Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

reference

Marya Yacin – FNV

Marya Yacin – FNV is erg tevreden, hier vindt u hun positieve referentie. Voor meer informatie over de mogelijkheden mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte spreker voor op uw bijeenkomst.

Lezing door: Marya Yaqin

Toegankelijk en begrijpelijk verhaal, toegelicht met veel voorbeelden verhaal. Marya is interactief, heeft humor en kan de zaal op een positieve wijze naar haar hand zetten.

citaat: Rob Barnhoorn - FNV

Lezing door: Marya Yaqin

Marya was een van onze drie workshopleiders tijdens de 14e bijeenkomst van Women in Pharma& Medical Devices in Oktober 2018. Iedereen was laaiend enthousiast over Marya’s workshop. De kracht van Marya is dat ze als trendwatcher realistisch is over de voor- en mogelijke nadelen van alle ontwikkelingen in de huidige 4e industriële revolutie en tegelijkertijd iedereen motiveert om onder de steen vandaan te kruipen en mee te doen.

citaat: Joanita Bonnier, Agile coach & Scrum master

Lezing door: Marya Yaqin

Marya is projectleider geweest in een complex en meerjarig project waarin bevordering van diversiteit centraal stond. Zowel kwalitatieve als kwantitatieve resultaten zijn behaald èn binnen gestelde termijn ! Marya is snel, sociaal vaardig en resultaatgericht.

citaat: Jan van der Werff, Directeur Stichting Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Lezing door: Marya Yaqin

Marya heeft ons docententeam bedrijfskunde (hogeschool Utrecht) een inspirerende workshop gegeven over global trends en de effecten op de toekomst van het onderwijs. Marya is een veelzijdige professional en maatschappelijk gedreven ondernemer met bijzonder veel kennis over de mogelijkheden van social media. De workshop is een aanrader om de vele (technologische) trends te vertalen naar de toekomst van je eigen werk en beroep!

citaat: Astrid Bolland, Senior Auditor, Lecturer en Project Manager Hogeschool Utrecht

Lezing door: Marya Yaqin

Ik vond je gastsessie erg fijn om naar te kijken. Het gebruik van videomateriaal zorgde er voor dat de aandacht behouden bleef!

citaat: Frederik Jacques, Lector Digital Design en Development Howest Hogeschool (België)