Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Paul rekent af met de hardnekkige mythes over voeding, fitness en gezondheid

Paul Visser

Paul Visser

Fitness- en voedingsspecialist

Tarieven en beschikbaarheid
Paul Visser

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Paul

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Als oprichter van succesvolle fitness- en personal training onderneming: OmegaFit, geeft Paul Visser naast Personal training, small-group training en voedingsadvies ook Workshops, Seminars en (interactieve) presentaties over voeding en fitness.

Redenen om spreker Paul Visser te boeken

  • Op basis van wetenschappelijke onderzoeken geeft Paul inzicht in de do’s en don’t op gebied van voeding en sport.
  • Zo laat hij ons onder andere zien waarom we juist niet moeten stretchen vóór het trainen!

Paul rekent af met de hardnekkige mythes over voeding, fitness en gezondheid

Paul Visser vertelt graag over de huidige trends en geeft antwoord op vragen als ‘cardio voor het ontbijt, fabel of feit? of .. Past wijn bij een gezonde levensstijl? Zijn lezingen zijn interactief en zitten vol met leuke anekdotes, verassende feiten en praktijkvoorbeelden waar velen zichzelf in zullen herkennen. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken geeft Paul inzicht in de do’s en don’t op gebied van voeding en sport. Zo laat hij ons onder andere zien waarom we juist niet moeten stretchen vóór het trainen!  

Bekijk de lezingen van Paul Visser
Lezing van spreker Paul Visser

Voeding- en beweegpatroon op de werkvloer

Als ondernemer of teammanager creëert u een optimale werksfeer en omgeving zodat uw werknemers gemotiveerd zijn en optimaal presteren. Toch is de productiviteit niet alleen afhankelijk van de werkomgeving, maar is de persoonlijke gesteldheid, de fitheid en het voedingspatroon van de werknemer net zo bepalend voor zijn of haar productiviteit.

Lezing van spreker Paul Visser

 ‘Mensen motiveren is makkelijk. Mensen gemotiveerd houden is de uitdaging.’

Vaak starten we vol enthousiasme aan een nieuw project, echter na een tijdje verliezen we de motivatie en dat heeft invloed op ons presenteren. Paul Visser help mensen bij het vinden van hun intrinsieke drive om vast te houden aan de uitdaging. Hij laat zien hoe je doelen stelt en zorgt dat je gemotiveerd blijft tot je deze hebt behaald! Dit thema is van toepassing op verschillende vakgebieden.

Lezing van spreker Paul Visser

Voeding & Beweging voor kids en tieners

15% van de kinderen en tieners hebben last van obesitas en slechts 25% voldoet aan de bewegingstandaard. Ook zien we dat eetstoornissen steeds vaker voorkomen. Met name door invloeden uit de entertainmentindustrie en druk vanuit vrienden en vriendinnen kunnen kinderen een negatief zelfbeeld creëren. Paul geeft klassikale lezingen over voeding en beweging op een enthousiaste en interactieve manier!

Lezing van spreker Paul Visser

de kracht van paradigma’s (onbewuste gedragspatronen)

Hoe kan het nou dat ondanks dat je je gemotiveerd voelt en iets wilt bereiken  je toch telkens afhaakt of uitstelt? Door je paradigma’s consequent te her programmeren kun je een winnersmentaliteit creëren en daarmee je falende gedragspatronen doorbreken. Tijdens zijn lezingen laat Paul zien hoe je jezelf kan motiveren en biedt hij praktijkgerichte technieken en oefeningen aan waarmee je zelf aan de slag kan.

Vrijblijvend informatie over Paul Visser

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Paul Visser geeft lezingen over de volgende onderwerpen