Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Fit en vitaal aan het werk in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Moniek Kleinsman

Moniek Kleinsman

Topsport & Gezondheidsmanagement

Tarieven en beschikbaarheid
Moniek Kleinsman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Moniek

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Een van de hoogtepunten uit haar carrière was het winnen van de Nationale titel Allround 2004. Ook ontving ze een bronzen medaille op de 3.000m van het EK allround 2005 en werd ze achtste op het WK allround 2005.

De Olympische Winterspelen in Turijn 2006 had een hoogtepunt in haar loopbaan moeten worden. Helaas werd dit een nachtmerrie met een langdurige oevertraining. Na twee jaar afwezigheid plaatste Moniek zich in 2009 weer voor World Cups en In 2010 behaalde ze de Nationale titel op het NK afstanden.  Haar ambitie en uitdaging voor het seizoen  2011/2012 was de  top 8 tijdens het WK afstanden op de 3.000m en 5.000m. Door een zware blessure kon Moniek dit niet realiseren, door de blessure is topsport op internationaal niveau niet meer haalbaar. Op 22 maart 2012 heeft Moniek definitief besloten een punt te zetten achter haar schaatscarrière.

Redenen om spreker Moniek Kleinsman te boeken:

 • Doelgerichte lezingen geheel op maat voor jouw organisatie of evenement
 • Moniek heeft een besmettelijke positieve energie die zorgt voor een brede glimlach bij iedere deelnemer
 • Het is erg waardevol om een lezing te boeken van Moniek voor jouw organisatie

Fit en vitaal aan het werk in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Haar topsport carrière heeft Moniek Kleinsman veel gebracht. Ze is inmiddels expert op het gebied van omgaan met tegenslag, het houden van de focus, doelgericht werken, het werken in een team, contact leggen en onderhouden met sponsoren en het maximale uit haarzelf halen. Allen thema’s waarmee ze tijdens haar carrière mee geconfronteerd werd.  Deze kennis is ook na het beëindigen van haar carrière van waarde.

Moniek heeft naast haar schaatsloopbaan de studie HBO-verpleegkunde afgerond. In 2010 heeft ze als topsporter de kans gekregen van Twente Milieu zich maatschappelijk te ontwikkelen en heeft ze met een topsportregeling het project TwenteFIT opgezet, het gezondheidsmanagement project voor Twente Milieu. Inmiddels werkt ze ook zelfstandig in kan ze door organisaties worden ingehuurd voor advies.

Vanaf maart 2015 deed ze haar intrede in de politiek en is ze namens het CDA Statenlid in Overijssel. Het is haar missie om sport en bewegen hoger op de politieke agenda te plaatsen. Regelmatig geeft spreker Moniek Kleinsman lezingen over thema’s als gezondheidsmanagement. Veel thema’s waar Moniek over spreekt staan in relatie tot haar topsportcarrière en deskundigheid op gebied van gezondheidsmanagement.

Bekijk de lezingen van Moniek Kleinsman
Dagvoorzitterschap van spreker Moniek Kleinsman

Dagvoorzitter

Spreker Moniek Kleinsman verzorgt schaats clinics, begeleid seminars en is actief als dagvoorzitter. Als dagvoorzitter zorgt ze voor energie en dynamiek, ze vindt het belangrijk om interactief contact te leggen met de gasten en sprekers. Moniek maakt lezingen op maat, op deze manier linkt ze verschillende thema’s aan bijvoorbeeld het bedrijfsleven.

Lezingen van spreker Moniek Kleinsman

De onderwerpen die worden behandeld door spreker Moniek Kleinsman

 • Doorzettingsvermogen
 • Gezondheidsmanagement
 • Sport
 • Vitaliteit
Vrijblijvend informatie over Moniek Kleinsman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Moniek Kleinsman geeft lezingen over de volgende onderwerpen