrouw van Telegraaf. Ook heeft Mieke sinds 2014, samen met Yvanka van der Zwaan het blog ‘wine-up, voor vrouwen met een fantastisch rotleven’. Ook schreven ze een gelijknamig boek waarin het rotleven van vrouwen die je 40 gepasseerd zijn centraal staat. Een boek vol humor en herkenning.

Een gezellige bijeenkomst voor vrouwen? Dan is Mieke Kosters de juiste spreker! Met veel enthousiasme verzorgt ze lezingen en workshops over voeding, diëtetiek en vrouwendingen. Haar positieve aanpak is gebaseerd op principes uit de cognitieve gedragstherapie & ACT.

  Waar zou je spreker Mieke Kosters voor kunnen vragen?

  • Lezingen en workshops over gezonde voeding en lekker eten.
  • Welke gedachten bepalen jouw eetgedrag? Aan de hand van 5 type ‘saboteurs’ geeft Mieke inzicht in jouw manier van denken.
  • Vlotte lezingen over carriere, kinderen en meer ‘vrouwengedoe’.
  • Het leiden van gesprekken over bovenstaande onderwerpen.
Gerelateerde sprekers

Mieke Kosters geeft lezingen over de volgende onderwerpen: